Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam taki błąd że pisze jak uruchomię start "nazwa java nie jest rozpoznana jako cos tam cos tam".. mimo to serwer ejst widoczny ale przy probie połączenia widać srror player is not premium... Prosze o pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siemka mam te pliki i sa zarypiste ale kolega nie moze wbic. Juz mi mąka mówił czy mam porty odblokowane ja je odblokowalem 3 sposobami

ale i tak kolega nie moze wbic a te porty mam odblokowane i mam antywirusa AVG i nic mi nie blokuje xD? HELP! :)

Opublikowano

Hmm. Ja też mam tego antyvira . I właśnie nie wiem czy nie leży sęk w tym że to on mi blokuje zmiane IP przez proxy i brak możliwości wbicia. No nie wiem. Wyłącz antyvira i spróbuj jeszcze raz :)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

czym te pliki " FREE BUILD" otworzyć ? :D

Bo pobrałem i nie wiem czym to otworzyć albo coś w tym stylu z tym zrobić:P

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

czym te pliki " FREE BUILD" otworzyć ? :D

Bo pobrałem i nie wiem czym to otworzyć albo coś w tym stylu z tym zrobić :P

Poprostu uruchamiasz. Klikasz na wybierz program z listy i szukasz Winrar i klikasz ok i masz pliki teraz wystarczy że je przeniesiesz na pulpit.

Pozdrawiam

TheAnonim72

Opublikowano

Napisałem że jak masz jakiś błąd to musisz dać mi ss'a bo ja nie wiem co jest nie tak -.-

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Jakie masz rangi i jakie mają funkcję ?

1336826229-U379973.png

Tuty :

Najwydajniejsza optymalizacja minecrafta czyli zwiększenie fps'ów !

http://www.mpcforum.pl/topic/506414-tutnajwydajniejsza-optymalizacja-minecrafta-czyli-zwiekszenie-fpsow/

LitleSky !

http://www.mpcforum.pl/topic/505707-dllitlesky-survival/

RedStone i Mechanizmy

http://www.mpcforum.pl/topic/596227-tutorialredstone-i-mechanizmy/

Jak postawić serwer na VPS

http://www.mpcforum.pl/topic/592967-tutjak-postawic-serwer-na-vps/

Opublikowano

@ref

@up

Jest w temacie ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Cześć, jak będziesz mieć czas to mógłbyś zrobić pliczki: Fb+Survival że w mieście pvp off a za miastem on że w mieście jest wszędzie cuboid i nie ma potworów włączonych, a poza miastem bez cuboidów i z potworami.

Take it easy my friend

Opublikowano

@up

To sam musisz to zrobić i jest to możliwe w aktualnych plikach survival :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

Niestety pliki wyjdą za czas nie określony lecz postaram się zrobić fun do 01.01.2012 :D. A więc dawać mi propozycje na PM bo nie mam pomysłów na pluginy za równo do RPG jak i Fun

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...