Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie tutaj poprawne item/refine_proto

http://www.mpcforum.pl/topic/558836-dlpoprawne-item-protorefine-proto-na-sf-by-qentinios/

te item_proto jest zjeba** :) gdy je wklejam to mam błąd podczas łączenia się z serwerem.. a jak qentiniosa wgrywam te z plików pang to działa -.-

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

te item_proto jest zjeba** :) gdy je wklejam to mam błąd podczas łączenia się z serwerem.. a jak qentiniosa wgrywam te z plików pang to działa -.-

Hmm, Tak to item porto jest definitywnie zjebane. ^^ Przepisywalem tez prawa plikom, i to nic nie daje. U mnie niektore z tych plikow maja po 0 bitow. ;/

Opublikowano

W item_proto które dał Remotion jest usunięty przedmiot id 27002 czyli Czerw. Mikstura (Ś) przez to game się nie odpala, a serwer pluje błędy.

sygnatura2.png

Opublikowano

Witam !

Mam , malutki problem : c

Wszystko ładnie działa , wczoraj normalnie się zalogowałem grałem.

A teraz , jak się loguję na serwer , jest Proces logowania trwa , logowanie...

I dalej nic nie leci , cały czas stoi na Logowaniu... Już od ponad 1h . -,-

Próbowałem , restartowałem klienta , port mapa , hamachi , serwer nic nie pomaga dalej to samo !

Sprawdzałem w navi , wszystkie tabelki 100% sprawne .

Sysinstall , IP poprawne ..

Serverimfo także ma dobre IP .

Dołączam screan shota !

I chciałbym , jeszcze dołączyć , że odpalam poprzez launcher mc v2 .

http://imageshack.us/photo/my-images/43/35654023.png/

Prosiłbym , o jak najszybszą pomoc !

Dam + !

Proszę pisać na PW lub tutaj , albo na Gadu-Gadu

13762200.

Pozdrawiam i dziękuję.

Opublikowano

Szukam ID tego łuku,

Informację :

Serwer stoi na 100% pliki Qentinios ! ID wgl nie były zmieniane ! 100% wszystko co twórca ustawił !

szukam ID tej broni.

* Zaznaczone na żółto to jest ten boski łuk

* Zaznaczone na czerwono też możecie podać ID jeśli znacie :

74877175469413424216.jpg

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

960-969

Skoro masz moje pliki, i znasz nazwę broni to czemu nie użyjesz w navicacie takiego zajebistego skrótu CTRL+F?

sygnatura2.png

Opublikowano

ponieważ jestem GM'em a z GA nie mam kontaktu bo go nie ma. -_-

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Pliki dobre tylko trzeba mi edytowac roota jezeli ktos by mogl to ip z hamachi dla mnie 5.62.51.100 daje [GA]z dostepem do navi :

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Opublikowano

Qentinios, dostałeś like, id pasuje. mógłbyś podać jeszcze ID tych łuków , chociaż kilka te które zaznaczyłem na czerwono ?

74877175469413424216.jpg

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Locale_pl nie mogę rozpakować bo pisze że system nie może otworzyć takiego rozszerzenia .

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

UP, możesz wysłać instrukcje jak to odpalić ? -_- jestem zielony ... jak chce wypakować item_proto przez ten program włącza sie explorer i jakieś cyferki... a wgl. locale_pl nie może odczytać wgl tego nie wyszukuje.

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

up może tak o ci pomogę bo musze spadać

jak coś pisz do mnie na gg z chęcią pomogę ci

i najlepiej jak będziesz miał TeamViewer 7

to ci to ja zrobię

Opublikowano

Quen kiedy v2 wersje zrobisz ? wiele osób pisze że zrobi v2 i się z tego nie wywiązuje mam nadzieję że jesteś tym unikalnym i się wywiążesz ;]

oynk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...