Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL: FT2 Bot na treningi

adik_123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bocik na prawdę ubogi, więcej funkcji nie potrzebuje aczkolwiek przydała by się funkcja która zatrzymuje bota. Przez kilka dni bot nie chce ze mną współpracować, mam mozille 7 raz się zaktualizowała, ale zrobiłem reinstall. Bot do poprawy, ale jak bociłem pierwszy raz to nie było problemów oprócz zatrzymania bota ;)

Pozdrawiam i życzę chęci do rozwoju bota.

68898754.png
Opublikowano

Bocik na prawdę ubogi, więcej funkcji nie potrzebuje aczkolwiek przydała by się funkcja która zatrzymuje bota. Przez kilka dni bot nie chce ze mną współpracować, mam mozille 7 raz się zaktualizowała, ale zrobiłem reinstall. Bot do poprawy, ale jak bociłem pierwszy raz to nie było problemów oprócz zatrzymania bota ;)

Pozdrawiam i życzę chęci do rozwoju bota.

Wystarczy ze ustawisz ilosc powtorzen tyle ile masz PA i bot sam zastopuje jak je wykorzystasz. Jezeli bot nie chce dzialac to tylko z dwoch przyczyn : zla wersja ff lub dodatek niezainstalowany/niewlaczony.

Edit :

uaktualnilem bota do wersji 1.3 - wprowadzilem mozliwosc zatrzymania(pauza) bota (na specjalne zyczenie)

http://www.filesonic.com/file/4120306055/FT2_trening_bot_v.1.3_by_adik.exe
http://www.fileserve.com/file/CcwVjfQ/FT2 trening bot v.1.3 by adik.exe
http://www.wupload.com/file/2608298037/FT2_trening_bot_v.1.3_by_adik.exe

Opublikowano

Nie wiem czemu ale podczas gry np w counter strike bot mi siada :/

hmm... moze w czasie gry w CS naciskasz klawisz "Esc" ? bo nim mozna bota wylaczyc , o czym zapomnialem napisac ...

Opublikowano

Nie dziala juz. bynajmniej u mnie już nic nie robi.

o.O

-Happy czemu jesteś niebieski?

-Bo jestem kotem!

-Happy czemu masz skrzydła?

-Bo jestem kotem!

Opublikowano

@Happy!

u mnie to samo.

Co do propozycji to mam takie;

- poprawienie szaty graficznej ( pomogę w miarę możliwości )

- bot na triki

jak będę miał jeszcze jakieś propozycje to się odezwę.

68898754.png
Opublikowano

Nie dziala juz. bynajmniej u mnie już nic nie robi.

Przed chwila sprawdzilem i bot dziala w 100%. Na 99,9% przegladarka Ci sie zaktualizowala do wersji 8. Wiecej na posty typu "bot przestal dzialac" nie odpowiadam , to juz stalo sie nudne. Zanim napiszecie taki post sprawdzcie wersje swojej przegladarki i ewentualnie czy dodatek jest zainstalowany i wlaczony, jak trzeba.

Opublikowano

Działa działał i mam nadzieje że będzie działał. Będziesz próbował robić bota na tricki ?? albo jakiegoś innego uptade?

Opublikowano

Działa działał i mam nadzieje że będzie działał. Będziesz próbował robić bota na tricki ?? albo jakiegoś innego uptade?

Nie mam konta ktore ma 10k um bo od dawna nie gram w FT2. Przy trickach jest troche duzo roboty i pozniej sprawdzanie ewentualnych bledow, a jako ze nie mam 10k um to nie mam jak sie do tego zabrac.

Opublikowano

U mnie działa. Jedyny problem to że przy logowaniu botem wyskakuje komunikat iż sesja wygasła. Trzeba wyłaczyć bota, zalogować się i znowu go włączyć. Poprawki wg mnie nie potrzebne, bo chyba niczego więcej nie trzeba od takiego bota.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

U mnie działa. Jedyny problem to że przy logowaniu botem wyskakuje komunikat iż sesja wygasła. Trzeba wyłaczyć bota, zalogować się i znowu go włączyć. Poprawki wg mnie nie potrzebne, bo chyba niczego więcej nie trzeba od takiego bota.

Dziwne ze taki komunikat Ci wyskakuje. Bot powinien zawsze otwierac nowe okno przegladarki i sie sam logowac bez wzgledu na to czy byles wczesniej zalogowany czy nie.

Opublikowano

hmm... moze w czasie gry w CS naciskasz klawisz "Esc" ? bo nim mozna bota wylaczyc , o czym zapomnialem napisac ...

ok dzięki za pomoc

a dałoby radę aby ustawić inny klawisz na wyłączenie bota?

Opublikowano

narzedzia>opcje>zaawansowane>aktualizacja>Kiedy odnalezione zostaną aktualizacje dla programu firefox: *Zaznaczasz: zapytaj co robić

Opublikowano

Dobra adixie moj kochany :P

Dzień 13 grudnia:

Włączając bota rano on loguje sie wchodzi w miatso wchodzi w terening ii... i co dupa:) przestaje działać myśle że coś zmienili weź się tym zainteresuj :)

hcq0.png

Opublikowano

Dobra adixie moj kochany :P

Dzień 13 grudnia:

Włączając bota rano on loguje sie wchodzi w miatso wchodzi w terening ii... i co dupa:) przestaje działać myśle że coś zmienili weź się tym zainteresuj :)

Przed chwila sprawdzalem na s1 i s6 i wszystko dziala.

Dla tych co chca miec najnowszego Firefoxa (8.0.1) mam dobra wiadomosc - wyszedl juz nowy dodatek, ktory umozliwia prawidlowe dzialanie bota z ta wersja przegladarki. Po prostu aktualizujemy swojego FF do najnowszej wersji i sciagamy najnowszy dodatek , ktory polaczy naszego FF z botem. Link do dodatku :

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/mozrepl/

Opublikowano

Dalej nie działa ;/ Ani na 8 Ani na 7 ;/

wyskakuje bład:

FF.au3 Error:
_FFConnect==> General Error: Ping Error:1

Niewiem co w 5 MozRepl mam 1.1 do 8 i 7 i normalnie działało na 7 teraz mam ten bład i w ogole nie trenuje ;/

@EDIT

Juz działa wystarczyo MozRelp przeinstalowac

hcq0.png

Opublikowano

U mnie działa normalnie.

@UWAGA!

Podczas korzystania nie grać w gry wspomagane STEAM / PunkBusterem, gdyż wykrywa bota do FT jako złośliwe oprogramowanie do gry w którą gracie (W moim przypadku APB) i rozdaje bany :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...