Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Gizdu A czy jest różnica gdy się wklei twój dll do pustego hshielda, a kiedy do normalnego? Bo w pustym hshieldzie gra mi się nie odpala ( Mam ten sam błąd co większość ), a gdy wrzucę do zwykłego hshielda to spokojnie działa. Tylko nie wiem czy mogę teraz grać swobodnie, czy raczej obawiać się bana. Proszę o szybką odpowiedź.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Gizdu A czy jest różnica gdy się wklei twój dll do pustego hshielda, a kiedy do normalnego? Bo w pustym hshieldzie gra mi się nie odpala ( Mam ten sam błąd co większość ), a gdy wrzucę do zwykłego hshielda to spokojnie działa. Tylko nie wiem czy mogę teraz grać swobodnie, czy raczej obawiać się bana. Proszę o szybką odpowiedź.

graj spokojnie

Opublikowano

To spatchuj gre zainstaluj kamera i wklej tylko dll moje do hshield i nie rob nic innego

niestety dalej się nie włącza. próbowałem uruchomić też jako administrator ale w ogóle gra się nie włącza gdy wkleje ten pliczek

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak tutaj działało ok.Jade na fb od pół dnia gdy nagle twoje konto zostało zablokowane,a na E-Mailu przysyłają,że mam nielegalne oprogramowanie więc dziekuje bardzo...

f8U07UQ.png

Opublikowano

@up

Należysz do grona użytkowników które czyta tylko 1 post... Poczytał byś cały temat to byś wiedział co i jak z FB

Opublikowano

to samo co kilka osób wyżej, kółeczko otwierania 2-3sec i nic

z kamermodem również nie działa.

Opublikowano

Metin spatchowany na full.

Folder HS:

folderhs.jpg

[robiłem również z czyszczeniem całego folderu + wklejenie ehsvc.dll ]

Plik HsUserUtil:

hsuserutil.jpg

Wrzucam obejscie, wlaczam ..

obejscie.jpg

.. i dupa. klepsydra ^^ 2sec i nic sie nie dzieje.

Moze cos pominalem?

@down

MAM

Opublikowano

Witam was, na szybko, mam mały problem.

Otóż - instrukcja mi dużo nie mówi, ale jednak po 30 minut męczenia się i zrobienia wszystkiego tak jak należy, nie działa mi obejście. Włączam inejctor MH od KaMeR'a , po czym obejście.

Hack się odpala, ok, ale po 1sek znika tak samo jak metin. Co zrobiłem źle?

Ściągnąłem .dll, zamieniłem je z tym z folderu z HS.

Usunąłem zawartość HSuserUntil.log po czym zaznaczyłem "Tylko do odczytu"

Potem ściągnąłem obejście wrzuciłem do folderu Metin2, ponieważ jak daję to na pulpit to poprostu krzyczy "Run-Time error: '53' File not found"

I teraz zwracam się do was - co dalej mam robić..?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...