Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zloty MPCForum'owiczów.

ruku

Zloty.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      36
    • Wsio jedno
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

co powiecie o zlotach użytkowników MPCForum? Zloty odbywałyby się co roku w innych miejscowościach. Trwałyby 3-7 dni. Każdy za pobyt w hotelu/motelu płaciłby z własnej kieszeni. Zdaję sobie sprawę, że większość osób tutaj jest niepełnoletnich, w tym ja, ale jednak pokładam w Was nadzieję! : )

Osobiście sam bym chętnie uczestniczył w takich corocznych zlotach.

2009 - słyszysz mnie?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie ale i tak nie wypali :) nie ma szans.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Ależ ja nie każę każdemu jechać. Pojadą tylko ci, którzy będą chcieli i mają na to fundusze.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Fajnie by było. Tylko że trzeba byłoby moderatorów powołać, jak ktoś się będzie wyzywał - warnować, a gdy ktoś będzie się bił to banować ^^. Oczywiście w realu.

Albo zrobić tak, że każdy dział ma własny zlot i są tam moderatorzy tacy jak na forum ;)

Ja jestem na TAK.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Wybacz ale nie.

Większość tutaj to ludzie 15lat, nie znamy się na tyle dobrze, więc to nie ma sensu i jest zbyt nie bezpieczne.

Opublikowano

Jeszcze na GD.com brałem udział w takich zlotach, integrują użytkowników.

Co roku byłaby zmiana organizatora.

@JaQu

znajdź pojęcie hejtować w google.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak to nie zna. Ja z chęcią mógłbym się spotkać z AdrenalinaPL, Muter81 oraz KotekPL ;D

Także z RMCF , RaVneS oraz Epciem (UP) .

Jestem na tak.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie spotkać się z 15 latkami. Trochę by to dziwnie wyglądało.

Jak ktoś chce i zna się na tyle dobrze, by móc się umówić w rl, to niech to robi, ale taki ogólny, wielki zlot nie wchodzi w grę.

Opublikowano

Tu się za mało ludzie znają. Spotkania klanu/gildii czy czegoś po latach znajomości zrozumiem, ale ogłoszenie zlotu MPC gdzie każdy, bez względu na wiek, staż na forum i inne czynniki miałby wstęp... to trochę zbyt ryzykowne, poza tym jakby wyglądał przykładowo kokosz z grupką nastolatków wokół? To by komiczne było.

Już dużo lepszym pomysłem byłoby stworzenie grupy MPC Forum na jakimś ogólnopolskim konwencie. Kiedyś chyba nawet było coś takiego za czasów "starej administracji" że MPC miało być partnerem medialnym jakiegoś wydarzenia. Ale moim zdaniem aktualnie podobne przedsięwzięcia nie mają sensu. MPC znaczy jeszcze zbyt mało.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Zapewne by spamowali wymową, dawali miny do zewnętrznych for, do tego jeszcze by zakładali tematy w złym gronie osób!

Wątpię, aby ktoś na taki zlot pojechał, ponieważ większość ze sobą nie rozmawiało i się nikt ze sobą nie zna zbyt dobrze (od wczoraj jest ts3 więc kto wie...!).

@offtop

Historia zlotu mpcforum 2012 :D:

[Moderator] Stasiu: EEE widziałem lepsze forum od MPC! nazywa się... www.makinwaslubi.pl!

[[[[ nadlatujący kokosz z patelnią w ręku ]]]]

[Administrator] kokosz: Ch**u nie reklamuj!

[[[[ uderzenia / krzyki / wrzaski / jęki ]]]]

[Member] Stasiu: Od strzała 90% i Member co za...

Opublikowano

To zależy.

Na początku trzeba by było przebrnąć przez barierę anonimowości, która nas odpycha.

Nie wiem kto kim jest i to jest zagadka, ale pomysł ciekawy.

( Nie raz czy to zlot z Dark Orbit czy spotkania z ziomkami z gier, których na oczy nigdy nie wiedziałem ).

Jeżeli by było sporo osób na tak wypadało by zrobić temat, w którym ktoś przedstawiłby plan, kosztorys (to bardzo ważne), atrakcje i wymagania do wyjazdu.

Zresztą skoro piszecie, że większość ma po 15 lat to po co się obawiacie? 99% takich osób nie dostałoby zgody od rodziców.

Tak jak już wyżej wspomniałem jest pewna bariera, która sprawia, że do niektórych podchodzimy jak do dzikusa z kijem...

Jeżeli by było wiele chętnych osób to w temacie o zlocie byśmy się przedstawiali, na TS byłby kanał o tym i byśmy rozmawiali, ew na FB się pokazywali (chyba, że ktoś się obawia, ma pryszcze i czerwony nochal od picia)....

Jest wiele aspektów, które sprawiają, że wiele osób jest na nie i nie ma co się dziwić.

Każdy wie jakie są realia i ciężko by było zaufać (coś na zasadzie randki w ciemno - nikt nie chcę trafić na "wieloryba").

Ale jak to mówią "dla chcącego nic trudnego".

Reaver jak Ty to widzisz? Wpadłeś na pomył bo "byłoby fajnie", czy przemyślałeś ile to wymaga zaangażowania ze strony organizatora i sporo cierpliwości/stalowych nerwów (na bank będą żarty ze strony niektórych co do wyjazdu).

Myślę, że jeżeli by powstał temat dotyczący zlotu to na pewno nie każdy mógłby pisać.

Wymagania powinny być w liczbie postów - 250 tak jak w dziale "Sugestie dot. forum".

Na pewno zatrzymało by to po części falę spamu (bynajmniej ze strony "nowych użytkowników", a raczej multikont).

Zatem trzeba by ogarnąć w tym temacie grupę chętnych (jeżeli będzie kilka-kilkanaście poważnych osób to można myśleć o temacie) i zacząć działać za zgodą administracji.

Jedno ważne zastrzeżenie - jeżeli byś organizował to (albo ktoś inny) wymagałbym skan dowodu tożsamości dla bezpieczeństwa.

Opublikowano

Pomysł ogólnie ciekawy.

Ale są takie sprawy...

Gdyby organizował to kokosz (ave) to pewnie by to było we Wrocławiu.

Niektórych, by rodzice nie puścili.

A co jak ktoś mieszka w Gdańsku?

Myślisz, że przyjedzie?

Ale ogólnie pomysł spoko, bo można by poznać tych, którzy mają charakter, oraz poznać innych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...