Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak myslalem ze z serwerem jest cos nie tak , bo LIROY nie chcial podawac informacji ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

To chociaz bys mogl sie bardziej okreslic w jaki dzien tygodnia(podac np. wtorek-czwartek) serwer wystartuje.I ogolem podawac wiecej info o serwie.Regularnie a nie od swieta -,-

Opublikowano

nie skonczyli serwera i w huja leca a nie dedyk restartuja jesli ktos w umowie najmu jest napisane co grozi za wyłaczenie dedyka albo cos moza oczekiwac w zamian chyba ze zrobiony ze starego kompa pod xp na strychu ram 1gb no to ...

LIROY Prosimy o dokładne info kiedy serw wystartuje na 100% !!! bo takie robienie ludzi w huja to wiesz ; nie jest powazne

Opublikowano

Ja i tak bedę grał na tym serverze. Na taki server właśnie czekałem ;D

Jeśli ktoś mnie popiera Daj Lubię to !

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

wiecie co ;d teraz to praktycznie każdy serw nie startuje w tedy co ma startować więc powinniście to wiedzieć haha ;d prezka super itp a przyjdzie co do czego to nie ma nic ;d np. Teriana miał byc wczoraj to mieli problem z internetem to pzdr ;d

Opublikowano

dobra LIR0Y masz szanse jeszcze zyskac ludzi. sprobuj wystartowac jak najwczesniej. Zrob prezke na priv-metin2.pl i innych stronach.

Opublikowano

LIR0Y nie wyładowywuj tutaj swojej agresji. Ja rozumiem, że firma która miała Ci postawić dedyka odwleka czy nie pracują w weekendy, ale popatrz na to z drugiej strony. Po co zostawiałeś wszystko na ostatni moment ? Powinieneś to wcześniej załatwić. A tak to chodźserw wygląda przyjemnie to niestety możesz wiele osób stracić na koszt MOC. Może to zwykły denny 4fun ale jednak wystartuje wcześniej a ludzie tacy jak ja (którzy nigdzie aktualnei nie grają) z samej nudy wbiją tam a nie do Ciebie. Ja pewnie tu spróbuje zagrać chyba, że mnie MOC zbytnio wciągnie chodź w to nie wierzę. Pozdrawiam i czekam na KONKRETNE info kiedy będzie ten start

Opublikowano

Zgodzę się tutaj z microlab że takie sprawy załatwia się wcześniej a nie na ostatnia chwile.

Przytoczę słowa jakie idą tutaj co chwilkę "Straciliście ludzi" Ale powiem wam tak to ich sprawa czy stracili czy zyskali kto czekał na server to jeszcze poczeka.

Ja nie widzę w tym wypadku żadnej nowości żaden serwer nie startuje na czas nawet wasz Metin Of Champions więc nie wiem po co te spiny tutaj.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zaznaczę po raz kolejny nie jestem fanem MOC :] Tzn ciekawi mnie tam gra, jednak 4funy ostantio mnie nudzą. Zwasze kończy się tak, że gram BM i nie mam równych w PVP. A tutaj Medium, czas podropić, gildijne wypady. Coś klimatycznego jak kilka lat temu grałem na PL to coś minimalnie w ten deseń. I dlatego chciałbym tu zagrać. A to, że tracą graczy myślę że jest prawdą w 50%. Część oczywiście pójdzie tam i będzie tam grać, ale część pójdzie tam na pare dni a jak ruszy SentineZ to wrócą tu :]

Opublikowano

wgl co ty pierdolisz za przeproszeniem restartuja dedyki odsrody do srody ? nie pierdol że masz wszystko gotowe ok bo takie baje to mozesz mamie wkrecac napisz dokładnie co sie stało to ludzie cie zrozumieja !!!! a nie w huja lecisz taka jest cała prada

Opublikowano

Nie za bardzo masz szanse się wybić z tym serwerem.Na pewno parę osób by weszło z nudów Ci co nie graja obecnie nigdzie,ale sadze ze zabiorą Ci graczy inne serwery.Choć życzę powodzenia.

Opublikowano

Hej :>

Pytanie dziś start?

Jakaś stronka jest?

Każdy chce wystartować równo a ma słabsze łącze ?

Dodajcie clienta [LINK] do pobrania

...

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

To w koncu kiedy on wystartuje?! Bo juz z 3-4 wersje sa...Wez LIROY podaj przewidywana date juz nawet nie mowie o godzinie... I dajcie clienta i stronke do reje, chyba juz pora najwyzsza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...