Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na .com GM zmieniają nick z [sGM] na (SGM) i ich hacki z detectorami nie wykrywają więc uważać może na PL tak samo robią jak kontrolują wędkarzy...

Jeżeli injector się nie włącza wraz z metinem wyłączcie antyvirusa a tu jak zrobić rejestr:

(pliki nie moje)

Dodaj to do rejestru:

http://www.multiupload.com/1DMV8THW50

http://www.virustotal.com/pl/analisis/632c9919ea92b7c81cbec2498136bc70ce7736b5ddd20730a6dfca3fd876df02-1279870234

i potem dwuklik na plik metin2client.bin i już

Opublikowano

up to moja rozkimina ^^ robia tak tylko na fb gm ma nowa postac i zmieniony nick z np.[GM]Popielnik na (GM)Popielnik przez to m2fish multibot itp ich nie wykrywa jedyne co to ta tabelka w mh od kamera to lapie ale nic nie zrobi jesli nas nie ma bo nie wykrywa tego jako gm

Opublikowano

Mi blokuję idealnie, wszystko zrobiłem według

instrukcji.. zacząłem znowu grać na Metin2 PL.

Ostatnio miałem zablokowany przez obejście przez Mieskantos.

Jednakże dostałem bana.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

A jak wyłączyć ESET Nod32 ?

Bo ostatnio pobierałem fischbota i nie pobrało bo odczytało jako wirus a teraz ten plik i też nie pobiera wyłączam go i nadal wykrywa go co zrobić?

Opublikowano

@stronka Jak Ci się nudzi i potrafisz to dodaj zaznaczanie obszaru gdzie postać ma expić do jakiegoś działającego expbota;d

Opublikowano

Witam. A ja pliki hacków te np hackbykonrad.dll mam odpalać przez ten DLL Loader?

Bo po botowaniu jak wyłączam hacka to jak go wyłączyć ? bo daje wyloguj i mi się czarny obraz na metinie pokazuje a next razem jak już metina przez kamer mod włączam to jakiśLog wyskakuje i nie mogę metina włączyć ;/

O co chodzi ?

Opublikowano

a czym się różni ta blokada od blokady od użytkownika

Misiekantos253

bo chcę na jego blokadzie używać fb (i pilnować) ale nie wiem czy jak odpale to HS czegoś nie wykryje a jak wykryje to czy jest na tyle zablokowane że nie dostane bana?

Opublikowano

Ale pytanie jak wyłącze metina z hackiem razem to na metinie się pokazuje czarny obraz i muszę go wyłączyć przez ctrl+alt+delete i jak następnym razem włączam to wyskakuje jakiś błąd z Log i klikam ok i się metin wyłącza.

Czemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...