Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak teraz jest z tym FB , jak zrobię z tą najnowszą blokadą nie wyłapie bana ? Czy nie da się już fishbota używać?

Z tego co z znajomymi obczailiśmy to gdy używaliśmy każdej blokady z mpc + epvp to na każdej po jakimś czasie był ban mimo tego że na pc siedzieliśmy a GM wcale do nas nie pisał a HS nie było bo był zablokowany więc doszliśmy do wniosku że gra może wygrywać ingerencje w adresy łowieckie ;D coś podobnego jak na SG jest anty cheat po stronie serwera

Ale nigdy zablokować nie zaszkodzi

Opublikowano

Witam. Chciałem pobrac ten 1 plik ale coś mi nie idzie. Daję aby pobrać i pobiera się ale pod koniec wywala mi komunikat że nie dało się pobrać ponieważ nie odnaleziono źródła pliku. Możesz to wystawic na inny mirror albo coś? Chodzi mi o ten jeden plik Dll.

Opublikowano

No niestety baniki leca za fishbota. Na kilku kontach dostalem bana mimo tego ze gma nie bylo. Z tego co zauwazylem na multihacku mozna spokojnie grac. Gram i gram i dalej bana nie ma a za fb dostaje jeszcze w ten sam dzien ewentualnie na drugi. Pozdrawiam

Opublikowano

Gizdu wez wrzuc ten plik .dll na inny server bo na tym jak pobieram to mi pod koniec przy 99,9% wyskakuje bład ;/

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to w przynajmniej kilku modułach jest funkcja o nazwie "AutoBan". Nie wiem co ona robi i nawet jej nie czytałem ,ale nazwa mówi raczej sama za siebie. Nie jestem pewien ,ale Kamer pewnie jakoś temu zaradził. Ja polecam mod + blok HS.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

co ty pieprzysz jak może banować jak nie ma plików HS bo je się usuwa ? Kamer nawet potwierdził tę blokadę co można sprawdzić jak odpowiedział jako 1 w tym temacie

Opublikowano

Witam, mam problem z usunięciem zawartości w pliku HsUserUtil.log, gdy chcę zapisać zmiany to pojawia się komunikat "Odmowa dostępu" , jak temu zaradzić?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...