Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Schwitchbot v3 by Padmak

mentos416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol wtf, gram na tilianie z injectorem nie ma problemu ładnie się wczytuje wszystko bocik się włącza, gdy ustawiam na 1 slot bony (mam na 1 miejscu w eq przedmiot, dla ścisłości fms) ustawiam 1 bon

np.

śr. 30

reszta ignore, alternatywne włączone .... kilkam start i mi nie szuka tych 30 średnich ocb ? W ogóle mi nie wyszukuje bonów, mam zmianki, mam ustawione kupowanie ich, mam otwarty sklep ze zmiankami i nie działa, w ogóle nie zmienia ;/

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol wtf, gram na tilianie z injectorem nie ma problemu ładnie się wczytuje wszystko bocik się włącza, gdy ustawiam na 1 slot bony (mam na 1 miejscu w eq przedmiot, dla ścisłości fms) ustawiam 1 bon

np.

śr. 30

reszta ignore, alternatywne włączone .... kilkam start i mi nie szuka tych 30 średnich ocb ? W ogóle mi nie wyszukuje bonów, mam zmianki, mam ustawione kupowanie ich, mam otwarty sklep ze zmiankami i nie działa, w ogóle nie zmienia ;/

mam to samo,zabezpieczyli serwa przed tym jakos trzeba to obejsc

Opublikowano

Na tilianie to nie działa i nie będzie działać. Tilianskie zmianki są zapisane w HEX, a więc Bonusswitcher nie jest możliwy. Mam nadzieje że wam już wyjaśniłem co do Tiliana nie offtopujcie.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Na tilianie to nie działa i nie będzie działać. Tilianskie zmianki są zapisane w HEX, a więc Bonusswitcher nie jest możliwy. Mam nadzieje że wam już wyjaśniłem co do Tiliana nie offtopujcie.

i tu sie kolego myslisz bo na tilianie BS działa bez problemu tylko trzeba kombinowac jak ktos chce sie dowiedziec jak to zapraszam na gg ktore jest w profilu

pozdrawiam

Opublikowano

wtf? Jakim hex?

Są po prostu id zmienione, wystarczy pokombinować w locale i root ;<

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Jakie id na zmianki działa na Tilianie , dam +

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jakie są najlepsze ustawienia bota? Jaka prędkość.. Takie hard bony ciężko wbić przy pomocy tego bota...

Opublikowano

nie pobierać tego... zajebane wirusami. Odpaliłem wczoraj na Fortemt2 i dziś konta nie mam !!! Uwaga !

veou4z.jpg

Opublikowano

pomoze ktos mi jak ustawic go na prywatnym servie "shain" prosze odzywac sie na gg 2976205 dam limit lajkow

Opublikowano

Jakie są najlepsze ustawienia bota? Jaka prędkość.. Takie hard bony ciężko wbić przy pomocy tego bota...

300ms

nie pobierać tego... zajebane wirusami. Odpaliłem wczoraj na Fortemt2 i dziś konta nie mam !!! Uwaga !

zajebane wirusami to injector to wirus.... poczytaj sobie definicje co to wirus to w tedy zrozumiesz...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

odpowie ktos?:>, czy to sa bonusy, takie jakby dodatkowe?, ze np jak nie wbija te glowna, a wbija alternatywne to sie zatrzyma ?

Opublikowano

jeszcze raz napisz a dostaniesz warna... nie mozesz poczytać we wcześniejszych postach ?? wiele razy sie pisali na ostatnich 3 stronach napewno jest napisane... ale pomyśl sam co to znaczy i co to jest alternatywa... domyśl sie..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odpowie ktos? :<

To znaczy ze sobie mozesz ustawic ze albo wejdzie np 4x15 miecze 2 reka sztylety strzaly i hp albo zamiast hp ma wejdz 5x15 - ustawiasz 2 rodzaje kombinacji bonow jakie chcesz miec w tym itemie i jak wejdzie jedna z nich BS sie wylacza

叶是白痴

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...