Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osiągniecie max poziomu na serwerze to kwestia 2 tygodni gry, "wydropienie" 10kkk to kwestia godziny, może półtorej. Zmiany o których piszesz to biolog z misjami do 240lvl, bronie na 200lvl z możliwością ulepszania do +20, boska biżuteria, oraz zbroje na 240lvl. Więc zdaje się że twoja gra jest mało efektywna skoro w przeciągu 8 miesięcy gry nie możesz kupić nawet stalki.

Jeśli mówimy o dość częstych aktualizacjach gry, to wiąże się to faktem iż na serwerze 30% z 300.000 tyś postaci to postacie w czynnej grze od 2010r, co świadczy o tym, że aktualizacje są trafne.

W miesiącu październiku do dyspozycji graczy oddamy kolejne 8 zupełnie nowych map, z których przynajmniej 3 dostępnych będzie w przedziale lev 130-180 (taka mała ironia, oczywiście nie będą to mapy na których nic poza staniem nic się nie robi, a stalki i yang o których piszesz same będą wpadać do ekwipunku)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serv Spoko, daję +

A co do Teamu to totalny nieogar.

Z góry dziękuje

Y0trn.png

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

8x 2,66 Ghz

ram.png

48 Gb

net.png

10 GB/s

linki.png

web.png

www.virtualmt2.pl

reg.png

www.virtualmt2.pl

klient.png

http://www.virtualmt2.pl/download.html

rank.png

www.virtualmt2.pl

is.png

www.virtualmt2.pl

ip.png

status.png

pl.png

skan.png

TjD4J.png

info.png

npc.png

DWL3w.png

start.png

cZpE3.jpg

ulepszacze.png

Bardzo rozbudowany system ulepszeń

exp.png

300%

drop.png

300%

yang.png

300%

video.png

Zamknieta.png

kontakt.png

team.png

[GA]admin

[GM]Calioke

[GM]Majka

[GM]Yeppa

[GM]Kotek

mfg9n.png

DbXer.png

mfg9n.png

i5MY.png

mfg9n.png

D4QI1.png

mfg9n.png

XbgsG.png

mfg9n.png

RWJgz.png

mfg9n.png

zvalg.png

3pZsE.png

mfg9n.png

h451.png

Bronie na 250 lvl

mfg9n.png

lewQS.png

RGgwk.png

mfg9n.png

rZO4L.png

vo9fO.png

mfg9n.png

uFMSl.png

9G2ek.png

mfg9n.png

TPRFV.png

FfHht.png

mfg9n.png

SdyTh.png

Ek2QT.png

QsAxN.jpg

ijhQg.jpg

XDCk1.png

ocGYO.jpg

gj3rZ.jpg

yuAIU.jpg

FAtxm.jpg

oHvzX.png

8jEqe.png

hV7bS.jpg

rAyZ.png

I wiele wiele więcej

autor.png

stopka.png

Opublikowano

Cóż tu dużo mówić. Serwer poezja a zarazem legenda, w dodatku żywa. Klasyk jedyny w swoim rodzaju. Unikat bijący wszelkie inne priwy na polskim rynku Metin2. Życze mu 100 lat !

Opublikowano

Osiągniecie max poziomu na serwerze to kwestia 2 tygodni gry, "wydropienie" 10kkk to kwestia godziny, może półtorej. Zmiany o których piszesz to biolog z misjami do 240lvl, bronie na 200lvl z możliwością ulepszania do +20, boska biżuteria, oraz zbroje na 240lvl. Więc zdaje się że twoja gra jest mało efektywna skoro w przeciągu 8 miesięcy gry nie możesz kupić nawet stalki.

Jeśli mówimy o dość częstych aktualizacjach gry, to wiąże się to faktem iż na serwerze 30% z 300.000 tyś postaci to postacie w czynnej grze od 2010r, co świadczy o tym, że aktualizacje są trafne.

W miesiącu październiku do dyspozycji graczy oddamy kolejne 8 zupełnie nowych map, z których przynajmniej 3 dostępnych będzie w przedziale lev 130-180 (taka mała ironia, oczywiście nie będą to mapy na których nic poza staniem nic się nie robi, a stalki i yang o których piszesz same będą wpadać do ekwipunku)

Pozdrawiam.

co ty człowieku wypisujesz 10kkk za godzine napisz jak to zrobic a kupisz start stop exp moneta tam jakas co daje chyba 50 % drap yang hmm to ile kosztuje z 50 zeta ha ha lepiej kupic bryłki z iso wydasz 200 zł i pięc minut i masz 100kkk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zaczęłam wczoraj grać na tym servie i powiem że mi się podoba :)

Podczas expienia w v2 przypomniały mi się stare czasy na plu. Trochę zraził mnie fakt że skille trzeba wbijać książkami i kamieniami no ale trudno.

Noobstwo i chamstwo też osiągnęło poziom krytyczny ale na to administracja nic nie może poradzić.

Serv nie jest nowy ale widzę że nie stracił zainteresowania ani ze strony graczy ani teamu co się chwali. Wszystko można łatwo kupić bo ilość graczy jest ogromna :)

Dzisiaj był event za co też należy się pochwała bo fajnie że coś się dzieje a nie tylko exp,pvp,exp,pvp ;) Mam nadzieję że nie zmienię zdania co do tego priva...jedyne co mnie przeraża to system ulepszeń, wszystko jest strasznie drogie a kaska nie leci aż tak obficie :unsure: I te ulepszacze na nowe zbrojki...po 200szkat azarela o.O Aktualnie mam 92 lvl i mam nadzieję że nie będzie problemów z ich zdobyciem.

Dziwne też są misje od biologa gdzie musimy wykonywać dwie takie same...i zbugowane niektóre potworki, które mają o wieeeele za dużo hp i regenerację. No bo kto by to widział żeby dzika nie dało się ubić albo takiego czerwonego pniaczka :huh:

58815786.jpg

Opublikowano

Skąd zdobyć eq Virtualmt2 te od 250lvl?

zrobic?

Wkrótce na serwerze VirtualMT2 pojawią się nowości nigdzie nie spotykane !

- Zbroje na 240 lvl

- Nowe Bossy

- Nowe wierzchowce

- Nowe Eventy

- Nowe ulepszacze

- Nowe mapy

- i wiele innych

ZAPRASZAMY !

wow dodaliscie jedynie petssy nowe ktore sa po 200zl w is.. bez przesady, a tak nic wiecej nie ma

aa sorki zbroja na 240lv ^ ^

Opublikowano

zrobic?

wow dodaliscie jedynie petssy nowe ktore sa po 200zl w is.. bez przesady, a tak nic wiecej nie ma

aa sorki zbroja na 240lv ^ ^

VirtualMT2 to nie piekarnia, tak że wszystkie zmiany wprowadzane są po dokładnych testach.

W jesiennej aktualizacji, wprowadzone zostały zbroje na 240lvl, system pests`ów, nowe ulepszacze, autorski event, oraz kilka kosmetycznych zmian.

Do końca przyszłego tygodnia powinniśmy ukończyć testy 4 nowych map, które posłużą jako mapy eventowe.

Opublikowano

VirtualMT2 to nie piekarnia, tak że wszystkie zmiany wprowadzane są po dokładnych testach.

W jesiennej aktualizacji, wprowadzone zostały zbroje na 240lvl, system pests`ów, nowe ulepszacze, autorski event, oraz kilka kosmetycznych zmian.

Do końca przyszłego tygodnia powinniśmy ukończyć testy 4 nowych map, które posłużą jako mapy eventowe.

tylko do eventow ?:) a podobno mialo byc cos nowego do expa :)

petts za 220zl ... ;x

Opublikowano

Okrutny Bogacz

Specjalna postać Teamu VirtualMT2, która ma

przed nickiem tag [Event], jest poszukiwana.

GM prowadzący podaje na Chat (wołaj)

informacje na której mapie i na jakim CH

znajduje się poszukiwany.

Waszym zadaniem jest odszukanie Bogacza, następnie

zabić go w trybie "Wrogi"

Bogacz ma 2 pełne ekwipunki itemów, ulepszaczy oraz bryłek

Jego HP to 40 milonów i ucieka z rangą " Okrutny "

Itemy które wypadną należy szybko zebrać aby nikt nie zabrał

za Ciebie. Odbędzie się tyle rund puki Bogacz nie będzie pusty.

Po zabiciu Bogacza, czekamy na runde 2.

Event odbędzie się:

Dnia: 12 Października

Godzina: 16.00

CH: 1

Team VirtualMT2

sygnatura2lg.png

Opublikowano

tylko do eventow ? :) a podobno mialo byc cos nowego do expa :)

petts za 220zl ... ;x

Na ilość map do expa nie ma co narzekać, lekko licząc jest ich około 15, więc raczej masz nieoficjalne informacje.

Zdążyliście się już przyzwyczaić do kwartalnych uaktualnień serwera, ale tym razem wraz z zimową aktualizacją, która zbiega się z 2 urodzinami serwera poza kilkoma ekstra nowościami znajdzie się też sporo konkursów z bardzo wartościowymi nagrodami, wśród których nagroda główna to Sony PSVITA

PS-Vita-I_xraxqnr.jpg

Więcej szczegółów już wkrótce na naszym forum, oraz stronie głównej.

Pozdrawiamy

Team VirtualMT2

Opublikowano

Hmm mam ochotę tu sb popykać i mam kilka pytanek. :D

1) Gdzie zarabiać od 1 lv od 0 nic wgl nie mam na tym koncie. ;x

2) Jest tu w pip ABS czyli to serwer w którym chodzi tylko o hity. ??

3) Działa BS. ? :D

4) Jaka postac polecacie ;d. ?

sygnatura1w.png

Opublikowano

Zapraszamy do aktualizacji klienta, z dniem dzisiejszym mała paczka update, w której między innymi znalazła się długo oczekiwana nowa waluta, "wagoniki złota" o wartości 1.5kkk

Opublikowano

@ vckat. :)

Gram na twoim serwie od kilku dni gra się extra i wgl ale jedno mnie dręczy. Co. ? Postacie z 2x biologiem nwm czy to był jakiś bug czy co ale doszły mnie słuchy że są takie postacie. Podobno "niby" to zostało wyrównane i te postacie z 1x biologiem mogą mieć 2x biologa. Ale postacie z 2x bilogiem mogą mieć 3x biologa i te 50 % DMG większe jest to strasznie nie równe. Bo na takich turniejach PvP itp to taka postać z 2x biologiem niszczy tego konkurenta z 1x biologiem. :D

Nwm naprawisz to jakoś. :D. ?

Pozdrawiam. ; )

sygnatura1w.png

Opublikowano

@up. szkoda mi CB.

Drogi Wojtku, 15 map ? tylko ze na av6 expi sie do max 170lv, a potem gdzie ?:) do 254lv ciagle mapa metin2, a tam jest od ch... ludzi i co ?

Opublikowano

virtualmt2.xxxxxxxxxxx.pl Pierwsza tego typu strona nie żaden pić czy coś w tym stylu ale to naprawdę działa, Sami sprawdźcie

Mam nadzieję kolego że uwzględniłeś swoje kieszonkowe,wrzucając kopie licencjonowanej strony na swoje konto cba.pl.

Tak czy inaczej zerknij na nasze forum, w którymś temacie znajdziesz ile taka przyjemność kosztowa podobnego inteligenta :)

Opublikowano

@ Pimp4s

Nie ma czegoś takiego jak 2x biol, krótko mówiąc na początku 2011r bonus w jednej z misji biologa był wyższy niż dotychczas, różnice pomiędzy tak zwanym 2x biol niweluje misja na 230lvl. Poza tym bonusy przyznawane są na 360 dni więc siłą rzeczy niewiele postaci zostało na serwerze z tymi podwyższonymi bonami.

@ Skitti

Niestety na chwilę obecną mapa metinów jest jedyną opcja dociągnięcia do 254lvl, z bardzo prostego powodu stare zabezpieczenia serwera nie pozwalały nam upilnować graczy expiących bez wymaganego przedziału lvlelowego na takiej ilości map. Jak widziałeś w tym momencie taki system zabezpieczeń przed KM działa niemalże perfekcyjnie więc po testach mapki z antykami która ma pojawić się na dniach na serwerze, zajmę się mapą do expa od 175 lvl

Opublikowano

Staary server.

Ale swietny i stabilny.

Gralbym gdyby nie to ze jest silny / odp na klasy w 6/7.

2c709653d75179a85b5746e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...