Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Będą aktualizacje :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka, bardzo spodobały mi się twoje pliki Hardcore, aktualnie ich używam lecz nie wiem jak się odbanowywuje graczy zbanowanych poprzez śmierć, gdy będę coś usuwać z listy np. zmarligracze to plugin przestaje działać. Próbowałem już wszyskiego. Znasz może komende na odbanowanie danej osoby?

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

To czekam, sam nic nie robisz a cudzego nie szanujesz. Umiem więcej niż ty a twoje tematy takie jak ten

http://www.mpcforum.pl/topic/543986-pytanie-ramy-serwer/page__p__3882633#entry3882633

pokazują to jakim jesteś dzieckiem że podstawowych rzeczy nie umiesz ustawić. Pozdro ;).

Polecam wyjść na dwór i znaleźć kolegów.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

Popieram.Jestem zielony w plikach do minecrafta ale przynajmniej umiem wsadzić ramy na serwer.Mój serwer szczyci się twoimi plikami.Jest napisane "by Mąka" lecz nikt nie przejmuje sie że to twoje pliki, ponieważ moi koledzy nie odwiedzają www.mpcforum.pl

Opublikowano

Witam, jeśli wezmę na no premium to inni też będą mogli grać na moim serwerze??

Zdejmijcie mi te 2 punkty będę grzecznym chłopcem ;***

Opublikowano

@up

Jak będę miał wene do robienia ;). Myślę że we ferie się będę nudzić więc je zrobie ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Jak na razie mam takie problemy z internetem że nie ma mowy bym coś upnął ;). Lecz do ferii myślę że będę miał nowego dostawce ;).

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zmień port ;). W server.properties i

server-port=

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zmień port ;). W server.properties i

server-port=

Ej no a mi pomożesz ?

Jak wyłączyć zwierzęta dałem w server.properties jakoś tak na false i nadal są pomożesz ? prosze

EXPmIpC.gif

Opublikowano

w freebuild nie da sie na servie postawic sklepu, pisze ze nie ma permisji :P moglbys skonfigurowac albo napisac tutaj to co ja mam zmienic zeby dzialolo ? bo ja jestem troche zielony w tym :)

Opublikowano

Witaj

Pobrałem twoją paczkę na serwer 1.1 dla dzieciaków aby mogli sobie pograć razem.

Mam problem z konfiguracją PermissionsEx.

Czy poświęcił byś dla mnie troszkę czasu w tej sprawie?

serwer postawiony na pukawce.

Z góry dziękuję.

próbowałem na PWale wystakuje komunikat:

Użytkownik Mąka nie może dostać żadnej wiadomości.

Opublikowano

@up

A jaki masz błąd ew, co chcesz zrobić?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mąka, mam pytanko.. jak zrobić aby nie było widać rangi ale tylko by był nick kolorowy np mam range Admin i ona by wyglądała tak <CzerwnoyNick> : tekst..

Opublikowano

@eCikxeN

Zabawa w permissions ;).

@HyCeL123

/pex user NICK group set GRUPA

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@ref

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...