Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sERWER NIE ROZREKLAMOWANY... MALO GRACZY STRONKI NIE MA... JAK MA BYC MALO GRACZY TO JA WOLE POCZEKAC NAWET DO PRZYSZLEJ SOBOTY ZEBY PRZYNAJMNIEJ GRALO Z 500OSOB.

Opublikowano

czyli serwera już nie będzie ;<

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

prosze o wypowiedz kogos z teamu kurwa czy ten serwer bedzie kiedys on czy nie bo zachowanie liroya swiadczy o tym ze nie maja nic zrobione

Opublikowano

chuj by to strzelił a tak sie dobrze serw zapowiadał a swoja droga wbiłem na forum tego serwa co podałes w linku i stwierdzam serw zrobione 100% pod IS na wszystko trzeba ulepszacze poczawszy od bojowej tarczy skonczywszy na trytku bony sa max czyli wojny nie maja sensu bm i smok beda rozpierdalac system a w is jest wszystko do kupienia bronie 75 stalki itp wiec serwer zalowy czekamy na start SentinenZ KURWA MAC !!! LIROY WRACAJ DO TEAMU ODJEBIE WAM TAKA PREZKE ZE w nocy o 3 nad ranem bedzie 500 osob online

Opublikowano

I dupa:) po serwerze, na AltairMT2 nie macie nawet co iść.. serwer po oblukaniu stwierdzam że jest on robiony w 101% pod is.. Eq robisz w 2 dni, BM 70 i ku..wa nikt go nie złoży..

graphic.png

Opublikowano

I dupa:) po serwerze, na AltairMT2 nie macie nawet co iść.. serwer po oblukaniu stwierdzam że jest on robiony w 101% pod is.. Eq robisz w 2 dni, BM 70 i ku..wa nikt go nie złoży..

Ale będzie stał i będzie gdzie grać tak jak na Balmora

Opublikowano

LIR0Y, kiedy start?

I prośba, podaj stronkę oraz forum.

edit@ client się ściąga po 15kB/s przy łączu 10Mb/s ^^

tez mam 10mb i zapierdala po 800^^

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Jutro lub dzisiaj (na forum jest napiasne...)

mam prosbe nie robcie is ze zbrojami i broniami to nie jest 4 fun/pvp...

CZYLI WSZYSCY PEŁNĄ PARĄ IDZIEMY NA ALTAIRMT2 WYCHODZI 9/10.01.2012 TAKI SAM SERWEREK MAX SZMARAGD i Bronie na 80 LV WIĘCEJ INFO NA WWW.ALTAIRMT2.PL !

FORUM : http://www.altairmt2.pl/forum/

Sorka za reklame ale jak juz nie bedzie tego serwera to wypada wyniesc graczy na inny ^^

altair to gowno zobacz co jest w is. stalki szmaragdy...niech spierdalaja;)

Bringing you the music that comes from within !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...