Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można ustawic podstawową grupę np że jak ktoś wbije na serwa to odrazu jest VIP ?

Tak .

groups:
   Wlasciciel:
    default: false

Na moim przykładzie, jeżeli chciałbym aby wszyscy mieli Właściciela to zmieniam z default: false na deafault: true, a w Gracz czy jak tam masz na false . ;)

he?

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja do 1.1 :D. Nie ma jeszcze Survival gdyż mój pojebany internet odmawia współpracy!

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Bo mam internet radiowy :/. Jest to największe gówno jakie można mieć. ;/.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Napisałem że będą jak będę miał wene :D.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jest napisane w liście pluginów :D.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmmm Niedoszlifowań ? One Są Doszlifowane Ale Brakuję Im... Fractions I Inne Rangi NP: Gracz VIP Mentor Girl Wlasciciel Administrator Moderator , Spolszczył Byś Jeszcze Plugin Fractions I Te Rangi Dodal :) I Takie Kolory Same Jak Wypisalem :) I Beda Pliczki Gitez Majonez :D

Proszę O Zrzucenie Ze Mnie Tych %

Opublikowano

Nie myśl tylko o sobie! Widziałeś w plikach FreeBulid albo Hardcore Fractions? Bo widzę że nie widzisz że są to pliki tematyczne! Pliki RPG będą zawierały fractions

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kurde włączam start ,nic nie zmieniałem wypakowałem ,klikam na start.bat i pojawia się czarne okienko "wciśnij dowolny klawisz" i nic okno się zamyka POMOCY @@!!

Opublikowano

@up

Ale nie ma pod wersje 1.1 -.-

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Jest uniwersalny ;). Odpala się na x64 i x32

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam pytanie Mąka, bo wykorzystuje tak naprawdę tylko jeden twój plugin, a dokładnie Hardcore i się zastanawiam, czemu nie mogę wykorzystać komendy /hardcore res otlet na przykładzie?

info - działa

slay - działa

to trzecie - też

ale res nie działa xD

Naprawiłeś to, czy jeszcze nie, bo mam pliki jeszcze z 1.1 ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Witam , mam problem z towimi plikami mianowicie po dodaniu gracz do Vip , lub gdy przyjdzie nowy gracz , chce wpisac /sethome wyswietla mu się komunikat : "An internal error occurred while attempting to preform this command " Proszę o pomoc

pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie ja sobie ustawiłem ładnie wsyzstko 2 GB ram dałem na serva el co?? Po odpaleniu nieby wszystko ładnie cacy ale na początku jest bład za mało ram i ze nie jest offline

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...