Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to za mało opisane, ale serwer wydaje się fajny.

Możliwe że jak będę się nudził to wejdę i lookne.

Co do serwa to radze zrobić PL nr 2, to będziecie mieli i dzieci IS'u i pro graczy lecz także noobków ;D

jedeny.png

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie dodawaj broni... Właśnie dużo ludzi się skusi na ten serwer dlatego, że jest podobny do Pl.. Nie dodawaj żadnych hwangów itp. ;x.

Opublikowano

Może dodać ,że dropi dany item lub z misji sie dostaje i to sie wymienia na dodanie i zaczarowanie itp... co wy na to ??

Opublikowano

Ja ci radzę nic nie zmieniać. Serwer miodzio. Już od dawna nikt takich nie robi, a szkoda, teraz na każdym serwerze pełno tych zasranych epików (po chuj??!!!). Będzie gra jak na pl, tylko z łatwym expem i z możliwością darmowego zrobienia bonów. Jeśli zostanie tak jak jest to zagram na pewno ja i kilku moich kolegów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Magiczny metal może być w is, ale żeby był też dostępny w grze dropiąc właśnie z jakichś szkat,bossów coś takiego.

A propo kd to + ile będą dropić czy będzie się je ulepszać u sury?

Opublikowano

Po prezentacji miałem chęci zagrać, ale jak zobaczyłem "Misje konne co 5h lub is" to jednak dziękuje. Rozumiem serwer się musi utrzymać ale nie będę przez 4 dni robił konia.... Do tego bony po 2kk i 3kk za sztuke.... Powodzenia z serwerem..

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Dwie sugestie:

1. Zrob oddzielne(prywatne) DT dla kadego . Warunkiem bedzie minimum 2 osobowa grupa.Oczywiscie mozesz zrobic tak ze bedzie do wyboru , albo prywatne DT lub publiczne ;]

2. Dodaj zmianki do handlarki i aby zapobiedz BonussWitchera ustaw mozliwosc zmiany bonu tylko co 1 s.

Opublikowano

No nie róbmy z tego pla. Bony niech normalnie, jakoś na innych serwerach nie boją się tak o bss.Normalnie bony są.. W dalszym czasie można coś o bss pomyśleć, ale nie zniechęcajmy graczy od samego początku z cenami tych bonów.

Koń na start na pewno musi być.

A co do tego oddzielnego DT też jestem za.

Opublikowano

No nie róbmy z tego pla. Bony niech normalnie, jakoś na innych serwerach nie boją się tak o bss.Normalnie bony są.. W dalszym czasie można coś o bss pomyśleć, ale nie zniechęcajmy graczy od samego początku z cenami tych bonów.

Koń na start na pewno musi być.

A co do tego oddzielnego DT też jestem za.

Niech przynajmniej bedzie kon z lv 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...