Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zloty MPCForum'owiczów.

ruku

Zloty.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      36
    • Wsio jedno
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem i popieram xtie. Pomysł może wypalić, a jeżeli wy chcecie krytykować jaki to zły pomysł, to zagłosujcie w ankiecie i miejcie wyje**** . Jest to jedynie wasza decyzja. Kto będzie chciał pojedzie. A nie będziecie tu pierdo***. Może i jest was więcej na nie, ale cały czas się powtarzacie.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Chciałem dać lajka, ale limit już mam :X

Masz rację, ale cóż można począć?

Prawdopodobnie pierwsze spotkanie będzie pod przewodnictwem założyciela tematu w okolicach Katowic (Śląsk) i On to widzi bardziej jako spotkania kulturowe (zwiedzanie kopalni itd), a moim zdaniem to powinien być wypad na pizzę, pogadać itd.

Ale można popróbować

:)

Zatem chętni proszę o wstępne info kto by chciał z Mazowsza (Najlepiej okolice warszawy) i ze Śląska (Okolice Katowic).

Proszę o pisanie w temacie ew. GG moje/PW Założyciela tematu.

Ps. Szczęśliwego nowego roku wszystkim.!

Opublikowano

Wyszedłem z założenia, jeśli jest ktoś ze Śląska chętny to mam plany. Kosztorys - max 30zł.

W tym pizza, jakiś/jakieś browary i zwiedzanie kopalni (za darmo).

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Omg jakbym chciał to bym się spotkał z Zavettim, x070 i kilkoma innymi i byśmy poszli się najebać, a nie jakieś zloty.

Ludzie ogarnijcie, to forum ma 400k użytkowników. W tym 7k to keczupy itd, ale nie zapominaj, że komu by się chciało jechać na jakiś zlot na np. drugi koniec Polski, albo wgl. ktoś tu ma 25 lat i będzie siedział z 14-15 latkami.

Coraz dziwniejsze pomysły na tym forum.

Opublikowano

Omg jakbym chciał to bym się spotkał z Zavettim, x070 i kilkoma innymi i byśmy poszli się najebać, a nie jakieś zloty.

Ludzie ogarnijcie, to forum ma 400k użytkowników. W tym 7k to keczupy itd, ale nie zapominaj, że komu by się chciało jechać na jakiś zlot na np. drugi koniec Polski, albo wgl. ktoś tu ma 25 lat i będzie siedział z 14-15 latkami.

Coraz dziwniejsze pomysły na tym forum.

Chyba nie czytasz ze zrozumieniem. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nie lepiej byłoby rozegrać to w taki sposób, że zrobić w tym samym czasie zloty w różnych częściach kraju, na następującej zasadzie:

1) Wspólnie ustalamy pasujące nam terminy.

2) Robi się lista użytkowników chętnych na zlot z danego regionu (max. 100km od miejsca zamieszkania).

3) Robimy zlot w największych miastach w okolicy (np. Kraków, Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Lublin etc.)

4) Kto chce to przynosi laptopa z kamerką internetową / mikrofonem.

5) Robimy konferencje na Skype / wchodzimy na TeamSpeaka i mamy coś na kształt zlotu cziterów :D

Możemy również zrobić zlot bez laptopów i potem po prostu wymienić się fotkami, np. I Lubelski Zlot MPC itd. :D

ale znając życie, przyjdą tylko ci starsi, bo metińczycy i tibijczycy z forum będą musieli farmić :D

57199140501148694665.png

Opublikowano

Nie lepiej byłoby rozegrać to w taki sposób, że zrobić w tym samym czasie zloty w różnych częściach kraju, na następującej zasadzie:

1) Wspólnie ustalamy pasujące nam terminy.

2) Robi się lista użytkowników chętnych na zlot z danego regionu (max. 100km od miejsca zamieszkania).

3) Robimy zlot w największych miastach w okolicy (np. Kraków, Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Lublin etc.)

4) Kto chce to przynosi laptopa z kamerką internetową / mikrofonem.

5) Robimy konferencje na Skype / wchodzimy na TeamSpeaka i mamy coś na kształt zlotu cziterów :D

Możemy również zrobić zlot bez laptopów i potem po prostu wymienić się fotkami, np. I Lubelski Zlot MPC itd. :D

ale znając życie, przyjdą tylko ci starsi, bo metińczycy i tibijczycy z forum będą musieli farmić :D

Nawet lepiej żeby przyjechali ci 'starsi'. ;]

można byłoby spróbować.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Można spróbować. Ale tak jak mówiłem potrzebne są osoby, które zadeklarują się, iż będą.

Ferie to okres w którym można "złapać się" w poszczególnych województwach, aczkolwiek w innych terminach...

A wy w jakim okresie widzicie "coś takiego" ?

Opublikowano

Panowie, może Kraków?

Tam mogłoby się odbyć ogólne spotkanie - wszyscy Ci, którzy chcą. To by odbyło się w wakacje.

W ferie ogarnęłoby się z dwa województwa. Jak wypali, to można zaryzykować.

mpc.euforium.eu - zrobiłem na szybko, prowizorka. Tak aby chętni byli na bieżąco.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nawet jeśli by się udał zlot to większa część użytkowników MPC jest nie pełnoletnia a nikt nie będzie ponosił odpowiedzialności za dzieci.

Takich powodów można wymieniać godzinami.

NIE

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@UP to kolejny przykład na to, że są userzy, którzy odpisują, przedstawiają swoje przekonania, ale całego topic-a nie przeczytają.

@Xanter:

Kraków - Jak najbardziej, ale w wakacje byłbym chętny. Wtedy widać piękno tego miasta i okolicznych dziewczyn ^ ^

Mam tam znajomego (nie jednego), którego miałem odwiedzić więc to w sumie byłoby mi na rękę, ale przed takim "zlocikiem" spróbujemy

lokalnie zrobić jakieś spotkania.

Od czegoś trzeba zacząć ^ ^

Opublikowano

A nie lepiej w każdym województwie to zrobić, bo ja mieszkam w zachodniopomorskim i nie opłacało by mi się do krakowa jechać. A tak w szczecinie w lato zrobić i np. Morze podziwiać.

Opublikowano

Bardziej pojebanego pomysłu to chyba nie da się wymyśleć <_< Xtie jeśli uważasz że wszyscy którzy siedzą na forum nie ruszają się sprzed monitora to się grubo mylisz. Jestem pewien że masa ludzi traktuje forum jako sposób na nude a w wolnym czasie mają mnóstwo ciekawszych zajęć. Jak już powiedzialem pomysł pojebany i każdy wie że nie wypali. Możecie się spotkać indywidualnie ale zlot to przesada i nie ma racji bytu

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

To czy nie wypali to czas pokaże

:)

SmuGGler98 - Myślimy nad wszystkimi województwami, aczkolwiek zrobimy 2 "testowe", aby zobaczyć jak to wszystko wyjdzie.

jeszcze raz wyśrodkujesz posta to spale ci dom. Przez to centrowanie nie chcę mi się czytać nawet twoich postów

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja proponuje byście zaprzestali dalszej dyskusji, bo nie jest to dział do pogaduszek. Jeżeli ktoś chce się spotkać, to ustalajcie to między sobą poprzez pw/gg.

Macie wgląd, komu się pomysł podoba to do dzieła.

Administracja mpc na pewno nie będzie bawić się w taki zloty, chyba, że między sobą, a nie z użytkownikami.

Nie wyobrażam sobie by kokosz miał niańczyć kogokolwiek, zwłaszcza, że średnia wieku na mpc to 15-16 lat.

To jest duża odpowiedzialność, nie wspomnę o tym, że takie spotkanie integracyjne trzeba by było ustalać, a wątpię by pełnoletnie osoby zadeklarowały się pomóc.

MPC to forum o grach i cheatach, a nie portal społecznościowy, jak na przykład nk. Nie wymagajmy od nikogo by był pozytywnie nastawiony do tego pomysłu.

Admin Cienia
Opublikowano

To nie jest dobry pomysł, tym bardziej, że nikt nie będzie brał odpowiedzialności za osoby niepełnoletnie.

Po za tym kto chce może się "prywatnie" z kimś spotkać, to już Wasza sprawa ;)

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ciekawe...

Raczej neutral.

Jakoś to dziwnie widze...

Zależy od miast..

Jak pierwsze by było w radomiu <3 to na TAK :)

BTW.Co do hejtów , tak to pierwsze przyszło mi na myśl..

I to by było lepsze niż na forum i ts x2 wzięte xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

heh na minepedii był zlot i było ok. 5/6 osób kilka mies. temu. nie sprawdziłoby się to ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Ja proponuje byście zaprzestali dalszej dyskusji, bo nie jest to dział do pogaduszek. Jeżeli ktoś chce się spotkać, to ustalajcie to między sobą poprzez pw/gg.

Macie wgląd, komu się pomysł podoba to do dzieła.

Administracja mpc na pewno nie będzie bawić się w taki zloty, chyba, że między sobą, a nie z użytkownikami.

Nie wyobrażam sobie by kokosz miał niańczyć kogokolwiek, zwłaszcza, że średnia wieku na mpc to 15-16 lat.

To jest duża odpowiedzialność, nie wspomnę o tym, że takie spotkanie integracyjne trzeba by było ustalać, a wątpię by pełnoletnie osoby zadeklarowały się pomóc.

MPC to forum o grach i cheatach, a nie portal społecznościowy, jak na przykład nk. Nie wymagajmy od nikogo by był pozytywnie nastawiony do tego pomysłu.

Wiesz, z całym szacunkiem ale są ludzie niepełnoletni, którzy są bardziej dorośli od "tych z dowodem", więc nie uogólniaj. Nie bądź wredna... :D

Po głębszym zastanowieniu to takie spotkanie nie ma racji bytu, MPC to nie żadna organizacja / społeczność tylko FORUM i mimo, że może być wykorzystywane do zawierania znajomości to nie jest to jego przeznaczeniem i ten fakt, wyklucza ideę takiego "zlotu".

Jest parę ludzi stąd, których chętnie bym poznał jednak jeśli będe chciał to ustalę to osobiście.

Żeby nie zdawać się na płytkie kryterium wieku to zdaje się na dojrzałość ludzi, której niektórym niestety brakuje, nikt nie ma zamiaru robić sobie kłopotu, żeby dziesiątki 12-latków mogły sobie pogadać o minecrafcie...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie, bo się boje Wrednej. <3

A poza tym - znam dobrze może około 10 ludzi, a na forum jest aktywnych około 20 tys.

Nie wchodzi w grę.

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...