Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jak najdzie mnie ochota by je zrobić ;). Teraz zrobię pliki Hardcore :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin hardcore już w drodze :P. Jak i same pliki ;). Postaram się dziś do wieczora ale nic nie obiecuję :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Ej ja mam pytanie gdy wpisuje /gamemode amstaf123 1 to nic nie pisze a zmiana trybu gry nie włącza się na creativ

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Ściągnąłem Frebuild ale gdy odpalam serwer pisze mi Nazwa "java" nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne program wykonywalny lub plik wsadowy Aby kontynuować naciśnij dowolny klawisz ...

wpr.png

Opublikowano

masz aktualną jave? Jeżeli nie to ją pobierz!

@top

Pliki Hardcore będą dopiero w niedziele gdyż źle mi się zgrały na pendrive a aktualnie nie ma mnie w domu a te nie działają :/.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Zresetuj kompa, może masz problem ze spoilerami.

@up2

Musisz mieć hamachi lub odblokowane porty by na normalnym ip można się połączyć z Twoim ip.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Sorry już zaraz upne i będzie ;). Jeszcze jakiś bug z pluginem jest ale zaraz go poprawię i za godzinę tu będą ;).

//Są już!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Pliki super, wykorzystam na dedyku, ale w server.properties nie trzeba wpisywać IP, to wykorzysta każde możliwe IP (jednocześnie IP Hamachi, Kompa, czy serwera)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

HAh mąka zawsze jesteś i byłeś zaje****. Skorzystam... z grupą kolegów :)

Witajcie przedstawiam wam moją pierwszą wersje plików na 1.0.0 ... Podzielona zostanie ona na pare części o czym się przekonacie. Zaczniemy od wersji

Jak ty to napisałeś?(Chodzi o kolor) o.O Każda litera innym kolorem.. jak to napisać też tak chce :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

@SGT Otlet

Powiem Ci że na pewno bez wpisywania ip będzie na ip wewnętrznym tzn. 127.0.0.1 a co do tego czy ip serwera po wpisaniu za działa nie wiem, zobacz sobie :P. Mam zablokowane porty i nie mam możliwości ich odblokowania.

@

Rainbow text generator

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Mąka

Własnie, że nie ;) Ja tak korzystam na Dedyku i na blaszaku i działa na ZEW i na WEW ;) Spróbuj :D

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Mam drugi problem bo coś mam źle w permission bo mam potrójne rangi np.

[Gracz:Gracz]Gracz Amstaf123 jak to zrobic na normalne [Gracz]Amstaf123

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

@up

Coś musiałeś grzebać ;). Bo wszystko przy uploadzie działało pięknie i ładnie :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...