Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlanticamt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sredni Administracja nic sie nie zajmuje gralem tydzien to przez ten tydzien raz bylo 100% dropu a tak to nic zero eventow.. poprostu nudny a WW to juz taka porazka ze szkoda pisac o tym

Opublikowano

Jak chcecie znowu dużo graczy to ja bym zrobił reset all kont itp. i od nowa i może coś dodać nowego. (to moje zdanie bo na takim nowym bym chętnie zagrał ale jak widzę 250 lvl to już mi się nie chcę)

Opublikowano

Jak chcecie znowu dużo graczy to ja bym zrobił reset all kont itp. i od nowa i może coś dodać nowego. (to moje zdanie bo na takim nowym bym chętnie zagrał ale jak widzę 250 lvl to już mi się nie chcę)

Ten 250 i 200 w ranku to GA są ;F normalni gracze mają niższe lvle

Opublikowano

No troszkę mało. Nie mogę pobrać klienta, pisze że strona tymczasowo niedostępna :/

Dlaczego nie mogę usunąć postaci ? :/

Opublikowano

6i7 bez silny odprony super hubert zaraz obczaje nie pisze ze dam edita bo wszyscy tak piszą i huja dają

klient 800 mega co wyście do niego kamienie wjebali?;p

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

polecam serwa miałem 133 lvl wojem ,eq ciemnosci , pogrom +9 i bardzoooo fajnie się grało , można by dodać katakumby z mobami silniejszymi niż te na mapce od 142 : )

3ODA KRU ZAWSZE ŻYWA PARZY JAK POKRZYWA !

Opublikowano

No ciekawie się zapowiada... Jak zagram to w Jinno o nicku KluzoL

Aha i od kiedy to John Cena należy do Nexusa? ;o

kluzol.jpg

Sygna własnoręcznie wykonana ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...