Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trojan

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WAŁU WAŁU WAŁU jakie sa szanse ze na wachlarzu 8 tigramow wejdzie mi 41% sr silny przeciwko ludziom 15% i silny przeciwko nieumarlym 15% i ustawilem um 20% to jakie sa szanse ze te bony wejda?

Opublikowano

U mnie na xenoxmt2 nie zmienia bonów a jak chcę zmienić 6 bon to używa z eq obronę boga smoków o.O id itemka nie potrafi wykryć...

Opublikowano

Elo mam taki problem gdy uruchamiam tego hacka wszystko jest ok ustawiam i wgl potem naciskam start i nic nie robi czy kazdy serw ma inne id zaczarowanego przedmiotu? jak klikam zeby zmienilo to wtedy zmienia ale wtedy zamiast zmieniac pisze niemasz takiego lvl zeby to zalozyc i wgl co robic?

wiem ze dosc pozno ale pomuszcie xD

Opublikowano

Stuczny kazdy bot który ma injectora to trojan... jak programujesz injectora to on jest sam w sobie wirusem bo ingeruje w pliki gry

StoneKnight czas na 300ms

olokos1 na xenoxie zmienili nam id zmianek na bon 6-7 więc musisz ręcznie zmieniać

Lumii nie mam pojęcia;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurcze mentos a idzie jakos zmienic sprawdzic id przedmiotow w metku?

jeszcze sprobuje innego sciagnac ale watpie

Opublikowano

. u mnie w plikach serva jest jakis hshield mozliwe ze to przez to bot nie dziala? moze jest jakies obejscie czy cos . np w plikach bota jest tez jakis "hack" hshield ma to cos do rzeczy?

Opublikowano

id zmianek nie zmienisz bo to GM a dokładnie Technik plików zmienia id ich wiec ty nie dasz rady

ale jak masz HS to go zablokuj.. poszukaj na forum jak sie blokuje i bedziesz miał spokoj i napisz

czy zadziałało..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

id zmianek nie zmienisz bo to GM a dokładnie Technik plików zmienia id ich wiec ty nie dasz rady

ale jak masz HS to go zablokuj.. poszukaj na forum jak sie blokuje i bedziesz miał spokoj i napisz

czy zadziałało..

powiem jeszcze tak chyba hs nic nie szkodzi. bo hack sie uruchamia a nie bonuje... wiec jak sie wlacza to chyba hs nie da nic czy jednak da?

Opublikowano

Miał ktoś taki problem że po wybraniu procesu zwiesza całkiem metina?

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

HEHE JA JUŻ WIEM CO ZROBIĆ !!! :D

KUPCIE CAŁE EQ ZMIANEK, PO CZYM W SZÓSTEJ ZAKŁADCE NACIŚNIJCIE "PRZEŁADUJ" POZDRAWIAM :*

P.S: Na yitianie działa :P

Opublikowano

HEHE JA JUŻ WIEM CO ZROBIĆ !!! :D

KUPCIE CAŁE EQ ZMIANEK, PO CZYM W SZÓSTEJ ZAKŁADCE NACIŚNIJCIE "PRZEŁADUJ" POZDRAWIAM :*

P.S: Na yitianie działa :P

Mam Pytanie ja też gram na yitinie i mi nie działa możesz pomoc?? Jakie masz tam ID

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...