Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest może ktoś, kto za symboliczną cenę może oddać w miarę dobre eq na pierwsze lvle? ;D jbc manxer w grze

daj mi na pw swoje gg to ja Ci dam jakies tam eq, bo nie gram a nie musi sie marnowac.serwer ogolem spoko.

Jasio90.png
  • Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prostu JAROWIT gorszego idioty od Cb nie widzialem ... Odpocznij troche od gry to moze Ci przejdzie ... Fakty z gry przejawiasz na reala ... Nie pamietasz : zwykly z Cb kozak... ktos Ci z postaci jebnal red pocketa to mowiles : wpadne z ekipa i go rozpierdole... a pewnie na realu jest tak ze musisz byc w domu bo mama karze ... tyle ode mnie masz cos do napisania w moim kierunku? pisz pw ...

Widocznie malo rzeczy w zyciu widziales xD

przez ostatnie 2 dni gralem moze godzine? sam sobie odpowiedz czy to duzo

jak sie zachowuje w grze tak sie zachowuje w realu( no moze w grze pokazujesz nie upiekszonego siebie)

i nic takiego nie mowilem ze go rozpierdole , moglem chlopaka zglosic i by bana dostal, ale dalem mu czas zeby kase zarobil i oddal, a ten skonczyl gre xD

co jest zlego w sluchaniu sie mamusi<3

@wiesiek ja sie nie nadaje do robienia tutkow, nie umiem sie rozpisywac nad rzeczami ktore da sie opisac w 2ch linijkach, a tutak z 2 linijkami to nie tutek xD

Opublikowano

Jak coś to mam na sell 5kątną +9 10% na zwierzaczki i złoty naszyjnik +9 2 bony jak ktoś zainteresowany to pisać do mnie na pw tu lub w grze do Quori :)

Opublikowano

nie no ogar, bo w temacie jest ale doczytalem inne twoje posty to czaje , że juz nie dajesz :)

Mogę do kogos dojsc do gildi ? i by pomogl na start troszke ? bd grał dlugo :) mam doswiadczenie w grze :) Krolestwo Czerwoni :) jbc to panowie PW ;)

Metin2Singapore ps, prosze o aktualizację tematu , gdyż jak widzisz nie ma po co pisac do Jarowit'a

Opublikowano

trochę sobie dzisiaj rozwalałem metki w m1 i wypadło kilkanaście ku m. in 4 zasadzki

sprzedałem wszystkie za 100k i czy przypadkiem nie zostałem ojebany? xD

fs_overall.png

Opublikowano

jebana ninja <facepalm>

patrzyłem ceny ku na forum ale podobno często się zmieniają więc zaufałem

xDD

fs_overall.png

Opublikowano

Trono ja osobiście nic do Ciebie nie mam, ale jeżeli członkowie Twojej świetnej gildii nie uspokoją sie to bedziemy toczyć wojenke.. ponieważ Twoi ludzie z TWOJEJ gildii nie mają za grosz szacunku ( nie mówie tutaj o całej ) , A to mi ktoś wjdzie w metka.. a To mi ktoś pocisnie bo go nie podexpie albo nie dam eq.. albo bije mnie jak mam range na -.. najgorsze , że Te objawy są tylko ze Strony Twojej gildii.. mam dla Ciebie rade, wywalaj tych którzy nie podporządkowują się danym zasadą bo będziesz miał okropna opinie gildii , a to Ci nie potrzebne, zrób porządek , a bedzie elegancko :)

pozdrowionka DorianGray (p.s nie daje itemkow, nie expie, nie dam pasów )

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

Chcemy tutaj spokojnie dyskutować o serwerze i pomagać nowym graczom w radach, czy wskazówkach na temat serwera, więc proszę nie wdawać się w kłótnie w tym temacie, jeżeli macie coś do pogadania to załatwiajcie to na PW.

Co do cen na serwerze najlepiej napisać: PC i nazwa itemka.

Opublikowano

ma ktoś może na sell broad sworda +9? w ogóle trudno znaleźć itemy na low level o.O

Jinno około 16/17 i jest pełno shopów z itemami na low lvl, począwszy od hełmów +9, tarcz+9, broni 1/20+9, kończąc na zbrojach ;)

Opublikowano

Sa na tym seerverze jakies misje do 40 lvl za ktore dostaje sie ciekawe nagrody?

Rób wszystkie misje

Zabicie (chyba 100/150) łuczników w m2 - Quest Potion

1 strona pamietnika - Blessing Scroll

i za parę innych do 40 też można coś ciekawego dostac

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...