Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Obejście HS 100% działa ;]

Gizdu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta blokada różni się jeszcze tym że nawet jeśli w hakach opcje są wykrywalne tutaj błędu HS nie wywali ...

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko mi nei działa link do dl?

tzn normalnie czekam parenaście sec, wpisuje kod i nagle błąd wczytywania strony

Czekam na

Pliki by Badar !!

:)

Opublikowano

Ej mógłby ktoś się poświęcić najlepiej misiek bo wie o co chodzi najbardziej i zrobić ładny tut do tej blokady po tej osttaniej aktualizacji bo mam HS by baypass i nie wiem teraz czy to daje mi "100%" ochronę bo tu widze że każdy dodaje coś od siebie jakies pliki do hs ale nie ogaraniam sory ;p

Opublikowano

U mnie jak wszystko zrobię i klikam na metin2client.bin pokazuje takie coś.

Cannot find 'mss32.dll'. Please re-instal this aplication.

Przeinstalowałem i to samo nadal jest, nawet jak opalam grę normalnie i się cała aktualizacja załaduję. ;/

Mam Windows 7 64 bit System.

Opublikowano

Ej może mi ktoś powiedzieć po co jest te okno co wyskakuje przy właczeniu metina te po niemiecku coś tam ? trzeba cos tam ustawiać czy można kliknąc krzyżyk ?

Opublikowano

Mam pewien dziwny problem ponieważ u mnie w folderze metina nie ma tych dwóch plików, które trzeba zaznaczyć tylko do odczytu. Metin2 jest aktualny, gram na nim cały czas od ponad paru lat. Nie wiem o co chodzi...

Opublikowano

@4x UP

Stosuj moją blokade tera bo jest lepsza na razie od miśkowej

@3x UP

w folderze metina brakuje ci tego pliku pobierz go od kogoś albo pisz jutro to go podeśle

@2x UP

To jest injector jak nie używasz hacków które wymagają injectowania to po wejściu do gry to samo zniknie

@1x UP

Jak używałeś blokady od miśka lub kmr moda to masz to już zrobione i nie musisz tego ręcznie nadawć (tych praw)

Opublikowano

Zastanawiam się nad ponowną instalacją metina, za kilka dni zaczynam grać na drop hacku lecz będe go uzywał na innym komputerze dla bezpieczeństwa... Mimo, że te blokowanie HS działa to i tak nie będe ryzykował.

Opublikowano

NOD ciągle wykrywa mi to jako wirus, wiecie może jak w nodzie32 ustawić wyjątek dla jakiegoś pobieranego pliku? Nie chce wyłączać ochrony bo to może zagrozić różnymi atakami z sieci itp. Proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

@2x up

nie mam pojecia to musi być antyvir ale spróbuj to zrobić w trybie awaryjnym ale nie bd tłumaczył jak wejśc do awa

@1x up

klikasz w nodzie F5 -> Komputer -> antyvirus i antispyware -> wyłączenia i tam dodajesz DLLke z hs ale to dziwne bo mój nod nie wykrywa mimo że tego tam dodanego nie mam

Opublikowano

Dodaj to do rejestru:

http://gizdu114.gi.funpic.org/downbin.html

http://www.virustotal.com/pl/analisis/632c9919ea92b7c81cbec2498136bc70ce7736b5ddd20730a6dfca3fd876df02-1279870234

i potem dwuklik na plik metin2client.bin i już

Opublikowano

Jeżeli dobrze i dokładnie wszystko wgrasz tak jak napisane to Cię nie złapią.

Bardzo mała, wręcz nie możliwa szansa na wysłanie logów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moge uzyc injectora innego? tak jak sie robi bonusswitcher? czyli nakierowac na okno metka? czy nie? znalazlem ten plik ehsvc.dll w hshield folderze i nacisnalem dll.laden i to wszystko moge sie zalogowac? szybko prosze o odpowiedz

Office_cops_feel.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...