Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja proszę o upload Clienta na 4Shared bo na tym nie pobiorę tego, mówicie:Zrób konto Basic+Premium, to niech ktoś da mi link do tej rejestracji bo na premium.php czyli po kliknięciu na Zarejestruj się, wyskakuje mi to i mogę tylko KUPIĆ!

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie moge połączyć się z serwerem , "błąd podczas łączenia się z serwerem" porty KURWA są!!!! i wszystko jest pozmieniane tak jak ma być i za chuja nie moge się połączyć..

nie zamieniałem metin2.bin z launchera by jakiś tam skurwysyn , co jest do chuja nie tak!!!????!!?////

Opublikowano

Z mojej strony raczej nie. Nie mam teraz możliwości zostawić komputera na 24h włączonego, a z moim netem tyle by to trwało. Po za tym, co gdzieś ktoś reupnie to za miesiąc ten sam problem. Nic nie jest pewnego w tych niespokojnych czasach.

Edit.

Widzę że taki_niesmialy dał mojego klienta reuploadowanego, dodany do tematu.

http://download.hell...ng-exe/6503654/

sygnatura2.png

Opublikowano

Czy w item_proto powinny być same bronie czy też ja mam coś skopane - bo wydaje mi się że również inne przedmioty.

Jeśli ktoś ma te pliki serwerowe i mógłby wyeksportować swoją tabelę do sql byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Przepraszam czy mógłbym poprosic o jakis link do tej instrukcji poniewaz w plikach v2 jej nie ma :( a by sie przydała

Interesuje mnie najbardziej dla czego nie dziala moj root z moim ip itd w cliencie a ten twoj dziala tzn moge odpalic lunchera . z gory dziekuje

zrobilbym na twoim ,ale nie mozna sie polaczyc a na moim jest zmienione serverinfo.py (z folderu root przed robieniem root.xml)

A właśnie jeżeli to ma coś do rzeczy to robie serwer Hamachi ;)

Prosze o odpowiedz do konca tego tygodnia :D .

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Yeah, 500 razy lepsze od wszystkich ktore do tej pory widzialem, ale nie bede wykorzystywal ich do jakichs wiekszych dzialan. Masz +'a

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

witam. na stronie mpcforum.pl dales temat jak postawic serwer na plikach by Qentinios

i mam takie pytanie do jakiego folderu w firezilli wgrac pliki ktore mi zostaly w folderze pliki_pang_up_glinka333

zostaly sie folder game dodatek i jakies pliki backup_mysql

backup_serverfiles

backup_transfer_serverfiles

dellog

end

makeb

reset

start

i stop

gdzie je wgrac

Opublikowano

ja mam problem. bo jak wpisuje w konsoli cd / && chmod 777 stop to wtedy pisze" No such file of directory" o co chodzi? cos zle robie?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

stop wkleiłem do /usr

i inne tez tzn te:

backup_serverfiles

backup_transfer_serverfiles

dellog

end

makeb

reset

start

stop

backup mysql

backup serwerfiles

backup transfer serwerfiles

Opublikowano

mam problem .Jak wlaczam sewer to takie cos jest

http://www.mpcforum....322-U403949.png

http://www.mpcforum....382-U403949.png

I czy to normalne jak wlaczam pang przez launcher'a to jest handel i exp??

i przez navi wchodze w account>account>i w id wpisuje 1 obok login a obok haslo i zapisuje jak wbijam na serwa to pisze ze blad polaczenia z serwerem czy

jakos tak prosze o pilna pomoc

Opublikowano

Czy mógłby ktoś chociaż dać nazwy broni po kolei jak na systemie ulepszeń?? Bo to co mi dałeś Qentinios, to refine i item_proto , to chyba nie działa. Nikt nawet nie chce napisać czy działa, czy nie.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

dalej nie dziala

ale masz neta zresetowac

ja mam problem. Wgrywam niektóre pliki do katalogu / bo pisze w instrukcji zeby tam wgrac. I nagle w konsoli wpisuje zeby nadac prawa i nie działa. a robie tak jak w instrukcji

Opublikowano

hmm.. pobrałem postawiłem serwa wszedłem do gry dałem sobie gm ale za cholerę nie mogę znaleźć id na te nowe itemy. Pomóżcie :/ w jakiej to jest zakładce w MySql

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...