Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omg jak wyłączyć te okienko czarno zielone ? jak na nie kliknę to mi się metek minimalizuje i nie da się nic grac ;/

"Odstawiłem leki farmakologi narka, wystarczy bletka top i zapalarka!" Kali-Haj

"Tu jeszcze można coś opalić" Molesta Ewenement - Wole się nastukać

(_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅­­­­­­­­я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅a̲̅̅_­̅­_­̅­_­̅­(­)­ڪے

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka mam problem z obejściem a konkretnie nie chce mi stworzyc pliku metin2.bin moze mi ktos powiedziec co jest nie tak albo gdzie to dokladnie zrobic bo dodaje to do glownego folderu mt2 i dwu klik na bin.exe i wyskakuja okienka ja daje na tak i ok a pliku nie ma prosze o help

Opublikowano

Jak dodasz już to do rejestru (dwuklik na bin.exe) klikasz 2 razy na metin2client.bin a NIE NA metin2.bin !!! Bo client.bin to gra, a metin2.bin to launcher patchera

Opublikowano

Jak dodasz już to do rejestru (dwuklik na bin.exe) klikasz 2 razy na metin2client.bin a NIE NA metin2.bin !!! Bo client.bin to gra, a metin2.bin to launcher patchera

I dalej nie pojawia mi sie metin2client.bin

Opublikowano

Tak, a to ze ci wywala log to znaczy ze masz cos w systemie namieszane albo jakies dziwne cheaty/modyfikacje wrzucasz nieprawidlowo.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

@up

To po co używasz blokady od miśka a nie mojej ?? A na dodatek mamy przypuszczenia że serwer wykrywa ingerencje łowienia w adresach a nie w poruszaniu myszką ale to tylko "przypuszczenia".

Opublikowano

Chciałem tylko dodać ,że w roocie PLa od jakiegoś już czasu dograny jest moduł "autoban". Co dokładnie zmienia ten moduł Wam nie powiem ,ale nie trudno się domyślić ,że jest to kolejna blokada przed hackami.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

expbot kamera (chodzi o ten injector) +Kamer mod, nie blokowalem HS, i normalnie szlo expic, oni sa wyczuleni na fb ja nie wiem trzymalem moda od 24 do 5 i nie ma bana systemowego wiec sie ciesze i dzisiaj caly dzien połowie siedzac na tv albo sprzatajac :> sie zobaczy.

GIT.

chcialem wlaczyc metina, jak wlaczam "metin2client" to nie pokazuje sie to od padmaka, po chwili sie wylacza i taki dzwiek charakterystyczny . Jak wlaczam Kamera to sie pokazuje to od padmaka ale tez ten dzwiek i off, a jak FB wlaczam i ktorys z tych klientow to cos takiego http://imageshack.us/photo/my-images/526/kurwamacxd.png/

Opublikowano

mam problem ponieważ jak zrobie juz all wg instrukcji i chce właczyć metina to wyskakuje mi error:

Debugger is found on this machine!

Nie mam pojęcia co zrobic;/ ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...