Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zloty MPCForum'owiczów.

ruku

Zloty.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      36
    • Wsio jedno
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reaver - Kokosz jest tutaj głową forum i to od niego zależy czy temat powstanie i będzie na to zezwolenie.

Czy chcesz tego czy nie chcesz musisz się z tym pogodzić.

Tak działa biurokracja

:)

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reaver - Kokosz jest tutaj głową forum i to od niego zależy czy temat powstanie i będzie na to zezwolenie.

Czy chcesz tego czy nie chcesz musisz się z tym pogodzić.

Tak działa biurokracja

:)

Jebłem.

On nie ma obowiązku w czymś takim uczestniczyć tym bardziej na co ma zezwalać? Zezwalać na taki wyjazd w tym przypadku mogą rodzice, a nie kokosz. Tak jak powiedziałem 25-35 osób najbardziej zasłużonych. Czyli mam teraz napisać do kokosza z pytaniem: "Mogę wyjechać na wakacje?" i czekać na odpowiedź? Nie byłoby tam takiego czegoś jak "Admin". "Moderator"... Organizator wybiera sobie osobę/y chętne do pomocy i wprowadza w życie swoje plany.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@UP Mogą.

Ale chodzi o to, że jeżeli by chciał temat no to chyba powinien to jakoś formalnie załatwić?

Raczej samowolki na forum nie ma.

Beka to jest z Ciebie

xD

Opublikowano

@UP Mogą.

Ale chodzi o to, że jeżeli by chciał temat no to chyba powinien to jakoś formalnie załatwić?

Raczej samowolki na forum nie ma.

Beka to jest z Ciebie

xD

To by się przyłączył. Formalnie? To ja idę przygotować odpowiednie papiery.

@edit

A jakie to mają być papiery? ;>

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dla mnie pomysł super :) Na tak.

poza tym jakby wyglądał przykładowo kokosz z grupką nastolatków wokół?

Obrazek usuniety, bo nie chce perma >.<

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja bym zrobił jeszcze lepiej. Zabrać najbardziej zasłużonych. Grupa, która liczy 25-35 osób. Nie byłoby "fajterów" itd.

Admini, GMowie i Elita i już jest z 20osób xD

Pomysł: nie :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Admini, GMowie i Elita i już jest z 20osób xD

Pomysł: nie :D

Co to za sens, skoro jak ktoś ma posadę GM'a czy rangę Elita, to się znają?

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Pomysl fajny, ale zlot forumowniczów bylo by ciezko zorganizowac, komu by sie chcialo. W sumie jak organizowane sa zloty fanow radia internetowego to czemu by to nie wypalilo,

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Pomysl fajny, ale zlot forumowniczów bylo by ciezko zorganizowac, komu by sie chcialo. W sumie jak organizowane sa zloty fanow radia internetowego to czemu by to nie wypalilo,

Należy się tylko zaangażować.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Reaver nie przechodź do 2 kroku, skoro 1 nie jest skończony.

Najlepiej napisz na PW do Kokosz-a i zalinkuj mu ten temat i oczekuj odpowiedzi.

(Licz się z tym, że On zawsze ma skrzynkę zapchaną, tak więc nie odpisze CI po 5 minutach On-Line).

Papiery? Zależy jak ma to wyglądać.

Jak po prostu grupa "znajomych" się spotyka to po co papiery?

Wystarczy, że w niedalekiej przyszłości zostanie przedstawiony kosztorys, miejsce pobytu, plan pobytu/atrakcje itd.

I nie pchać tyle zwiedzania... chyba że Pubów/Barów .... kto CI pójdzie robić zdjęcia kościołowi ? Google mi podrzuci.

Zresztą nie ma co teraz wchodzić w szczegóły - najlepiej skontaktuj się z Kokoszem.

Jeżeli otrzymasz item:

"Jabłko Błogosławieństwa Kokosza" ~ Epic Item

To dostaniesz tyle many, że otworzysz nowy portal (czyt. temat)

Opublikowano

Wiesz, że napisałem to dla beki?

A kontakt z kokoszem to nie problem, dzięki niemu mam teraz czas online. Ale nie o tym.

"Błogosławieństwo"? Co ty bredzisz? Nie potrzebujemy niczyjej zgody (prócz rodziców) na wspólny wypad.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ciekawe kto by zapewnił ochronę Geoningowi xD

Tak na serio to nie wypali. Połowa tutaj to 11-latki i ich rodzice nie puszczą. W dodatku kto by za wszystkich brał odpowiedzialność?? Co by się robiło?? Nie

Opublikowano

@Namess.

A czytasz co było wałkowane trzy strony spamu?...

1. +16

2. Najbardziej zasłużone osoby

3. Każdy wykłada kasę ze swojej kieszeni, co zmniejszy liczbę randomów.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

organizować to może się grupa luczi, którzy mieszkają w okolicy, np; ja z razorkiem i innymi z teamu. :)

Jo też Śluńsk jestem. : )

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

@Cheatek Tak wiem te cycki z sygnaturki nawet Pudziana powalą ^ ^ :P Tylko szkoda je wyrwać tej lasce :P

@TOPIC

Tutaj większość osób się wypowiada, a nie czyta wypowiedzi ... <_<

Nie będzie dzieciaków 11-sto letnich i największe nooby by nie wbiły ... Zresztą hajsu z dupy nie wytrzasną.

Opublikowano

Nie mam konkretnego zdania jestem z jednej strony na NIE a z drugiej na TAK.

Można by w każdym województwie takie coś zorganizować, a Ci co nie chcą spać jadą wieczorem do domu. Mógłbym pojechać,ale jeżeli +16 to już się nie klasyfikuje.

Jednak w ankiecie oddałem głos na TAK.

Opublikowano

Jedyny okres w jakim większość osób ma wolne to wakacje. Ferie ma każdy inaczej w zależności od województwa.

Preferuję miasta uzdrowiskowe i zabytkowe jak Ustroń czy też Kraków. Znajdzie się więcej takich miejscowości. Preferuję również miasteczko Międzygórze. Noclegi są tak tanie, że da się przeżyć. Nocleg - jedna osoba = 25zł. Pokoje są 5/6 osobowe. Moglibyśmy mieć swoje piętro. Byłem tam z rodziną rok temu, mam tam znajomych i jestem na bieżąco z noclegami. Przy większej grupie jest jeszcze zniżka. A można sobie pozwiedzać i pochodzić po górach.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...