Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlanticamt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem kto wymyślił taka "mode" na milion rzeczy na serwerze. Czy Wam naprawdę podobają się serwery gdzie jest multum zbroi broni i innych pierdół? Osobiście wole takie gdzie jest 1 max 2 zbroje epickie no ale to moje zdanie. Jak na teraz to nie ma żadnego dobrego 4fana medium czy harda. Wszystko jest albo przesłodzone albo nudne i z tym zgodzi się 90% graczy.

Opublikowano

Nie polecam.Administracja żałosna,zrobiła hwanga który ma 40% na magia+15 mozna wbudować,ludzie robią all eq na magie i BM z bronią top1 kd50% full luda i inta wali po 2k ze sfery przy 65k hp!!! a mental moze jebnac bez problemu 60k+ bo zrobi sobie w 6/7 wartosc ataku i DUPA DUPA DUPA

SERWER TOTALNE ZERO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

server sredni poswiecilem na niego chyba ze 2 dni ale nie widzac sensu z dalszej gry odszedlem z niego z tego wzgledu ze ten server jak dla mnie nie ma zadnych perspektyw na przyszlosc

xbjr.png

Opublikowano

az 2 miesiace stoi hmmm to i tak za dlugo jak na niego z ta administracja;]

Jakoś nie traci ona graczy , więc nie wiem w czym ty widzisz problem . Od startu serwera liczba graczy online ani troszeczkę nie spadła , ale oczywiście zawsze znajdzie się kilka osób którym nic nie pasuje .

Powiedziałem , jak sie nie podoba to nie grajcie i już , przecież was nie zmuszają do grania na tym akurat serwerze .

Kończę tą żałosną dyskusję , bo żadnego pożytku z niej ,a robi się tylko bezsensowny spam .

Pozdrawiam .

Opublikowano

wlasnie skoncz te zalosna dyskusje bo widze ze jestes osoba ktora mysli ze jak uzyje kilku polskich znakow w swojej wypowiedzi to zablysnie intelektem a jest wrecz odwrotnie

xbjr.png

Opublikowano

Serwera nie polecam z tego względu że kamienie duchowe tzreba dropić z metków , problem tkwi w tym że lvl za szybko idze, przykro mi ale z tego z względu nie zagram, po za tym administracja zarówno an serwerze jak i na forum wogóle się nim nie przejmuje nie interesuje

Opublikowano

serwer on ?

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...