Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Zloty MPCForum'owiczów.

ruku

Zloty.  

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      14
    • Nie
      36
    • Wsio jedno
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa organizacyjna, każdy zlot = inne miasto co wiąże się ze zmianą organizatora. Miejscowości uzdrowiskowe, wypoczynkowe. Tak, aby można było pozwiedzać.Bob.Marley powiedział: "Gdyby organizował to kokosz (ave) to pewnie by to było we Wrocławiu.", co to jest za sens w kółko jeździć w to samo miejsce? Jeżeli ktoś będzie mieszkał w Gdańsku, a wyjazd byłby np. do Zakopanego, to wiadomo, jest problem, bo to drugi koniec Polski. Ale na jednym zlocie się nie kończy. Jeden jest w Zakopanym, a drugi w Sopocie. Kwestia pieniężna, tutaj jest to skomplikowane, bo każdy hotel chce inne pieniądze za pobyt, ale z doświadczenia wiem, że da się przenocować te trzy nocki. Osobiście preferowałbym pierwszy zlot w wakacje 2012r. do Międzygórza. Małe miasteczko, tani pobyt w hotelu, mnóstwo zwiedzania. Dojazd ze Śląska (4 godziny) podobnie z Wielkopolski (zależy od trasy). Preferuję również miasta zabytkowe jak Kraków, ale nie orientuję się jeśli chodzi o zakwaterowanie tam. Każdy ma jakieś za i przeciw. ;)

2009 - słyszysz mnie?

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wakacje to właśnie czas w jakim sobie często dorabiam, i uwierz mi że wolę sobie dorobić te 3-5k(w Anglii) niż zobaczyć się z Wami ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nikt Ci nie każe zobaczyć się z 'nami'.

Nie tylko w wakacje miało by to miejsce.

Dobrym sposobem na integrację byłaby również zima. Narty, snowboard i te klimaty.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Organizować zlot na forum gdzie średnia wieku <15 lat to nie jest dobry pomysł.

Powiedz o czym rozmawiało by się z takimi 13,14 latkami bez mutacji? O eq w metinie?

Pozatym kto takie osoby gdziekolwiek puści ;x

Zloty fajna rzecz, ale w grupach gdzie wszyscy są w miarę dorośli.

Inaczej nie wiem kto by za was wziął odpowiedzialność, a ktoś by musiał bo nie jesteście pełnoletni.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@up

+1

Pamiętam jak kiedyś ludzie z MMT chcieli jechać na On/Off, ale to było za czasów Gamio każdy był w wieku 16+ ale nie załatwiono przepustek ;)

takie coś jest dobre, bo pojechać na targi czy coś w tym stylu jest ok, ale z odpowiednią ekipą.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Panowie, 15stolatkowie i tak nie przyjadą, rodzice który mają choć troche tego oleju w głowie im na to nie pozwolą.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ma sensu bo każdy by od razu poszedł albo jarać trawę albo pić albo wrzucać na siebie :D My byśmy sobie z Aspartym marihłankeł wztżykiwali dorzylnie :*

57199140501148694665.png

Opublikowano

Haha, nie wypali, wiesz jakby modzi dostali po pyskach za warny?

Nie ma szans, na nie.

hahahahahaha

nie ;D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano
Zloty fajna rzecz, ale w grupach gdzie wszyscy są w miarę dorośli.

Inaczej nie wiem kto by za was wziął odpowiedzialność, a ktoś by musiał bo nie jesteście pełnoletni.

+1

Zgadzam sie ale wolalbym zeby ludzie z 16 letni minimum tam przebywali i nie na 3-7 dni tylko jakis wieczór,gora wieczór/nocka i do domu.

Strzelam ze bylo by niezłe napierdalanie .

Na TAK jestemn dyspozycyjny w promieniu 300km od kolobrzegu,chyba ze ktos daje na paliwo:D

Geoning moze bedzie.

Opublikowano

Możliwości jest wiele.

Sporo osób jest na nie bo im rodzice nie pozwolą, albo mają obawy, że "dzieciaki" przyjadą - spokojnie ... zobaczą pociąg/pks i kisiel w gaciach.

Ja mieszkam w Warszawie, ale wyjazd gdzieś by mi dobrze zrobił ^ ^

No nie wiem to działamy jakoś czy co ?

Opublikowano

Tak tylko, że nawet osoby wypowiadające się tu i broniące tego pomysłu nie wszystkie by pojechały.

W ostatniej chwili wszystkim by coś "wypadło".

Tak jak mówiłem to nie ma sensu bo nikt nie jest aż takim idiotą by brać odpowiedzialność za 13-14 latków.

A swój wiek wiele osób pokazało mówiąc "fpierdol za warny HAHAHAAHHAHHAH", a co śmieszniejsze nawet by ich nie puścili na taki wyjazd ;x

BK :*

@Down:

Bk c'nie? :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja już sobie wyobrażam zlot 12 latków.

@Up grubo, lata banda dzieciaków i do kokoszaa, zdejmij mi warnaaa, jaki expbot najlepszy ahahahahahahahahaha zwała w huy

Opublikowano

Ja już sobie wyobrażam zlot 12 latków.

@Up grubo, lata banda dzieciaków i do kokoszaa, zdejmij mi warnaaa, jaki expbot najlepszy ahahahahahahahahaha zwała w huy

panowie, przecież wiadomo że to takiej sutuacji nigdy nei dojdzie bo przecież takie osoby na bank nie pojechały by na taki zlot.

76561198001815076.png
Opublikowano

Krytyka jest krytyką, ale tak jak pisałem i sugerowałem jak miało by się już coś takiego odbyć byłby odpowiednie wymagania w tym wymagania wiekowe i nie byłoby dzieciaków.

Po prostu jest ta bariera o której wspominałem ...

My z Dark Orbit mieliśmy zlocik i było git ^ ^ Znajomy klan robił spływ kajakowy heh...

Wszystko jest możliwe - wystarczy zgranie wśród osób zaangażowanych i zainteresowanych pomysłem (w tym wypadku zlotem).

Opublikowano

panowie, przecież wiadomo że to takiej sutuacji nigdy nei dojdzie bo przecież takie osoby na bank nie pojechały by na taki zlot.

No nie wiem, myślę, że kilka osób na pewno by pojechało.

Aczkolwiek można by było cos takiego zrobić, spotkanie na legalu, pogadanie itp ;)

Haha, nie wypali, wiesz jakby modzi dostali po pyskach za warny?

Hhahahahahaha +1 ! :D

Opublikowano

Może nie 7 dni, ale na pewno nie na jedną noc. Co to jest za sens wyjechać gdzieś dalej na jedną noc?

Raz na rok taka integracja nikomu by nie zaszkodziła. Myślę, że od 16 lat byłoby idealnie. ;]

Do tego piknie by było zorganizować koszulki.

Coś w ten deseń:

https://image.spreadshirt.net/image-server/image/product/102259218/view/1/producttypecolor/2/type/png/width/130/height/130

taki projekt na szybko.;x

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Koszulki zostaw grafikom ...

Koszulki to najmniejszy problem.

Teraz jeżeli chcesz rozwinąć myśl wyjazdu integracyjnego (heheh) to musisz pogadać z Kokoszem, czy zezwoli na temat itd.

Opublikowano

Koszulki zostaw grafikom ...

Koszulki to najmniejszy problem.

Teraz jeżeli chcesz rozwinąć myśl wyjazdu integracyjnego (heheh) to musisz pogadać z Kokoszem, czy zezwoli na temat itd.

Ja nie mam z nikim do pogadania. Na co ma zezwolić? Na wyjście sprzed komputera?

Te koszulki to jest taki zbędny dodatek i dość kosztowny.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja nie mam z nikim do pogadania. Na co ma zezwolić? Na wyjście sprzed komputera?

Te koszulki to jest taki zbędny dodatek i dość kosztowny.

Chodzi o to żebyś miał pamiątkę po tym wypadzie za pokój.

Opublikowano

Ja bym zrobił jeszcze lepiej. Zabrać najbardziej zasłużonych. Grupa, która liczy 25-35 osób. Nie byłoby "fajterów" itd.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...