Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na Tiveri grałem i dorobiłem się eq wartego 400-500b.. wszystko po 3x15 2k hp tylko co mi to na dłuższą metę ? Bo to by szpanować przed ludźmi jakie to ja mam eq? Nie znam twoich umiejętności lecz wnioskuje je z twoich wypowiedzi. Zobaczymy jeżeli serwer wypali i nie narobią głupstw do zagram i z wielką chęcią dam pvp( ja i mój brat)

Opublikowano

Panie GA a macie swój własny serwer Team Speak 3 ? Bo jak nie to na publiku moim mogę wam zrobic strefe waszego serwa ze sporą ilością uprawnień GA/SGM/GM

Więcej informacji pod adresem IP: 79.133.200.49:9987

PW do [HSA] Andrew

Opublikowano

Ja będę grał surką wp, bądź wojownikiem mentalem. Mój brat daggerem. :>

Co jak co ale z tego co grałem na lepszych dedykach, to byłem najlepszym mentalem i postacią na całym serwerze. A dość dużo takich serwerów było. Ale dobra, ja się chwalić nie chcę. Bo nie po to jest ten temat i do kłótni także.

Jak dotąd zrobiłeś ten serwer jest dobrze. Ja uważam że 3x jak pl (300%) to dobry exp.

Opublikowano

JA PIERDOLE MYSLALEM ZE TAKI SERWER NIE WYJDZIE WCALE GZ POMYSŁU OSTANI TAKI SERW TO AFANDU

WBIJAJCIE DO CHUNIO moj nick GALATKA jak zawsze pro ogarniety dager Lyczkowscy i Reysony rokety zapraszamy ;P

Opublikowano

BS nie da rady zablokować, bynajmniej jak na razie nikt nie wymyślił sposobu na zablokowanie go.. exp najlepiej dać 150-200%(zobaczcie na balmore, w rank jest już 2x 99) Ale exp mało mnie obchodzi, byle by nie miało być tak że pogram tydzień, wbije 110 i nie będę miał co robić.. Zniechęciły mnie te kd "Kd z metkow leca max +4 ,a ze szkat +5 (wyjatki)" ustawcie możliwość ulepszenia KD z +4 na +5 - szansa na pomyślne ulepszenie - 5-15% + (nie wiem jak z dropem yang, ale by nie było to zbyt tanie..

1. Jaki mniej więcej będzie ustawiony drop yang..? Dodaj - ile dropi z psa/mobów w v2 pająków..

2. Czy po wykonaniu misji na bojowego konia będzie trzeba czekać 12/24h na jego odebranie?

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli już tak ciężko będzie miec te kd+5 to podwyższ troche % na jego pomyslne wsadzenie bo jest to zmora.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Ja będę grał surką wp, bądź wojownikiem mentalem. Mój brat daggerem. :>

Co jak co ale z tego co grałem na lepszych dedykach, to byłem najlepszym mentalem i postacią na całym serwerze. A dość dużo takich serwerów było. Ale dobra, ja się chwalić nie chcę. Bo nie po to jest ten temat i do kłótni także.

Jak dotąd zrobiłeś ten serwer jest dobrze. Ja uważam że 3x jak pl (300%) to dobry exp.

Grałem raz z nim na Afandu. Składał wszystkich na seryjkę. Miejcie nadzieję, że nie będzie grał na tym serwerze, albo nie kompromitujcie się w PvP z nim.

Co do serwera to fajnie, że wyszedł jakiś fajny. Ostatni taki padł po kilku tygodniach(AfanduMT2), ale grało na nim dużo ludzi i wszyscy byli zadowoleni. Serwery z podstawowymi epikami są najlepsze. Mam nadzieję, że serwer wypali. Chętnie zagram i ściągne na serwer kilku kolegów.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Po prezentacji miałem chęci zagrać, ale jak zobaczyłem "Misje konne co 5h lub is" to jednak dziękuje. Rozumiem serwer się musi utrzymać ale nie będę przez 4 dni robił konia.... Do tego bony po 2kk i 3kk za sztuke.... Powodzenia z serwerem..

To samo co kolega

Opublikowano

Grałem raz z nim na Afandu. Składał wszystkich na seryjkę. Miejcie nadzieję, że nie będzie grał na tym serwerze, albo nie kompromitujcie się w PvP z nim.

Co do serwera to fajnie, że wyszedł jakiś fajny. Ostatni taki padł po kilku tygodniach(AfanduMT2), ale grało na nim dużo ludzi i wszyscy byli zadowoleni. Serwery z podstawowymi epikami są najlepsze. Mam nadzieję, że serwer wypali. Chętnie zagram i ściągne na serwer kilku kolegów.

Słuchaj, słuchaj.. To że ktoś jest dobry na jednym z serwerów to nie znaczy że będzie taki na każdym.. Osobiście gram mentalem prawie 3 lata, i wiem bardzo dużo o tej postaci. Jak i znam się na bonach wzmacniających daną klasę.. Po wypowiedziach tego pana można stwierdzić że nie posiada on więcej niż 17 lat..

Co do serwera to być może zagram. Osobiście usunął bym kd +5 lub dodał możliwość ich wydropienia lub ulepszenia, gdyż nie wszyscy gracze mają zamiar bić bossy.

Radził bym dodać na serwer sakwy z których dropiło by owe cudo oraz wiele innych rzeczy m.in takich jak : Małż, perły , dłonie krytyka 5x kd +4/5 i jakieś śmieci tupu sztuki wojny , combo , poli..

Sakwa wpadała by do eq, a szansa na jej drop wynosiła by 0,5% czyli jedna sakwa na 200 mobów

graphic.png

Opublikowano

Hmm. W fakcie podstawowe pytanie: Czy ulepszacze na epickie zbroje bedzie mozna zdobyc solo czy trzeba bedzie biegac ekipa na bosy jak to jest na pl'u ??

Opublikowano

Ludzie ! Po co piszecie o tym całym BSS czy jak to się tam zwie, tylko to ludzi kuśi zobaczyć co to jest. A jeśli nie uda się zablokować tego programu to większość graczy będzie grała za pomocą tego debilnego wspomagacza ..

beztytuuujl.png

Opublikowano

Nie zagram bez 6/7 bonu szybko się serwer znudzi nie będzie na co kasy wydawać;/ będzie jak na extrememt2 maxx 12 osób online

sygnamq.jpg
Gigabyte G31M-S2C, Core 2 Duo E8400 2x3Ghz, Pamięć 2GB 800, GeForce GT 520 DDR3 1GB, Dysk 1,5TB Sata III, Zasilacz 550watt

Opublikowano

I tu się mylisz, nie grałem pod takim nickiem na tiveri(zawsze gram pod nickiem DemonRider/Raider czy też DemonSpirit) Dobre eq mentala i twój dager leci na seryjkę;x "wypociny" - Słuchaj buraku , nie kozacz tak do każdego i nie cwaniakuj bo ci to na prawdę na dobre nie nigdy wyjdzie.. Chwalisz się że byłeś nie wiadomo jakim koxem na jakimś śmieciowatym serwie. Dobra spx, ale powiedz mi po ch.. mi to wiedzieć?

Bla.. blaa.. kolejny mistrz ciętej riposty..

Weźcie ludzie ogarnicje się troszeczke, to jest zapowiedź serwera SentinenZ, a nie dyskusja na temat tiverii, i skończcie z takimi debilnymi tekstami w internecie. Bo schodzi na psy !

Pogadajcie sobie na Skype, ts, ventrilo lub popiszcie na PW, bo to jest irytujące !

Pozdrawiam

beztytuuujl.png

Opublikowano

I tu się mylisz, nie grałem pod takim nickiem na tiveri(zawsze gram pod nickiem DemonRider/Raider czy też DemonSpirit) Dobre eq mentala i twój dager leci na seryjkę;x "wypociny" - Słuchaj buraku , nie kozacz tak do każdego i nie cwaniakuj bo ci to na prawdę na dobre nie nigdy wyjdzie.. Chwalisz się że byłeś nie wiadomo jakim koxem na jakimś śmieciowatym serwie. Dobra spx, ale powiedz mi po ch.. mi to wiedzieć?

Hehe... Już to widzę jak mnie gasisz na seryjkę (Cool story BRO!). Buraka to szukaj w sobie , zapewne nie mieszkam jak ty w jakimś pacanowie gdzie psy dupami szczekają tylko w mieście ,które ty pewnie rzadko widzisz a mianowicie mowa o Warszawie.

Kozacz a cwaniakuj to takie same słowa , na drugi raz zastanów się co piszesz. Czy ja chwaliłem się że jaki to ja jestem oh ah? NIE! Tylko zwróciłem uwagę ze bony się tutaj nie liczą w aż takim stopniu, lecz ty widzisz i słyszysz co chcesz, ale to nie mój problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...