Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zloty MPCForum'owiczów.

ruku

Zloty.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      36
    • Wsio jedno
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to widzisz? Ferie mają 2 tygodnie, a województw jest 16.

Można zrobić coś na Śląsku w ferie, w końcu ferie tutaj są w tym samym czasie.

Ogarnę jakąś stronkę informacyjną i tam chętni będą mogli się zapisać. : )

2009 - słyszysz mnie?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo podzielić zapisy na Województwa i zapisywać się ludzie by mogli.

Np.: Woj. Mazowieckie (Ferie Od X Do X)

Chętni

* xtie

* xxx

Itd.

I każde Województwo by miało u siebie spotkanie na browarka czy coś - bynajmniej od czegoś zaczniemy ^ ^

Opublikowano

Albo podzielić zapisy na Województwa i zapisywać się ludzie by mogli.

Np.: Woj. Mazowieckie (Ferie Od X Do X)

Chętni

* xtie

* xxx

Itd.

I każde Województwo by miało u siebie spotkanie na browarka czy coś - bynajmniej od czegoś zaczniemy ^ ^

To już jest bardziej realistyczne. Jak najbardziej można od czegoś zacząć. :)

Napiszę prostą stronę z zapisami.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano
2. Najbardziej zasłużone osoby

czyli Wg. Ciebie kto ? bo Mi samemu było bo znaleźć te 20-30 osób które "Najbardziej się zasłużyły wg. Wszystkich" bo jak wybierzesz swoich "friendsów" to każdy jebnie fochem i powie że chujowy pomysł.

Najlepiej napisz na PW do Kokosz-a

mhm taaaa już, niedługo zaczniemy pisać do niego o to czy możemy kompa wyłączyć. Uruchom czasem taką rzecz jak myślenie...

Jedyne co to kokosz może nam "zabronić" koszulek z logo empece, ale wątpie żeby to zrobił bo to zawsze jest jakaś reklama.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Lenart

mam na myśli zasłużonych, którzy coś WYJĄTKOWEGO zrobili dla forum, a nie 'internetowych przyjaciół'.

W tym wypadku Ty, meth0d i cała reszta. ;]

Czekam tylko na głos kokosza w tej sprawie. Tak jak xtie mówił, na początek zorganizować coś w każdym województwie lub chociaż w części.

Osobiście uważam, że to się sprawdzi. Trzeba tylko mieć nad tym kontrolę!

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Serio? Nie widzę tego w przyszłości. Nawet jak znajdzie się te kilkanaście osób 16+, to i tak 3/4 nie pojedzie ze względu na odległość czy fundusze. A wtedy to nie będzie zlot, a spotkanie.

Pzdr i Szczęśliwego Nowego Roku.

@edit

xite - myślisz za bardzo do przodu, już będziesz organizował bilety, itp, a kokosz się nie zgodzi pewnie i tak :)

mpc.png

Opublikowano

Reaver myślę, że do zapisów przydałby się oddzielny temat, tylko w jakim dziale? Projekty Użytkowników, czy pogaduszki?

Myślę, że w projektach mniej spamerów nas złapie.

Jak coś będę potem i można się dogadać mogę wspierać organizację na Mazowszu bez problemu tel kontaktowy Tobie podać w razie co itd.

Tym czasem cya.!

Opublikowano

Manderigon_Back - wierzę w to, że się uda.

@xtie

Wolę stronę, nie będzie żadnego spamu na forum, w razie czego, to PW mam 'otwarte'.

mpc.euforium.eu

będę to na bieżąco aktualizował.

@edit

Manderigon_Back

nie czytałeś całego tematu.:<

tutaj do gadania mają Ci, którzy chcą jechać i ewentualnie ich rodzice/opiekunowie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja pierdole randomy najbardziej chcą zlotu ahhahaha :) Beka z was ludzie i spadajcie na gg sobie planować bo ,aż żal dupę ściska...

Opublikowano

Pamiętam kokosz niedawno wspominał o tym na ts'ie i to są zbyt duże koszty.

To po prostu trudna sprawa i nie wypali.

; )

Opublikowano

@Zero^^

nie wiem co mówił kokosz, bo na TS'ie na razie nie siedzę - brak mikrofonu.

Może i koszt byłby wysoki, ale taka integracja wyszłaby wszystkim na dobre.

Nie mówię żeby projektować koszulki, majtki, skarpetki, czapki z logiem mpc, bo taki jeden 'item' to kwestia 50-60zł.

Raz na rok wydać 100zł max to nie jest jakaś wielka udręka.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

no, jasne.

Zrobiłby się z tego drugi Jarocin. ;-)

Wybrałbym się na takie coś, ale to jest na pewno nie osiągalne.

Muszę przyznać, że fajny pomysł.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Ciekawe kto by zapewnił ochronę Geoningowi xD

Tak na serio to nie wypali. Połowa tutaj to 11-latki i ich rodzice nie puszczą. W dodatku kto by za wszystkich brał odpowiedzialność?? Co by się robiło?? Nie

Skąd wiesz że jedzie -,- ?

Good Joke.

Zresztą jakie zgody jacy rodzice? Myślałem, że wyjazd 18+ ?

No ew. 17+ nie niżej.

No niestety Ciebie nie puszczą :)

1. Kokosz mieszka w wrocławiu ja mieszkam nie daleko wrocka więc mógłbym dojechać.. pociągiem

2. Mam 13 lat więc raczej rodzice mnie by nie puścili -,-

3. Fajny pomysl...

4. Jestem na Tak

5. Pieniądze to wiesz.. 1 raz na rok to.. ( więcej na pewno kokosz płaci za mpc za tydzień -,-)

6. Na pewno wszyscy co tego bronią ( pomysłu tego ) by nie przyjechali w tym ja :( ale bym chciał mimo na mój wiek

7. Osoby -18 lat by potrzebowały pisemnej zgody rodziców nmr. telefonu i inne bzdety

8. osoby -14 lat przyjechałoby co najmiej z 2-10 osób ...

9. jeżeli by zrobili coś że " osoby najbardziej zasłużone " to bez jaj to już nei jest zlot tylko

pogawętka w domu :X na zlot'y nie wiem czy wiecie ale mają wstęp wszyscy.

10. Co do forsy każdy by wyłożył 10-20zł na bilety i gitara gra

Opublikowano

Skąd wiesz że jedzie -,- ?

No niestety Ciebie nie puszczą :)

1. Kokosz mieszka w wrocławiu ja mieszkam nie daleko wrocka więc mógłbym dojechać.. pociągiem

2. Mam 13 lat więc raczej rodzice mnie by nie puścili -,-

3. Fajny pomysl...

4. Jestem na Tak

5. Pieniądze to wiesz.. 1 raz na rok to.. ( więcej na pewno kokosz płaci za mpc za tydzień -,-)

6. Na pewno wszyscy co tego bronią ( pomysłu tego ) by nie przyjechali w tym ja :( ale bym chciał mimo na mój wiek

7. Osoby -18 lat by potrzebowały pisemnej zgody rodziców nmr. telefonu i inne bzdety

8. osoby -14 lat przyjechałoby co najmiej z 2-10 osób ...

9. jeżeli by zrobili coś że " osoby najbardziej zasłużone " to bez jaj to już nei jest zlot tylko

pogawętka w domu :X na zlot'y nie wiem czy wiecie ale mają wstęp wszyscy.

10. Co do forsy każdy by wyłożył 10-20zł na bilety i gitara gra

przesadzasz z tymi zgodami kolego. To RODZICE odpowiadają za nas, nie Team MPC, co najlepsze są to ludzie z neta i nikt tak na prawdę nie wie do końca, kto w realu jest kim. Nawet jeśli udałoby się zorganizować jakiś wyjazd to i tak byłby problem natury "gdzie i jakie miasto". Ale może jakiś obóz czy coś? w biurze podróży by się załatwiło ;)

57199140501148694665.png

Opublikowano

20zł na dojazd, a spać chcesz pod mostem rozumiesz?

Jak widzisz 1k osób na zlocie? Tak wiem, tyle by na to nie przyjechało.

Mówię, można zrobić podczas ferii coś dla Ślązaków, jak wyjdzie to będziemy w to brnąć dalej.

@JachuPL

znaleźć miasto to nie problem, gorzej z datą.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dobra, widzę, że ładna dyskusja i konwersacja się nawiązała dlatego też się wypowiem.

Jeżeli chcecie zlot MPC to musicie zrobić go w mieście policyjnym, dlaczego?

Otóż dlatego, że jeżeli zobaczyłbym mojego wroga, który ciągle hejtuje każdego to zrobiłbym jedno... każdy wie co.

Też każdy z nas zrobiłby to samo.

NIE ! WON Z TYM...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dla wszystkich krytykujących:

Ludzie, czy wy chcecie ciągle w swojej norze za monitorkami cale życie spędzić? Nie poznawać życia, przygód.

Wasi rodzice wiedzą o czym mówię. Ci którzy nie chcą niech po prostu oleją temat, a Ci którzy chcą niech tutaj aktywnie piszą i dojdziemy do porozumienia. Nic na siłę tak więc na ch*j krytykujecie na forum? Wszyscy wielcy hrabia i są na nie.. Heh i czepiają się niektórzy o liczbę postów : Dla sprostowania forum jest mi bliskie od dłuższego czasu i to ile mam postów i od kiedy konto to nie jest wskaźnik kim jestem i co mogę dać od siebie na zlociku.

Jak ktoś nie chce.. proszę bardzo, ale po co hejtujecie i przede wszystkim spamujecie, a sami chcecie ponoć tego unikać (śmiechu warte).

Może na początku po prostu porobimy rejonowe spotkania i się okaże co i jak, a tak to możemy debatować...

Stronkę założyciel tematu podał będzie robiona w razie pytań do niego na PW.

daronian - jak CI nie pasuje to spoko twój wybór, ale czemu chcesz zamknąć wybór przed innymi? żal dupę ściska że mamusia nie puści?

Wyluzujcie "Life is Life" więc czeMPCie z życia przyjemność, nawiązujcie znajomości.

Ten internet sprawił, że ludzie niedługo będą się bali podejść do kasy i zapłacić za zakupy.

Ave .!

Opublikowano

Powiedz o czym rozmawiało by się z takimi 13,14 latkami bez mutacji? O eq w metinie?

Pozatym kto takie osoby gdziekolwiek puści ;x

Ooo nie. to że mam 13lat to nie znaczy że mutacji nie miałem . ;p

@BTW Nie wypali ;d

33902.png

Opublikowano

Nie , ale to by było niezłe jakby kokosz miał wziąści odpowiedzialność za 13-15 latków ( około 50 - 100 )

nie mogę sobie tego wyobrazić .

WIELKIE

NIE!

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Ja jestem na tak.

Dżołk <3

Nie ma sensu, bo jak komuś by sie coś stało to Kokosz by miał przejebane :>

xxxxxxx

Opublikowano

Ale wam chyba trzeba.

Na początku zrobimy spotkania w danych rejonach (bez noclegów itd).

Przykładowo:

Spotykamy się na Starym Rynku w Warszawie z ludźmi z MPC z okolic i nikt nie ma problemu z powrotem.

Jakaś pizza/piwko, albo po prostu pogadać.

Potem samo to się rozwinie, ale nie rozumiem waszej chorej wyobraźni i krytyki.

Od razu przedszkole widzicie... no cóż krytykujcie siebie (bo skoro mówicie, że ogół jest denny to nie martwcie się wy też się do ogółu zaliczacie).

Czytanie ze zrozumieniem i śledzenie każdej wypowiedzi, a nie pierwszy post 90% osób przeczytała i pisze byle co.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Ale wam chyba trzeba.

Przykładowo:

Spotykamy się na Starym Rynku w Warszawie z ludźmi z MPC z okolic i nikt nie ma problemu z powrotem.

Od razu przedszkole widzicie... no cóż krytykujcie siebie (bo skoro mówicie, że ogół jest denny to nie martwcie się wy też się do ogółu zaliczacie).

Czytanie ze zrozumieniem i śledzenie każdej wypowiedzi, a nie pierwszy post 90% osób przeczytała i pisze byle co.

Tyle w temacie.

Jezeli ktoś mieszka daleko w chuj od Wrocławia czy tam chuj wie co?

Ja mieszkam w groxie. to daleko kurwwa bym miał weź pomysl.

Ale wam chyba trzeba.

Przykładowo:

Tyle w temacie.

Jezeli ktoś mieszka daleko w chuj od Wrocławia czy tam chuj wie co?

Ja mieszkam w groxie. to daleko kurwwa bym miał weź pomysl.

33902.png

Opublikowano

Nie obchodzi mnie to gdzie mieszkasz i nie zależy mi na takich osobach na spotkaniach/wyjazdach bo swój poziom potrafisz przedstawić w 2-ch zdaniach

:)

Jakbyś był inteligentny i czytał ze zrozumieniem to ogarnął byś, że w każdym Województwie wstępnie planowane jest takie "spotkanie" tak więc nie wiem czemu się "sadzisz".

I trochę kultury osobistej

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...