Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Kalendarz [1.0.0] [Server pod Let's Play]. [24/7]

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2389743.png

Jest to serwer Survival 24/7. Specjalnie zrobiony pod naszą serie let's Play www.youtube.com/user/FUNFZEIN . na naszym serwerze możesz grać podczas nagrywania. z nami budować i się dobrze bawić . coś jak "Kanciasta Dolina" ale dla zwykłych graczy . Mam 16 lat mój kolega też admin ma 14 i nie lubimy dzieci na Skypie i na chacie . Więc proszę ograniczyć się popełnianiem Byków typu "uw" !

2389746.png

LWC

World Edit

World Guard

iConomy

iConomy Chest shop

Jobs

AuthMe

i wiele innych !

2389748.png

Wzór podania na White List

Nick :

Czemu nasz serwer :

2389753.png

s12.csrv.pl:25114

Spis Adminów

1. Headadmin FUNFZEIN
  2. Technik Skjaper4
  3. Monster Admin TheGloobus

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick : Marciko

Czemu nasz serwer : Chcę zobaczyc jak sie u was gra, moze mnie server zaciekawi ;-)

Opublikowano

Nick :PatryxTv

Czemu nasz serwer : Ponieważ chciałbym pobudować w miłym towarzystwie oraz uczestniczyć w waszym let's play'u.

Zbieram + :)

Opublikowano

Nick : Skaciu

Czemu nasz serwer : Lubie grać w miłym towarzystwie, budować i miło by mi było uczestniczyć w takiej serii let's play.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nick : Hax0v

Czemu nasz serwer? : Nie popełniam byków, chciałbym pograć na jakimś serwie ogarniętym, oraz chciałbym wystąpić u was w filmiku.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

WIEK: 12 LAT NICK : BodzioPLAY Czemu nasz serwer? Bardzo chcialbym zagrac ogladam cie spox kanal jestem ogarnięty i szukam dobrego serwa : ) Chciałbym też wystapic w filmie lub pogadac na skype : )

Opublikowano

^^.

Nick : KSC21

Czemu nasz serwer : Bo z chęcią zagram na takim serwerze <czytaj: nie chce się zawieść!>

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Nick : ola09

Dlaczego ten serw? ; Szukam miejsca z fajnymi osobami w ,którym będę mogła budować, oraz pokazać to innym graczom

Opublikowano

Nick : paxivr

Czemu nasz serwer : Podoba mi się pomysł z kręceniem filmów. Chciałbym też sprawdzić serwer, czy będzie tak dobry jak się wydaje

;)

Opublikowano

Nick: Karina

Dlaczego ten serwer: znam dużo spoko serwów ale szukam jeszcze jakiegoś :) zawsze jak dwa są off to jeden on :) jest na czym grać :)

Mam nadzieje do zobaczenia w grze

Opublikowano

:D Gram już ponad rok .

Nick : TheGloobus

Czemu nasz serwer : Ponieważ mam dość serwerów typu No-Wh gdzie nieogarnięte 7-latki kozaczą a gdy coś do nich powiesz to od razu lecą do admina -__- . Szukam pożądanego serwera gdzie można pograć z normalnymi ludźmi . Spodobał mi się też pomysł z kręceniem let's play .

PS. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania

Opublikowano

Wiek:12 lat ( Jestem Ogarnięty i nie piszę zbyt dużo błędów Mam Dysleksje więc trochę mogę :D)

Nick:PawianXDPL

Czemu Wasz Serwer:Bo chciałbym z wami nakręcić let's play'a i lubię trochę survivale :D

baner.png

Opublikowano

rozpatrzyłem wnioski większości pozytywnie .

Dodani. Jutro dodaje dalej po Godzinie 15.

serwer zostawiam Online . zostawiłem instrukcje na tabliczkach a sam ide spać i sklejam 2 nagrane dziś odcinki .

okej do zoba w Kwadratowym Kalendarzu !

Opublikowano

Nick : FoxRox79

Czemu nasz serwer : uważam że serwer jest godny uwagi, i wyczuwam że ten serwer ma potencjał, który rozwija się i ma swoje "miejsce" w przyszlości.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...