Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, nie wiem jak zrobic te obejscie prosze o wytłumaczenie, moze jestem nie kumaty, bo juz dawno nie gralem w metka.

Zrobilem all , jak ty tu napisales. Tylko przy koncu, gdy odpalam. Metin2cilent, to wychodzi:

"fatal error python liberary not exist!."

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z strony kamera:

Pyt.: wyskakuje mi FATAL ERROR PYTHON LIBRARY FILE NOT EXIST co zrobić?

Odp.: zaaktualizuj klienta do najnowszej wersji! lub przekopiuj folder lib z działającego klienta

Opublikowano

Skopiowałem folder lib, z innego metina, i wyskakuje mi błąd: Error Log .

Co teraz zrobic. PS Mam mod kamera.

Opublikowano

Metin musi byćspatchowany, tak ? Bo jużmiałem bota i mi zbanowali o 2 dniach ... ;D 4 małże Lose ... I w odwołaniu odpisali mi, że HS wykrył czita. ;/

Opublikowano

działa , ale to 2 okienko wyswietliło sie tylko za 1 uruchomieniem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Żaden fake po prostu GM Cię złapał ale to nie wina HS zablokowanego ;0

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Nie, GM mnie nie złapał na sete. mam wykrywacz włączony, jestem przy PC. Po prostu nie działa. Taka jest prawda. Owszem, na Multihacka działa, ale na FishBota już niestety nie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ktoś wrzucić ten plik na inny hosting bo mam 30 min limitu bo plik nie chciał zapisać się na dysku.

torrex.png
Opublikowano

Witam. Mam problem robie krok po kroku jak jest napisane, i za kazdym razem wyskakuje mi bład a dokladniej " metin2client.bin-zły obraz"

Po czym daje OK i wyskakuje nastepny bład HACK_SHIELD-START_MONITORING_SERVICE_ERROR Potem nastepnie daje OK i znow HACK_SHIELD- INVALIDE_FILES.

Nie wiem o co chodzi a robie wszystko krok po kroku. Kumpel nawet nie wie co jest, a sam to zrobil.

Prosze o jakakolwiek pomoc. Z gory DZIEKUJE ! Jest to prywatny serwer.

Opublikowano

Ej mam pytanie. Zrobiłem wszytsko tak jak trzeba zrobiłem obelscie przez zippy i tam z metin2clien.bin na exe zrobiłem i niby sie włacza wszytsko ale jedno pytanie po co jest te zielone okno przy właczaniu metka mozna to wyłaczyć ? czy cos tam sie ustwaia ?

Opublikowano

Cześć , zrobiłem Twoją blokadę wszystko z instrukcją , ale i tak po tygodniu łowienia dostałem bana systemowego , acha i mam takie pytanie grę mam uruchamiać przez kamera czy obejście ? I czy to robi jakąś różnice ?

Opublikowano

bez różnicy chyba że serwer może sprawdzić rozmiar .bina klienta ale lepiej jak nie używasz opcji moda tylko fb to czysty klient

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...