Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety, z tego co widać na plikach wciąż jest dużo bugów, pewnie następne pliczki wydane dla plusów dla MPC. Z Panem Quentinosem nie idzie się dogadać na PW... Pogratulować tylko..

@edit: mob_proto od Ducala służy po to, żeby usunąć wszystkie moby z serwera, radzę zrobić kopie przed wgraniem albo po prostu nie wgrywać :)

@2xedit: Pliki od Ducal są poprawne, nie wpisałem komendy po ich wgraniu !!! Jak najbardziej polecam pliczki.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę. Moje mob_proto. Daję ze względu na to że wiele osób mnie o to prosiło, bo samemu nie potrafili tego naprawić.

http://www.speedyshare.com/file/bwg3U/player.rar

Skan:

https://www.virustot...sis/1328950646/

Uwaga! W tym mob_proto wszystkie moby do 100lv mają dobre dmg, hp, regenerację itp, a te wyżej trzeba wypracować, ja tego u siebie nie zrobiłem.

sygnatura2.png

Uczeń
Opublikowano

Mam problem ;/ postawiłem serwer na tych plikach, odpalam na twoim cliencie i lipa ;/ zostaniesz połaczony z serwerem przez jakies 15 sec a potem ze zle haslo i login. HEELP :(

Opublikowano

Po wgraniu tych mob_proto zniknęły mi wszystkie moby i NPC. Co może być nie tak?

@edit: Należy zrobić make sh i rebootnąć. Problem rozwiązany

Opublikowano

Przegrzebalem prawie caly temat i znalazlem tylko pojedyncze pliki.

Mogł by ktoś wrzucic wszystkie pliczki na jakis inny hosting np. hotfile, speedyshare, gdyż, iż, ponieważ Multiupload mi nie śmiga.

@Edit

ReUP plików

http://speedy.sh/FRCKc/Pliki-Pang-UP-glinka333.rar
http://screenshooter.net/data/uploads/bw/qg/clqh.jpg

Tutaj jest wszystko?

Opublikowano

@all którzy nie potrafią założyc serwera

Poprostu załączajcie port 18001 oraz edytujcie poprawnie root-y i macie 100 % że zadziała

oynk.png

Opublikowano

Ludzie ! mam poważny problem :( pobrałem mob_proto od qentiniosa i:

-z edytowałem exp/drop yang/yang itd na serwer hard i..

daje chmody 777 ... potem reboot, wchodze do gry i nie ma mobów i npc ! :(

jak to naprawić? nie chce wygrywac nowego mob_proto bo chce miec ten swoj exp/drop yang na hard itd..

prosze powiedzcie !

Opublikowano

@LiczniQ Co ty pier***isz? Sprawdzałeś żeby takie farmazony bezpodstawnie pisać? Moje mob_proto również nie jest w pełni odbugowane (chodzi o potwory z nowych map),pozatym wszystko all działa ;]

@quentinos, twoje mob_proto jest dużo gorsze od mojego, sprawdź sobie, mówię poważnie ;)

Mamy prawo do szczęścia... Nie mamy szczęścia do prawa

Opublikowano

Quenti powiedz dlaczego dzialaja mi zombie, klasztor i cos jeszcze.. a bagno / zamki / i kilka map jak wpisuje go i nazwe to wyskakuje cann not map comand syntax czy cos podobnego .. dodales te mapy ?? czy ich nie ma ;/ bo nie da sie tp//

Opublikowano

Jeżeli wgrasz wszystko zgodnie z instrukcją w paczce musi Ci wszystko działać

Zmieniłem mob_proto na troszkę inne, jeżeli z tamtym wcześniej mieliście problem to pobierzcie jeszcze raz w poście i temacie link zaktualizowany

sygnatura2.png

Opublikowano

Mob_Proto Od Ducal jest POPRAWNE!. Strzeliłem gapę nie dając mu chmod.

PS: Może grzeczniej troszkę, co? Bo widze że zamiast pomagać to lecicie tylko na lajki i piąteczki w profilu jakby to było nie wiem co.. Po co wam to ludzie ja sie pytam?

Opublikowano

Jeżeli wgrasz wszystko zgodnie z instrukcją w paczce musi Ci wszystko działać

Wgrałem dokładnie wszystko. Chodzi all dobrze, oprócz kilku mapek . Mam twoje roty zmienione, nie wgrywałem innych . A na kilka map tepne, tak samo z tym npc co ma teleorty na Wu-tei przenosi , ale na bagno i reszte map nie . A jak komenda to wyskakuje cannot map empire, nie wiem czemu. Mam zmienione tylko Game inne z 2010 v4 na 250 nawet błedów nie wywala zombie all chodzą.. tylko te bagna itp nie ;//

Opublikowano

@up Spróbuj game 2019

@down najlepiej pod czyste freebsd ;)

Mamy prawo do szczęścia... Nie mamy szczęścia do prawa

Opublikowano

Jak te pliki dodać, jakie pliki serwerowe trzeba mieć ?

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

qentinios loffciam :>

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie wszystkie mapy dodałeś do configów dlatego nie teleportowało , tylko wyskakiwał napis..

@ edit. Sorki moja pomyłka złe configi miałem, jest dobrze wszystko działa oczywiście + .

Opublikowano

Ale jest problem, bo niektóre mapy w indexie numer niż w settings.lua i dlatego nie mozna na nie wbic, a jak dodam inny numer taki sam to wywala mnie do logowania.

$ nie dzialaja mi zamki i komnaty minotaura .. nie wiem dlaczego zombie v3 zrobilem, a te mapy nie chodza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...