Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]SentinenZ [PL][DEDYK]

LIR0Y

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a po co wam tańsze bony? wiele osób posiada BS zrobi eq 3-4x15 z hp i jak będzie heallerem to nikt nie ma szans. niech zostanie jak jest Pozdrawiam

Opublikowano

Tak a chcesz powiedzmy chodzić na ripa z lipnymi bonami, bo powiesz że za drogie.. Nie nie, nie zwal tego. Bo jeden błąd na serwerze i tracisz 3/4 ludzi.

Opublikowano

Ale jak pisalem wczesniej ze np dodawanie po 2 czu 3kk a przykladowo 50zmianek 10kk to jest wedlug mnie najlepsze rozwiazanie:) Chociaz moze za trudno na malych lvl bedzie:) Wiec proponuje ceny jak na innych privach mianowicie 50 wzmocnien/zaczarowan po 10-20kk

Opublikowano

Po co chcecie ułatwiać grę. W końcu na bony inaczej bedziemy patrzeć,podobnie jak na Pl-u, dobre bony zyskają duzą wartość na rynku. Na pl-u jeden wybonowany to juz jest cos.

692272Ice%20Cube.png

Opublikowano

Bojowiec min na start i zmianki 200 szt za 5kk

dodanie 200 szt 1kk

To nie easy kolego

Opublikowano

No to ja z chlopakami i z dziewczynami wbijam:D

Jezeli chodzi o bojowca to moze jakas misja na niego hmm?:] Zabijasz jakas tam ilosc mobow czy cos i masz:)

Pytanie co do expa..Ile razy wiekszy od PLa on będzie?Nie orientuje sie w % niestety.

Jezeli robicie hard to robcie hard...Nie wiem kto to wymyslil perly u handlarzy...Nie Nie i jeszcze raz NIE!

Przynajmniej bedzie bardzo duzo zabawy na DT a tak to lipa:)

Proponuje przynajmniej 1 dzien przed officialnym startem zrobic bete.

I ostatnia rzecz...Usuncie zbedne misje ktore nic nie daja..Misje levelowe,misje biologa do 30 i inne zbedne.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

LIROY NIC NIE ZMIENIAJ NA SERWIE PODOBNY DO PL-A ZACZYNAM SCIAGAC KUMPLI:) POWIEDZ MI TYLKO CZY BEDA MAGICZNE METALE

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

No to ja z chlopakami i z dziewczynami wbijam:D

Jezeli chodzi o bojowca to moze jakas misja na niego hmm?:] Zabijasz jakas tam ilosc mobow czy cos i masz:)

Pytanie co do expa..Ile razy wiekszy od PLa on będzie?Nie orientuje sie w % niestety.

Jezeli robicie hard to robcie hard...Nie wiem kto to wymyslil perly u handlarzy...Nie Nie i jeszcze raz NIE!

Przynajmniej bedzie bardzo duzo zabawy na DT a tak to lipa:)

Proponuje przynajmniej 1 dzien przed officialnym startem zrobic bete.

I ostatnia rzecz...Usuncie zbedne misje ktore nic nie daja..Misje levelowe,misje biologa do 30 i inne zbedne.

Podpitam sie do tego samego. Zbedne misje usunac bo tylko zawalaja pol ekranu. No i perelki usunac z npc tylko niech dropia z bosow i metkow np 75+

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz..Exp bedzie ile razy wiekszy od PLa?Niby pisze 200% czyli 2x ale bywa roznie.

th_24948_sygnatura_dupa_122_1097lo.jpg

Opublikowano

Proponowal bym zmniejszyc exp do 200% zeby serwer byl na dluzszy czas a nie na tydzien-dwa. No i mozna by usunac te komiczne fryzury bo psuja caly klimat ktory pasuje do tego serwa a mianowicie klimat metin2 pl

Opublikowano

jak bedzie z bojem????

Na start bedzi 1 lvl konia a pozniej oddajemy medale tak jak na PL ,lecz tutaj nie ma limitu , mozemy oddawac jeden medal po drugim ;]

Kiedy podacie wiecej informacji ?

Opublikowano

POZDRAWIAM wszystkich którzy napisali żeby zmienił exp z 300% na 200%. PARANOJA z wami.,

Widzę na tiverii nikt nie grał, zauważcie w ranking. Ludzie mają setne lvle i mają po 150 tys. min.

Przeliczcie ile to miesięcy przegranych. Pozdrawiam.

A jeśli masz już robić marną podróbkę tiverii, bo tak widzę wszystko co piszesz to tiveria tiveria, to nie rób jej wcale. Bo do tiverii żadnen serwer nigdy prze nigdy nie dorówna.

A co do BSS, każdy płacze żeby coś z nim zrobić a 3/4 tutaj co to piszą, to będą go używać, mało tego dodam że możecie mieć fullbony, a i tak was złoże w pvp, nie z takimi zacnymi. Liczą się umiejętności prowadzonej postaci, a nie same bony.

Opublikowano

POZDRAWIAM wszystkich którzy napisali żeby zmienił exp z 300% na 200%. PARANOJA z wami.,

Widzę na tiverii nikt nie grał, zauważcie w ranking. Ludzie mają setne lvle i mają po 150 tys. min.

Przeliczcie ile to miesięcy przegranych. Pozdrawiam.

A jeśli masz już robić marną podróbkę tiverii, bo tak widzę wszystko co piszesz to tiveria tiveria, to nie rób jej wcale. Bo do tiverii żadnen serwer nigdy prze nigdy nie dorówna.

A co do BSS, każdy płacze żeby coś z nim zrobić a 3/4 tutaj co to piszą, to będą go używać, mało tego dodam że możecie mieć fullbony, a i tak was złoże w pvp, nie z takimi zacnymi. Liczą się umiejętności prowadzonej postaci, a nie same bony.

Jak ci nie odpowiada exp zmniejszony to czego ty tu szukasz? Nie widzisz ze to jest kopia pl'a z is u npc ?Chyba musi byc troche trudniej. A jak chcesz latwy i szybki exp to jest pelno serwerow 4fun/easy/medium. Pomysl troche a pozniej cos pisz.

Opublikowano

Serwer był by dobry gdyby nie płacz większości ludzi. To że exp za duży że zmianki za tanie lub za drogie i do tego BS. Większość z was i tak go będzie używać.

Jeżeli chcesz już zrobić marną podróbkę Tiveri to zrób bynajmniej tak jak oni + wprowadzić swoje udogodnienia typu boj na start i exp jaki zaproponowałeś, od razu widzę jak ludzie będą lecieć na FishBotach by załatwić perełki i małże .

Co do Pana 2xUP chłopie nawet nie pograsz 2 tyg na tym serwerze bo zrobi Ci się za nudny a przez takich "idiotów" jak ty serwer zachodzi coraz niżej bo wasze bzdurne manie na temat pl są nie normalne. Jak Ci zależy na klimacie jaki ma PL to leć na niego i nie zaśmiecaj forum swoimi durnymi pomysłami ... Aj sorry toż na PL liczy się IS na który ty niestety nie masz lub nie wiesz jak zarobić w grze by mieć takie eq.

Opublikowano

Jak narazie to ty placzesz ze jest za trudno. I uczepiles sie ze ludzie beda grac na BSS. Ciekawe dlaczego ty nie chcesz ich jakos "zablokowac" ? A moze ty juz masz przygotowanego dobrego sprawdzonego BSS ? Nie tak trudno cie rozkminic jak ci sie wydaje.

Opublikowano

Dzieciaku mi mogą zablokować BS bo i TAK GO NIE UŻYWAM! Tylko widzę takiego człowieka jak ty który myśli że BS I KAMER MODA da się zablokować -jesteś w dużym błędzie (Widać że nigdy nie grałeś na Tiveri). Niestety nie posiadasz takich umiejętności jak by moc zagrać bez BS, który dla Ciebie jest obawą przed twoimi umiejętnościami gry. Płaczesz na temat konia expa i innych dla mnie to może być czysty PL nastawiony na IS ,bo i tak wiem że mógłbym sobie pozwolić na niego lub zarobić na eq warte uwagi.

Ja się czepiam BS? Nie to wy płaczecie ze ludzie będą używać BS, ja tylko chce by dać temu spokój bo i tak połowa z was będzie na nim cisnęła by móc być TOP 1.

Opublikowano

Spokojnie Panowie Bs będzie moze zablokowany =) ,a i to nie jest serwer podobny do Tiverii.Tiveria to gówno i tyle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...