Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybkie pobieranie zagranicznych clientów.

Nostress.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że na forum widać pełno tematów z prośbą o zuploadowanie clienta z powodu słabego transferu, oraz całą masę postów z narzekaniem, postanowiłem przybliżyć Wam jeden z moich sposobów. Mianowicie.

1. Pobieramy program Free Download Manager, który umożliwi nam pobieranie plików maksymalną prędkością naszego łącza.

Downlaod:

http://www.dobreprogramy.pl/Free-Download-Manager,Program,Windows,12555.html

Skan:

Pochodzi on z stosunkowo zaufanej strony, także nie sadzę, aby konieczne było wrzucanie skana.

2. Po pobraniu nadchodzi czas na instalacje. Myślę, że tego kroku przybliżać nie trzeba. Instalacja jest szybka i zarazem prosta.

3. Następnym krokiem będzie udanie się na stronę serwera gry (W moim przypadku jest to dx.metin2.so). Wchodzimy w dział download, klikamy w jeden z linków umożliwiających nam pobranie clienta i powinno wyskoczyć nam takie o to okienko:

screen1_hewxwns.png

4. Teraz zmieniamy miejsce docelowego zapisu pliku na jeden z dysków lub najzwyczajniej pulpit. W przypadku wrzucenia tego do któregoś z folderów, przypuśćmy "Downloads", plik może się nam nieprawidłowo pobrać.

screen2_hewxwsx.png

screen3_hewxwan.png

5. Wybieramy OK i pozostaje nam się cieszyć szybkim downloadem pliku z zagranicznego serwera ; )

screen4_hewxshx.png

Spodobał/przydał się tutorial? Wynagrodź +.

Zakaz kopiowania na inne fora bez zgody Autora.

Moderatora działu proszę o przyklejenie tematu, ze względu na jego przydatność ; )

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

Super poradnik masz+ ale czy jak np chcę ściągnąć z filesonic nie mająć premium usera to też poleci mi max prędkość ?

@edit

Jak chciałem pobierać z filesonic to mi nic takiego nie wyskoczyło ;/

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

Działa i to bardzo dobrze, client metin2.so bez tego programu ściągał mi się z prędkością 10-20 kb/s (przy necie 2 mb)

Teraz z tym programem śmiga z maxymalną prędkością 256 kb/s Super program,

polecam naprawdę warto go ściągnąć. Prosty w obsłudze i bezpłatny

POLECAM!!!

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Możecie spróbować z Mozilla Firefox. Ściągacie dodatek DownThemAll ! - jest to menedżer pobrań z Akceleratorem Prędkości

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

dzięki bardzo mi pomogłeś tym tutorialem bo chciałem pobrać turecki klient a pobierało się po 100kb/s a teraz po 4mb^^

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...