Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MeGa/TuT] Zarabianie Battlefunds'ów, Jak Zacząć Grę I Jak Być W Niej PRO !

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spis treści :

• Wstęp
  • Przygotowania
  • Zmiana proxy
  • Właściwe zarabianie Bf'ów

Wstęp

Witam was w kolejnym poradniku do BfP4F, ten poradnik będzie nieco inny niż moje poprzednie ;D

Pewnie zauważyliście, małe zmiany, min. estetyczność

xD. Nie będę owijał w bawełnę tylko przejdę od razu do rzeczy. W poprzednim temacie który założyłem, napisałem wam że można zarabiać Battlefundsy za darmo poprzez wypełnianie reklam danymi. Jednakże nasi polscy sponsorzy nie są tak hojni jak ci z innych krajów. na polskim SponsorPay jest max 20 ofert 'Za Darmo', toteż nie zawsze przychodzą nam wynagrodzenia za wypełnione ankiety. A w innych krajach takich jak USA lub UK jest około 300 ofert za darmo, tylko spójrzcie na to :

1322229211-U343593.jpg

Wynagrodzenia wachają się od 2 bf do ponad 3k. Ja za jedną ankietę zgarnęłem :

Shared Greeting Cards - Personalized Digital Cards
Wynagrodzenie: 325 Battlefunds									  
Download and nstall the free browser plugin following the instructions . No Purchase required						  
przed 45 min						  
Nagroda przelana na konto			  
Prawdopodobne opóźnienie: 38 min
Po upłynięciu przewidywanego czasu oczekiwania możesz skontaktować się z naszym zespołem pomocy technicznej  

Przygotowania

Zaczniemy od potrzebnych programów, stron i innych bajerów :

• http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html

• Przejdź
  • http://pl.fakenamegenerator.com/

• Przejdź
  • http://www.proxyswitcher.com/pub/ProxySwitcherStandard.exe

• Przejdź

Najpierw pobieramy ProxySwitcher (link u góry), instalujemy, włączamy i przechodzimy do następnego punktu.

Zmiana Proxy

Wchodzimy do programu, i ukaże się nam takie okno :

1322230028-U343593.jpg

1. (Direct Connection) Informuje nas o tym do jakiego proxy jesteśmy podłączeni. Direct oznacza normalne czyli te z którego korzystamy na codzień, po podłączeniu do jakiegoś innego proxy, zmieni się ono, np na :

(70.89.28.2:3128)

2. Start i Stop, gdy klikniemy Start, program pobierze nam listę proxy (Radzę nie pobierać wszystkiego, bo tego jest w chuj, ja wam podam proxy z których ja korzystam.

3. Lista serverów.

4. Połącz/Rozłącz(DirectConnection), jak wybierzemy server to klikamy, tą włożoną wtyczkę jedną w drugą, jeżeli chcemy powrócić do normalnych ustawień to tą rozłączoną klikamy.

Lista Serverów Proxy :

USA :

• 70.89.28.2:3128
  • 75-149-160-12-washington.hfc.comcastbusiness.net:8080

UK :

• 94.76.213.197:3128
  • h31-3-249-22.host.redstation.co.uk:3128

Możemy połączyć się z każdym, ja proponuję korzystać z tego pierwszego, na 100% działa. A reszta niekedy wysiada. Zanim zmienimy nasze Proxy, powiem wam jedną rzecz, jeżeli ktoś ma słabego neta a w szczególności radiówkę lub Wi-Fi, a jego ping jest większy niż 100 a prędkość mniejsza niż 2mb, to nie opłaca nam się tego robić. Dlaczego ? Ja mam neta 12mb ping'a 15 a przy zmianie proxy zmienia mi się z 12 mb na 4 a ping skacze do 1000 ;D. Dlatego jak masz 2 mb to prędkość spadnie gdzieś do 54 kb/s ;D

I ankiety się nam nie będą ładowały, oraz nie potrzebnie będziemy pingować server.

Zmiana Proxy :

Klikamy taki wielki pomarańczowy + w programie, i w okno które nam wyskoczy (Proxy Server Properties) wpisujemy pierwsze Ip które wam podałem (USA, 1). Potwierdzamy i przechodzimy do Listy Serverów, będzie widniał tam nasz server. PPM>Testing Server, jeżeli server jest w porządku będzie na zielono a w zakładce State będzie widniało Alive, jeżeli coś będzie źle z serverem to będzie Dead. W takim wypadku możemy tylko pobrać nową listę proxy. Klikamy taki znak Play, i szuka nam serverów, przechodzimy do zakładki Basic Anonimyty, i łączymy się z jakimś serverem, koniecznie umieszczonym w USA (Patrzcie na ping servera, nie powinien przekraczać 1500)

Właściwe zarabianie Battlefunds

Po zmianie proxy na USA, przechodzimy na stronę Battlefielda, klikamy "Juice Up My Account">Earn Battlefunds>Continiue. Przeniesie nas na stronę Sponsor Pay, i w linku :

http://iframe.sponsorpay.com/PL/25337/offers

Zamiast /PL/ będzie pisało /US/, jeżeli wszystko dobrze zrobiliśmy. Gdy to mamy, zaczynamy wypełniać oferty, najlepiej te Za Darmo. Przyda nam się skrzynka na spam i generator danych osobowych.

Jeżeli ktoś będzie miał z tym problem to pisać ;D

----------------------TO NA RAZIE TYLE--------------NEXT UPDATE 5.12.11r---------------------------

Proszę o tego skromnego LIKE !

OndteAw.png
  • Odpowiedzi 330
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy, nie wiem ja wczoraj zakupiłem w p4f Enchanced Scope M95 za na stałe za 1050 bf ;D

A zostałomi jeszcze około 300 xD

OndteAw.png
Opublikowano

ja mam ciągle jak na coś klikam " ta oferta juz nie bedzie nigdy dzialac"...

//Nieregulaminowa sygnatura - za duży rozmiar, .gif.

Opublikowano

To jest darmowe , oraz legalne ???

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Zmień na inne proxy.

Tak darmowe, a czy legalne to ja nie wiem ;D

@Down

Nie dostaniesz bana. Bo z innego ip i proxy wypełniasz ankiety.

OndteAw.png
Opublikowano

Mozna za to bana dostac? Jak tak to duza szansa ze dostane ? :)

Dobry tut trzymaj lajka.

edit: Nie moge zmienic na te ip wiecie o co chodzi ? W programie pokazuje mi ze mam zmienione wchodze w sponsorpay i jest po polsku..

Opublikowano

A ten program jest free, bo z mojego angielskiego zrozumiałem , że ten program jest do kupienia etc. o.O

A , i czemu nie mogę się zalogować tymi pasami z gry na aeriagames.com ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Działa w BF:H ?

Opublikowano

U mnie działa tylko jest problem z tym, że nie za każdym razem dochodzą złote nawet gdy jest zaraportowane, że wypłata została dokonana na e-mail niestety nic nie przychodzi,a w grze konto się nie powiększa. Miał ktoś taki problem?

Opublikowano

Dobra , powiedz mi jak to dziadostwo teraz usunąć bo jak to zainstalowałem nie chce mi się włączyć internet ;/

@edit

Przy włączaniu internetu pisało ze przekroczono limit czasu połączenia , zadna strona sie nie wczytywała , a program odinstalowałem wiec nie mogłem nic rozłączyc ale zrobiłem przywracanie systemu i pomogło

883a4c6552b8d08bd8203d21788fd86dee4c2908.png

f85e60776e51e6e4dd19d8a111bbb648db2b4459.png

Opublikowano

Dobra , powiedz mi jak to dziadostwo teraz usunąć bo jak to zainstalowałem nie chce mi się włączyć internet ;/

Nie chce Ci się włączyć tzn? Jaki pojawia się komunikat? Czy po prostu strony się nie wczytują?

Opublikowano

Mam problem .

Gdy wchodzę na stronę sponsorpay*pl

Mam problem z plikami Cookies .

Włączyłem , usuwałem , wyłączałem i nic .

Proszę pomóżcie !

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...