Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by Qentinios

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Nie widzę nowych itemów używam klienta z tematu i jakiegoś lunchera v2 na serwery 2010. Co może być nie tak?? na serwer loguję się bez problemowo tylko nie widzę nowych map i itemów epickich

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

To może być wina tego że wgrałeś swoje locale pl i root albo nie wgrałeś all plików na serwer. Jeśli masz all wgrane to przerób te root z tego clienta z tego tematu powinno być dobrze...

Pomoże mi ktoś w tym temacie? - mpcforum.pl/topic/551628-problem-nie-moge-ustawic-serwa/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

Te pliki to sf2010...

To znaczy że jak je wgrasz to masz sf2010.

Na badara maszyne można je wgrać. ,)

Pomoże mi ktoś w tym temacie? - mpcforum.pl/topic/551628-problem-nie-moge-ustawic-serwa/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Powyższe mob_proto jest również zbugowane. Dmg za małe, ale i za duży exp z mobów - połowa mobów 99999999 expa, druga połowa 10000. I tylko takie wartości.

Opublikowano

Więc do szczescia chyba trzeba nam tylko dobrego mob_proto.. Niech sie ktoś postara i je wykona, nie to, że mi sie nie chce, tylko nie rozkminiam zbytnio jak ustawic dmg poszczegolnym moobom.

Opublikowano

@Up, mob_proto qentiniosa jest zbugowane, trzeba sobie samemu przerobić ;)

Mamy prawo do szczęścia... Nie mamy szczęścia do prawa

Opublikowano

Moje które trzymam na dysku ma poprawne dmg potworów ;) Te w opublikowanych plikach jest zjebane. Te co jest w bugfixie jest pseudo-odbugowane, ale w rzeczywistości wiele mobów nadal nie bije odpowiednio.

sygnatura2.png

Opublikowano

Tu nie chodzi o same DMG - exp z mobów w tym mob_proto które udostępniłeś również jest "zbugowany"

Opublikowano

@Quentinos, skoro masz pliczek z poprawnym DMG mobów, może byłbyś łaskaw się podzielić..? Jak nie ogólnie to chociaż na PW, bo mam zamiar wystartować serwer na Twoich plikach i wszystko mam zrobione oprócz tego dmg.. :) Byłbym wdzięczny i jakaś tam nagroda też by była :D

Zresztą sądzę, że nie tylko mi, ale wszystkim by się to przydało.

Opublikowano

Wszystko ok, ale męczę się i nie moge naprawić tego DT dodałem wg instrukcji "bugfix" tą tą liczbe 66 w channel 99 oczywiście restart i nic, po prostu jak idę do straznika wieży i chcę wejść to mnie nie przenosi. Wie ktoś czego to może być wina? Albo przynajmniej jak się nazywają pliki odpowiedzialne za DT

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM/CZEKAMY NA MOB_PROTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czekamy, czekamy..

@edit: Link do klienta poleciał na PW, żeby tu nie wrzucać śmiesznych screenów z avasta. Zrobiony pod mój serwerek który startuje już niebawem :D (Jak wkońcu oganiemy mob_proto)

@edit2 @down: Dzięki. Jakbyś coś chciał to pisz. Nie zależy mi na Lubię to itp., mam wywalone, pomagam za darmo :P

Opublikowano

mob_proto

http://www.sendspace.com/file/xkobxy

skan

https://www.virustotal.com/file/9c8831d68d8b2ec920f21a9a6236e4885235860f205f2b7281c3f4219c4819c1/analysis/1328914740/

Opublikowano

Dlaczego nie działa miasto duchow, bagno i te zamki ?.. zrobilem dobrze bo zombie mi nie dzialalo ale juz all dobrze chodzi oprocz kilku mapek normalnie wpisuje go przenosi na zombie/klasztor ale na reszte nie ;/ got map empire wyskakuje czy jakos tak..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...