Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@3xUp:

Thx działa.

@Topic:

Mam na serwer przeznaczone 1Gb Ramu z 2Gb na kompie i mnie wywala ciągle. Pogram pięć minut i wywala. Czy 1Gb to za mało Ramu??

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziki, niedźwiedzie i szare wilki biją mnie po 1,5k?? W bazie poprawiłem ich ataki na max 255 i zrobiłem reboot, więc dlaczego one nadal mnie biją po 1,5k??

P.S.Tylko te moby sprawdziłem możliwe, że więcej mobów ma taki bug.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Na speedy share pisze że trzeba mieć konto premium

Ten plik może być ściągnięty tylko przez konto Premium. Kup Premium!

Trzeba na jakiś hosting co z min. miesiąc przetrzyma pliki bez żadnego "ale" .

Ten link również nie działa

http://www.multiupload.com/JSXALU0A9F

Na stronie pisze

Such file does not exist or it has been removed for infringement of copyrights.

Czyli prawie wszystko padło chętnie bym upnął gdybym nie miał radiówki 1MB ; /

Opublikowano

@Up:

Też mam radiówkę 1Mb a na hostingu speedy share nie trzeba mieć konta premium. Wiem bo ja i moi koledzy pobierali.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśni dlaczego dziki, niedźwiedzie i szare wilki biją mnie po 1,5k?? W bazie poprawiłem ich ataki na max 255 i zrobiłem reboot, więc dlaczego one nadal mnie biją po 1,5k??

P.S.Tylko te moby sprawdziłem możliwe, że więcej mobów ma taki bug.

W temacie jest na to bugfix. Na Speedyshare wystarczy zrobić konto ma się konto premium na pewien czas.

sygnatura2.png

Opublikowano

@Up:

Też mam radiówkę 1Mb a na hostingu speedy share nie trzeba mieć konta premium. Wiem bo ja i moi koledzy pobierali.

to prosze mi napisac jak to zrobic to tam pisze ze trzeba miec premium

Opublikowano

@Up:

Qentinios już ci napisał, że jak ci wyskakuje premium to weź zrób konto i dostaniesz premium na test.

@Topic:

Jeszcze taka mała ostatnia prośba. Chodzi o to, że system ulepszeń nie dochodzi do końca w żadnej broni. Nie proszę o gotowe item_proto lecz o nazwy broni po kolei, lub Id itemków po kolei. Proszę o dokładne nazwy lub Id ponieważ nie chcę zrobić tak, że z łuku na 100 lvl robi się miecz dwuręczny na 80 lvl.

Z góry Thx.

userbarKoxownia3.png

For Templars:

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Opublikowano

ludzie robicie problemy z klientem wystarczy pobrac lunchera od lexico i wrzucic od panga edytowac metin2.bin na metin2.exe i odpalamy oczywiscie przed odpaleniem zmieniamy serverimfo i root na swoje ip

Opublikowano

Zapowiadają się świetnie. Jednakże screeny niezbyt działają. A chciałbym zobaczyć, jakie bronie są na serwerze. Jest jakaś szansa, o jakiegoś screena od was? :)

Opublikowano

Prosze o pomoc mam dalej problem z tymi mobami ale tylko niektorymi np w atantydzie ze wala po np 20 a tu nagle hit niewiadomo z kad za 1000 np zauwazylem tez ze dzieje sie podobnie w lasach oraz w piekle pewnie jest tego wiecej jak to naprwic ?? wgrałem już te nowe mob proto z bux fixa prosze o pomoc !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

[quote name=mt2 priver xD' timestamp='1334926877' post='4383534]

Qentinios Czyli co wojownikiem 140 lvl full eq ma padac w red lesie ??

Niektóre moby maja coś takiego jak przyszywkę. To na prawdę dużo zmienia. A zresztą jak uważasz że jest źle, to sobie pozmieniaj, na takie jakie będą dla Ciebie odpowiednie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Dziękuje za up screen'ów! Mam tylko pytanie. Dlaczego ostatnie zbroje ninjy i woja są zamienione? Na serwerze też występuje ten problem, czy to tylko błąd na screen'ie? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...