Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Plk Serw 1.2.3 by Maczka[HOT!] // 02 grudnia powrót legendarnych plików!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no, no! Pliki są super! Sądzę tylko, że trochę mało pluginów. Ale OK.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Po co duża ilość pluginów, to ma być normalny serwer a nie najebane pluginów nie wiadomo po co ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

O co Ci chodzi -.- ... To jest normalny upload. Nie wiem na co Ci mam wrzucić -.- ... Może na maila mam wysyłać o.O?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Pliki są świetne, wszystko to co chce, jakby pod moje zamówienie. Polecam i mam nadzieje, ze przysluza mi na długo. Piona mąka.

Opublikowano

@up

A masz jakieś sugestie? Bo będę nagrywał prezentacje plików lecz muszą być dopięte na ostatni guzik ;].

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Niestety się nie robi plik kit's sam musałem kiedyś dodawać plik kits

small-logo.png

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Sorry ale to są pliki ogólne nie z modami ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Szkoda że nie ma pluginu xlevel :(

bo gdy chcę sam to wgrać to błąd premission mi wyskakuję ...

a w tym nie siedzę.

ale pliczki supcio polecam

Opublikowano

Wgranie pluginu do rejestracji to jest pobranie i wrzucenie ;).

@up

Jak będę miał koncepcje jak je zrobić to na pewno się pojawią ;]

@@@@@@@@@@

Wow! Pojawił się filmik <3. Chciał bym sobie podziękować że mi się chciało nakręcić i byłem tak zadowolony z siebie że zdeklarowałem się że nakręce więcej ;]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Są skonfigurowane ;). Wystarczy je nadać:

/pex user NICK group set NAZWA_GRUPY

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...