Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlanticamt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie. Widzę tutaj dużo negatywnych, jak i pozytywnych komentarzy. Może ktoś z większym stażem na serwerze udzielić odpowiedzi? Normalnej, wyczerpującej...

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

przydal by sie klinet bo na luncherze niewidac calego eq

EDIT sorka nie ten serwer

886689315.png

NIEMA TO JAK ZBUGOWANE CHROME :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co kurwa Prezes lecisz w chuja ? Antlantice zamknąłeś, bo ? Otworzyłeś sobie nowe serwery " Antalya , Alia, Anadia, " . To już chuj lepiej zamknąć na co ma być otworzony, grało tam 200 osób, które wydało w chuj kasy na ulepszacze. A ty bez wytłumaczenia zamknąłeś serwer.

Opublikowano

Nie ma żadnych modów na serwie i żadnych adminów. Na forum kompletny syf, spam boty. A grze nic się nie dzieje. Zero nowości, zero eventów. Admin ma w dupie serwer. Nie polecam.

Pozdro TANK.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

nic ciekawego widać że wyedyotwany gotwiec ;x 0 nowości takich naprawde nowości , a nie to co się powtarzają na wszystkich innyh serwerach

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam albo wbić masowo albo w ogóle. Ostatnio były 4 offy w 3 dni i zostały wyłączone 4ch z 6 + była cofka, forum zaspamowane przez boty, admini nie mają dalej GM-a, moda forum, sami nie odpowiadają na PW, nie ma ich w grze(a nie sorry, raz Prezes był na chwilę przy handlarce), nikt nie banuje oszustów i trolli. Samowolka kompletna, tu masz 99% pewności, że jak okradniesz, wyzwiesz i strollujesz, to nic Ci się nie stanie. Porażka

Opublikowano
Ostatnio były 4 offy w 3 dni i zostały wyłączone 4ch z 6 + była

cofka,

Jednak nie zagram ...

Opublikowano

Mógłby ktoś reuploadnąć launcher, bo na stronie głównej mają dane na multiupload, a hosting nie działa.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Anadia była fajnym serwem, jednak Kajtek-GM(założyciel serwa) poprostu ją zaniedbał i zniszczył, olał totalnie serwer, sam straciłem tam pro eq przez błąd w grze....wywaliło mnie z av1 i pisze, że zmienione hasło, nie dało rady odzyskać...Kilku jeszcze graczy tak straciło konta (przypomnienie nie działało) a team nic nie zrobił. Dlatego jeśli to jest jego bliźniak to zdecydowanie nie polecam gry;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...