Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer lipa skile na p trzeba pojedyncczo robic... a nie 1 kamyk z g na p

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer lipa skile na p trzeba pojedyncczo robic... a nie 1 kamyk z g na p

No to lipa rzeczywiście, może chiałbyś pstryknąć palcem i po chwili mieć full EQ

Możliwość wbicia skili na P jest tylko dla graczy zmieniających profesję na maksymalnym lvl.

Opublikowano

Serwer , bardzo fajny ;) Pamiętam jak powstał dawno temu na gotowcu i do tej pory się trzyma ładnie zedytowany . Jedynym minsuem tego serwera jest handel z innymi graczami , żeby zdobyć przykładowo takie smocze noże na 65 lvl trzeba pisać po pare h i nikt ci się nie odezwie , a ta mapka z metinami to porażka , 150 + tam latają i zabijają mniejsze lvle.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Serwer , bardzo fajny ;) Pamiętam jak powstał dawno temu na gotowcu i do tej pory się trzyma ładnie zedytowany . Jedynym minsuem tego serwera jest handel z innymi graczami , żeby zdobyć przykładowo takie smocze noże na 65 lvl trzeba pisać po pare h i nikt ci się nie odezwie , a ta mapka z metinami to porażka , 150 + tam latają i zabijają mniejsze lvle.

WTF ... w takim razie poproszę o link do tego gotowca, jeśli podasz mi link do w/w gotowca w ciągu 5 dni, jestem skłonny oddać swój bilet na finał Mistrzostw Europy 1 Lipca w Kijowie z opłaconym przejazdem.

Opublikowano

serwer to dno i tyle

Jeśli virtual według Ciebie to dno w takim razie beabe <3 glador i inne cuda wianki tego samego autora to mul i wodorosty :)

Pozdrawiam i zapraszam xxx

Opublikowano

kto to mowi o gladorze? ale jak juz zaczoles to twoj virtual przy gladorze to poporstu nic :)

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

kto to mowi o gladorze? ale jak juz zaczoles to twoj virtual przy gladorze to poporstu nic :)

Glador Przy Virtualu to nic... Czy na tamtym dennym seriwe dodają coś? czy tam się coś dzieje ? Administracja mi wyje*ane zero pomocy z ich strony... Och zapomniałem ostatnio coś dodali w przeciągu pół roku jak sie nie myle...

Dlaczego został przytoczony GladoR ? hmm może dlatego inteligencie że miałeś go w sygnie która jak widać niedawno zmieniłeś...

Więc jak masz pisać beznadziejne posty to lepiej walnij dwa razy głową w ściane i pomyśl co piszesz (zapewne nawet nie grałeś na Virtual)...

Pozdrawiam i oczywiście polecam serwa Tree ;]

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Do

Grałem ;> mam tam 140lvl i serwer to gówno

Rozumiem jeśli postać na 50lvl Ciebie "deda" to zacznij wreszcie robić itmki a nie tylko lecieć w lvl.

Ps. Na serwerze nie liczy się jaki posiadasz LVL tylko umiejętności i doświadczenie w grze. (nie zwracamy uwagi na na topkę serwera, tylko na umiejętności posiadane przez graczy)

Więc jeżeli umiesz tylko krytykować serwery to zacznij grać w Metin2.pl ( co 2 osoba na polskim serwerze będzie dla Ciebie grała na wspomagaczach)

To tyle Beabe <3 dobranoc i życzę świadectwa z czerwonym paskiem, aha i nie zapomni posprzątać w piórniku kredek :)

Opublikowano

A więc wypowiem się na temat serwera i żałosnej administracji.

Takiego chamsta nigdy nie widziałem Calioke czy jak ta dziewoja ma jest taka nienormalna że masakra, jeśli że rządzi nad serwerem a h@ liże jej rowa nic nie powie na temat jej.

Jak usłysze jej głos to wszystko po jej ma być.

A co do cofki hehe a to dobre!.

Nie dość że nie zwrócą itemów to jeszcze mówią otwarcie że "był problem" taaa z dedykiem problem bo zapisy nie mogą być automatycznie zapisywane!.

Żałosna administacja, dzieciaki wyabsowane panujące nad serwerem.

Stracony czas odradzam wam serwera, nie ma co marnować czasu na takie ścierwo!.

Nie widze z ich strony próby odzyskania dannych jedynie chamskie odzywki.

Jak dla mnie strata czasu.

Sami się przekonacie jaki jest H@ i administracja z biegiem czasu.

A o rozdawaniu itemów to już nic nie powiem!.

Możecie mnie hejtować jestem otwarty na to.

Dopóki jedna osoba praktycznie rządząca tym serwerem nie odejdzie to będzie nadal w takim gównie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

up pierdolisz głupoty. Grałem na servie wbiłem 140 full eq 6/7 i nikt mi nie dawal rady w pvp poprotu trzeba umieć grać a nie płakać że administracja do dupy

Opublikowano

A więc wypowiem się na temat serwera i żałosnej administracji.

Takiego chamsta nigdy nie widziałem Calioke czy jak ta dziewoja ma jest taka nienormalna że masakra, jeśli że rządzi nad serwerem a h@ liże jej rowa nic nie powie na temat jej.

Jak usłysze jej głos to wszystko po jej ma być.

A co do cofki hehe a to dobre!.

Nie dość że nie zwrócą itemów to jeszcze mówią otwarcie że "był problem" taaa z dedykiem problem bo zapisy nie mogą być automatycznie zapisywane!.

Żałosna administacja, dzieciaki wyabsowane panujące nad serwerem.

Stracony czas odradzam wam serwera, nie ma co marnować czasu na takie ścierwo!.

Nie widze z ich strony próby odzyskania dannych jedynie chamskie odzywki.

Jak dla mnie strata czasu.

Sami się przekonacie jaki jest H@ i administracja z biegiem czasu.

A o rozdawaniu itemów to już nic nie powiem!.

Możecie mnie hejtować jestem otwarty na to.

Dopóki jedna osoba praktycznie rządząca tym serwerem nie odejdzie to będzie nadal w takim gównie.

Pozdrawiam.

Słuchaj misiu, Twój post jest napisany bez ładu i najmniejszego składu, więc odpisywanie i ustosunkowywanie się do niego mija się z celem. Natomiast nie sposób pominąć tu Twojego bzdurnego zdania, odnośnie rozdawanych itemów, dziecko przedstaw dowody a będziesz ozłocony, proste jak drut logujesz się do gry dajesz handel i pokazujesz co autor ma na myśli.... a nie robisz z buzi pupę na forum.

Może jeszcze odpiszę Tobie na temat żałosnej administracji.... wiesz stary trzymamy ten serwer w pionie od listopada 2010r więc za przeproszeniem stary nie pieprz mi o żałosnej administracji, bo w czasie kiedy serwer powstawał podejrzewam że wjeżdżałeś nocnikiem pod szafę

Pozdrawiam i zapraszam wkrótce mega paczka update jakiego nie widzieliście nigdzie :)

www.virtualmt2.pl www.virtualmt2.com.pl

Opublikowano

Z buzi pupę na forum?. Kurwa człowieku jebnięty ogarnij się myślisz że jesteś jakimś bossem?.

Nie ma sensu się kłócić ale sam do tego powodujesz, nawet nie umiesz się przyznać.

Akurat nic do Ciebie nie mam chodzi mi o pare innych osób można powiedzieć że rządzących serwerem.

Ty jesteś na 1 stopniu władzy a oni może i na setnym.

Taka prawda głos tej damy wprawia Cię w orgazm i zatracenie się w pokusy.

Rozdawanie itemów?.

Oj wyczyść temat po raz setny bo itemki od Majki nie jeden miał!.

Tak jak pisali przodkowie może nie pisali rozbudowanych zdań ale za to całą prawdę pisali o tym serwerze.

Oczywiście szanuje twoją prace nad serwerem ale co do osób panujących nad serwerem się pomyliłeś.

Więc zastanów się nad tym co napisałem zamiast od razu bez namysłu pisać teksty typu :

-"a nie robisz z buzi pupę na forum."

-"wjeżdżałeś nocnikiem pod szafę."

Opublikowano

Wiesz co szkoda słów na polemizowanie z kimś Twojego pokroju, przestawiłeś się w sposób godny 11 latka rozkapryszonego i nie przyjmującego żadnych argumentów, tak że wyluzuj troszkę bo domyślam się że słowo orgazm znasz tylko z książek z 4 klasy szkoły podstawowej.

Tutaj masz tekst z Twojego tickieta, w którym przeczysz sam sobie, wiesz czemu smarkaczu????????

A poczytaj sobie uważnie Swój tickiet :)

Sat, Jun 23 2012 12:05am Witam, spędziłem bardzo dużo czasu na serwerze.

Każdemu polecam wasz serwer, ale to co miało miejsce to na prawdę uświadomiło mi jaki jest ten serwer i cała administracja.

Chciałem na ts'ie uświadomić ze cofneło mi ulepszany item z szmaragdu na królewski. Czytający pewnie ma pojecie na ten temat ile wymaga wysiłku i spędzonych godzin nad grą aby było stać na takie ulepszenie.

Dokładnie mówiąc ulepszałem około 11 razy, pragnę przypomnieć że 1 ulepszanie to 1,9kkk.

Dropienie takiej sumy chociażby na 1 ulepszenie długo czasu zajmuje, a więc proszę o wyrozumiałość co do tej sprawy.

Jestem w prawdę mówiąc waszym stałym graczem i podziwiam serwer.

Lecz proszę o zwrócenie itemu z pewnością macie dane na temat tego że ja ulepszałem, mój nick: DropciamSe.

Proszę o wyrozumiałość co do tej prośby ponieważ czas poświęcony na ten item jest dosyć duży.

Pozdrawiam. Sun, Jun 24 2012 10:27am - Administrator VirtualMT2 W celu dokładnego przedstawienia sprawy, zapraszam na kanał teamspek3 w dniu dzisiejszym około godziny 19:00

Przypominasz sobie jaką dostałeś odpowiedź ?

Życie misiu życie zdarza się najlepszym, a to co w tej chwili przedstawiłeś na tym forum świadczy jak bardzo jesteś zacietrzewionym i zamkniętym w sobie .... (a tu już sobie sam dopowiedz ) dziecko..

Gdybyś nie zrozumiał o czym piszę... zapoznaj się z regulaminem serwera.

Opublikowano

Pogrywam sobie na virtualmt2 i jestem bardzo zadowolony ;):ninja:

Uwielbiam GM Majka potrafi utrzymać porządek na serwie <3

POLECAM SERWER najlepszy 4fun w sieci ! :)

Opublikowano

@pompamt2....

Hahahahahaha, dużo mogę w sumie z hejtować ten post.

Ta "najlepszy 4fun w sieci" - No pewnie z królewskiego na szmaragda tylko około 20kkk pójdzie lekko.

Co do tematu to w sumie więcej wiem o rozdawaniu itemów.

Cały czas do teraz Ci oszuści zacierają ręce.

Nie powiem o tym jak kasandra dodała dowody o tym a szanowny h@ poprosił o wyczyszczenie tematu ha ha ha.

Lecz to nie jest rozwiązanie dobre, drogi h@.

Zacznie się pewnie od tego że mnie wyzwiesz, sam wiesz jaki jesteś żałosny typas.

I co znowu teksty na celu obrażenia mnie będą jestem przekonany w 99%.

Trochę szkoda serwera że taka osoba go posiada która dużo ma z is ale jeszcze więcej chce dorabiając na itemkach.

Śmieszny naprawdę kur*** jesteś nie wiem jak takie ścierwo może mieć tak popularny serwer.

Współczuję tym którzy grają, i nie wiedzą o tej prawdzie.

Niedługo ni się uda dostać dowody o rozdawaniu itemków.

Pozdrawiam licznych.

Opublikowano

To lecisz z tymi dowodami bo jak dotąd dostarczyłeś dowody swojego chamstwa, prostactwa i żeby brzydko nie powiedzieć sk...twa

Powoli robisz się nudny, misiu a jeśli kogoś tu przedstawiasz jako ścierwo to przede wszystkim siebie i swoich rodziców właśnie pokazałeś w jakim rynsztoku zostałeś wychowany.

Jak widać przedszkole było za drogie a przydała by się Tobie edukacja przynajmniej na poziomie szkoły specjalnej, a nie domowego rynsztoku

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kasandra,PanMocy i inni juz zalali dowodami w postaci ss ten temat to szybko pisałeś do Gamusa aby temacik wyczyścił więc nie ośmieszaj się już pozdro :)

78491683556007265100.jpg
.. I need a hero
Opublikowano

Poświęciłem dość dużo czasu na ten serwer, ale to już było dawno ... teraz także bym zagrał ale gdyby był s2 :D

i bez kd 9 ;p

MentalWojo póki co zapraszam na virtualmt2 bo nigdy nic takiego jak S2 nie powstanie, co nie wyklucza mega niespodzianki w dziale zapowiedzi i dyskusje na początku przyszłego miesiąca.

Pozdrawiam.

Kasandra,PanMocy i inni juz zalali dowodami w postaci ss ten temat to szybko pisałeś do Gamusa aby temacik wyczyścił więc nie ośmieszaj się już pozdro :)

Następny inteligent skrzywdzony przez serwer :) który za wszelką cenę próbuje udowodnić że pozjadał wszystkie rozumy.

Gnijesz przed komputerem ośmieszając się w każdym temacie "prezentacje serwerów" więc może warto wyjść na świeże powietrze i przewietrzyć trochę mózg bo tracisz wenę twórczą i powtarzasz jak mantre od 2 lat ten sam tekst z którego za przeproszeniem g.xyz wynika.

Opublikowano

Wojtusiu kochany, już nerwy puszczają? Jaki rodzaj alkoholu preferujesz?

Żałosnymi tekstami pokazujesz jaki z Ciebie ułożony człowiek i co z domciu wyniosłeś ;)

Ośmieszasz się tylko, starasz się ratować serwer bo Ci ludzie uciekają? Oj nic nie poradzisz :)

Niech mi tylko któryś tego posta usunie...

Opublikowano

Wręcz przeciwnie, po incydencie z rozdawaniem itemów na serwerze na którym jesteś czy byłeś GM, mamy masę nowych graczy graczy z pseudo serwera której tu nazwy nie wymienię :) resztę znajdziesz na swoim forum temacik chyba nosi nazwę EQ od GM, koniec gry itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...