Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aa jeszcze jedno pytanie. Pobrałem tego klienta i jak mam się dostać na swój serwer.. jak tu lauchera żadnego nie ma.;)

Opublikowano

jeszcze raz spytam miałby ktoś pliki na klienta do panga na których nie są widoczne białe zbroje tylko z eksturami(wiecie te ciągliwości i takie te zbrojki)?

Opublikowano

jeszcze raz spytam miałby ktoś pliki na klienta do panga na których nie są widoczne białe zbroje tylko z eksturami(wiecie te ciągliwości i takie te zbrojki)?

clienta masz na 1 stronie ! a jak nie to wejdz na strone panga chyba jeszcze jest i pobierz proste nie ?

sygnafranc.png

Opublikowano

clienta masz na 1 stronie ! a jak nie to wejdz na strone panga chyba jeszcze jest i pobierz proste nie ?

<ultra facepalm> tam tego nie ma bystrzaku sa białe -.-

Opublikowano

Mam problem... Otóż, poradziłem sobie z Błąd podczas łączenia się z serwerem.... Wbiłem i ..... off - wyłącza mi metin2moda, gdyż do niego dodałe serwer. Nie wiem o co chodzi. Proszę o szybką pomoc. dan27

Opublikowano

dałbyś komendy na pieczęci tych wierzczowców?

ZNOWU PROSZĘ -.- dajcie link do tekstur i widoczności wszystkich zbroji (tych ciągliwości i innych co są pod 11300-11309 11500-11509 i tych na inne postaci)

http://download.hellshare.pl/prywatny-serwer/6067815/

proszę link do KOMPLETNYCH PLIKÓW Qentinios na plikach Badara :) (z drobnymi zmiankami ode mnie :])

Opublikowano

czy ktoś możne mi powiedzieć co to za błąd wywala przy podaniu loginu hasła i wciśnięcia enter nie przechodzi do wyboru postaci tylko wywala

post-229228-0-70595600-1333027951.jpg

Opublikowano

dałbyś komendy na pieczęci tych wierzczowców?

ZNOWU PROSZĘ -.- dajcie link do tekstur i widoczności wszystkich zbroji (tych ciągliwości i innych co są pod 11300-11309 11500-11509 i tych na inne postaci)

http://download.hellshare.pl/prywatny-serwer/6067815/

proszę link do KOMPLETNYCH PLIKÓW Qentinios na plikach Badara :) (z drobnymi zmiankami ode mnie :])

Opublikowano

Bo kolega jak ukradł tak wstawił a w 90% to nie są jego Pliki dowody ? Yamir Games Stworzył tą gre i ok 5k przedmiotów i to wystarcza powodów jest wiele szczególnie " Nowe Mapy i Nowe Moby " Pozdrawiam Autorów jak Nismo .który dobrze napisał

Kradzione bo są z ReactiveMT2.pl i należą Według Ustawy do Posiadacza servera kto jest posiadaczem ? HA lub Sponsor czyli nie są jego Mimo wszystko wedle praw Autroskich Całkowicie nie są jego

@FighterWks to mam pytanie a ten właściciel serwa ma licencje na game i te 5k plików od gameforce wiec byś przestał spamic w temacie

Opublikowano

Wstawi ktoś clienta na inny hosting ;/ bo na wupload wyswietla się

Wupload does not allow files to be shared. We are a STORAGE ONLYproduct so you can only download your own files.

If you have uploaded this file yourself, login first in order to download it.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...