Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlanticamt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam z tego względu że kamienie duchowe tzreba dropić z metków , problem tkwi w tym że lvl za szybko idze, przykro mi ale z tego z względu nie zagram, po za tym administracja zarówno an serwerze jak i na forum wogóle się nim nie przejmuje nie interesuje

Jakbyś inteligencie zauważył, to jest Npc od którego się dostaje skile na P. I na chuj dropisz kamienie ..

Polecam jak najbadziej

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytajcie wyżej , napisałem że rozmawiałem z adminem i do wieczora serwer będzie online ;P w serwerowni jakaś usterka jest i dla tego im dedyk nie śmiga ;P

Opublikowano

"Fajny serw" "spoko" "czaderski" "Wbijam" "No to wbijam" "super"

Hmm... gdzie mod?

4. Nie piszemy postów nie na temat oraz takich które nie wnoszą nic do tematu.

Dziwne, myślałem że "spoko" to krótki post i nic nie wnosi, lecz skoro nic z tym mod nie robi to znaczy że wyraz "spoko" to długie zdanie które określa opinię o serwerze wyczerpująco.

Wiem że trudno to ogarnąć... ale ja przez pomyłkę wstawiłem skan innego pliku i mod po 1 minucie usunął mój temat a tu 20 nabijaczy postów pisze (w jednym temacie) i mod to ma gdzieś...

Co do serwera (tak powinna wyglądać opinia):

Moim zdaniem serwer jest bardzo dobry, fajna nazwa chociaż gdzieś ją już słyszałem...

Z tym npc co daje skile na P to źle to zrobiliście, lepiej by było gdyby dawał na G1 a później jednym kamykiem na P ale kamyk tylko z dropu (np. z metków)

Serwer oceniam 8/10 grałem chwilkę ponieważ szukam czegoś bardziej pvp ;P ale polecam.

Opublikowano

Z reguły nie lubie serwerów gdzie jest 10000 nowośći , lecz na tym spróbowałem zagrac i nie załuje !

P O L E C A M =]

Czekamy teraz tylko na on : )

@edtit

Literówka :OO

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Czemu widzę prawie wszystkie zbroje na biało?

A ściągnałeś klienta ze strony?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wbilem 142 w DWA DNI , na mapie od 142 nie poexpie gdyż jest Jedna mapa na wszystkich CH a nie każda na channel.

dwa 250lvle pilnują 160~ jak expią i co teraz ? gowno nuda i ubóstwo.

Nie polecam.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

srewer fajny ale w dzien sie nie da nic zrobic latają [dzieci] 140+lv nic nie daja zrobic wbiłem dropem 15 lv chcialem kupic bony to 250 lv i paru innych nie dało wstac te npc powinni postawic na rynku bo dzieci nic nie daja zrobic wkurwia to juz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...