Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można prosić o reupload plików .? Na speedyshare trzeba się logować, a ja coś konta nie mogę zrobić ..

2863366318.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki z mapami z plikow serwerowych juz posiadam. Potrzebuje jeszcze aby ktos z-uploadowal dla mnie

seasony z mapkami + podłoże z clienta.

Oczywiscie z-lajkuje

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

No i tu się mylisz.. Mam necik z limitem niestety do 23 marca bo nie jestem u siebie w domu :) Zadowolony że odpowiedziałem ? Przestań robić offtop

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

Można prosić o reupload plików .? Na speedyshare trzeba się logować, a ja coś konta nie mogę zrobić ..

Popieram. Proszę o reupload. Nie chcę specjalnie kupować premium żeby je pobrać ;]

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

@UP Inny klient? Ściągnij Rykoxa, może będzie działać.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

@Qentinios

Siemka.

Piszę bo mam prośbę. Dałby ktos rade z-uploadowac mi kilka pliczków z plików oraz clienta ?

Dokładnie z plików chodzi mi o cały folder map + settings.lua

A z clienta oczywiście seasony z mapkami + podłoże

Z moim netem ciężko bedzie pobierać all clienta a liczę ze dla kogos z dobrym netem z-uploadowac te kilka pliczków to nie problem :)

Oczywiscie Lajki

Pozdrawiam

Chciałem napisać ci na PW ale skrzynke zawaloną masz wiec bylem zmuszony zrobic spamik tutaj. Dasz rade upnac ?

c04b9fed129de9a9.jpg

Opublikowano

wysle mi ktos link do tych plikow serv bo tantem mi nie dziala prosze o link na PW dam like i 5

@edit

a jeszcze pliki klienta dam like kolejne

6f1dcb68ed09a089.jpg
Opublikowano

Witam takie pytanie mam może ktoś będzie wiedział :) . Dlaczego nie mogę ulepszać EQ np ze stalki +9 na hwanga ? Nie mogę robić żadnego epickiego EQ .. Migicznym Kamieniem o ile pamiętam :) . Bo to właśnie on jest do ulepszania .. U kowala też nie mogę ...@

@EDIT: ok poradziłem sobie, ale mam pytanie jak zrobić, aby Sura stał zawsze w m1 koło kowala ? podałem w npc.txt wszystko i nie działa. Jedynie komendą go przywołałem.

2863366318.png

Opublikowano

sciagnic sobie program nap pointer i dodaj sobie jego na mapke najlatwiej i najszybciej ( jak dla mnie )

http://www.mpcforum.pl/topic/301903-downloadmap-pointer/

tu masz tut Polecam

6f1dcb68ed09a089.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...