Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko item_proto z player bedziesz mial tylko epiki nic wiecej

@edit

Qentinios

wiesz moze dlaczego moby bija zanim podejda do mnie ??? jak ide do red lasu na pniaki to chce caly spot ledwie dotykam pelerynke i juz dead a nie ma kolo mnie zadnego pniaka ??

Mam twoje mob_proto z bugfixa i mam nadal to samo ;/

pomocy nie wiem jak to odbugowac a nie nalazlem tuta ;/

@down prosze bardzo oto link

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

to jak dacie link do pobrania plików serwerowych ???

http://www.wupload.com/file/2671077487/Pliki_Pang.rar

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Ma ktoś sprawdzony PORADNIK jak postawić na tych plikach serwer HAMAHI?? Najlepiej z VIDEO lub łopatologicznym opisem??

Bo chcemy z kumplami z osiedla postawić serwer i pograć lecz z poradników jakie jak do tej pory widziałem nijak nie mogę wychgwycić jak to zrobić :(

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

ey paczcie na to

post-341108-0-31650400-1331748747_thumb.jpg to jest jak tepne sie na mapke np zoombie czy te inne nowe pomocy hel 370 90 614 gg

najprawdopodobniej nie masz mapy na kliencie pobrałeś klienta Pang?

Opublikowano

Wrzuci mi ktoś działające item proto bo moje mi sypie errory, wszystko działa pięknie tylko jak dam item proto z paczki to nie moge się zalogowac :>

Opublikowano

Siema .

Potrzebuje dzialajacych plikow mapy Bagna

Ponieważ gdy wchodze na mape

przeważnie restartoje mi kompa po 4 s albo jest caly zielony monitor xDD prosze o pomoc daje 5 i + lub -

Opublikowano

Siema .

Potrzebuje dzialajacych plikow mapy Bagna

Ponieważ gdy wchodze na mape

przeważnie restartoje mi kompa po 4 s albo jest caly zielony monitor xDD prosze o pomoc daje 5 i + lub -

Masz coś nie tak z kompem, a dokładniej z grafiką ;D

Opublikowano

http://download.hell...serwer/6067815/

Full pliki badara z plikami qentinios z moimi drobnymi zmianami (u handlarzy i dmg u paru bossów z m1(musisz zmienić w mysql player, mob_proto w dzikim psie w tabelce exp))

już teraz nie musisz nic robić!! jedyne co to zrobić sobie konto oraz gma i gotowe :)

WAZNE!!

(zmien ip na swoje w sysinstall)

Opublikowano

UP 2 xD

To co musze zrobić bo gdy mialem na poczatku mape wszystko ladnie dzialalo dopiero po tygodniu resetowalo i wgl ;P

Ja potrzebuje tylko tych plikow od mapy by je wkleic a nie calego

Opublikowano

@UP nie będziesz szmaragdów widział ponieważ Quentinios nie wgrywał do plików, klienta wgl szmaragdów. Musisz całkowicie od nowa je dodać :)

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

kumpli przy wyborze postaci wywala gdy mają już wejsc na mapke za to ja moge sie zalogować postawiłem no hamachi za pomoc znajdzie sie miejsce w team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...