Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Dzięki że powiedziałeś czemu -.-

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nom pliki zapowaidaja sie swietnie .

Mam nadzieje ze dobry bukkit zaaktualizowany i nie bedzie rad time out czy cos takiego !

Pozdrawiam i zycze wszystkim Wesolych Swiat :)

Opublikowano

Witam mi by się przydał poradnik do multiverse bo tego nie ogarniam w ogóle

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Nie wiem kiedy będą RPG :(. Jak znajdę jakieś ciekawe pluginy..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Mąka cos nie działą multiverse. Jak się teleportuje do nowego swiata to idzie ale jak do tego co bylem poprzednio to nie idzie.

Mąka sluchaj. Jak zrobic zeby na drugim swiecie byly inne pluginy?

Opublikowano

Bardzo mi się przydały pluginy na serwer do szkoły ;) LIKE :P

50519179647393962656.png

|Sygnatura By TopStar|

Opublikowano

@up

Co chcesz konfigurować?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

.//wand masz siekierkę i zaznaczasz przekątne np działki. Wpisujesz .//expand 1 1 up to pierwsze 1 to ile w gorę a to drugie ile w dół możesz dać ile chcesz. Potem ./region define nazwa gościa nazwa działki. Polecam nazwać tak jak gościa. Jeśli chcesz przypisać do innego cuba np cuba miasta to ./region setparent nazwa działki nazwa miasta.

Cześć.

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...