Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej no nie , ten PolandTeam już przegina pałe dziennie wiedze jakąś osobe od nich która bije metki u nas...

Macie swoje królestwo to bijcie tam metiny...

@Edit

Jak ktoś nie wierzy :

http://imageshack.us/f/820/0312211549.jpg/

tak czy siak ten pan nie ma życia na sg jak dorwę sobie coś do pvp :) nie ma to jak zabijać mnie gdy mam 1 hp na evencie <3

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam wybijamy metki w Jinno i Chunjo, ale gdy widzę że ktoś go bije to zostawiam bo taki chamski nie jestem :) Czasami też pomagam jeżeli się zapytają o pomoc.

Co do ZUO, to naprawdę przegięcia :P Podejdą staną obok Ciebie, a na końcu zabiją jak już leży drop.

Opublikowano

Wasd a myslisz ze ownway nie jezdzi na shinsoo?

Ahm.. assasinek czy jakas tak z ownway teraz nie poexpisz zbyt bo zaczynam w chunjo z wybonowanym eq.

Szukam 1 typa z ts do gry od poczatku na chunjo.

Napier... do bólu!

Wiec nawalam w kwietniu 75 naa v`ce.

Opublikowano

PolandTeam to dziwni ludzie. Kolokwialnie mówiąc, powoli mnie wkurwiają.

Przyjeżdżać to sobie mogą do jinno, bo inni też jeżdżą, ale żeby jeszcze Polakom ksuć i ich tłuc to bez przesady.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Z tym eq+9 to ciężko powiem ci ja też nie znalazłem ,a ludzie tego nie wystawiają;/

Pomogłem daj +sika:)

Serwer:SonixMt2 (chwilowo mam przerwe)

Lvl:130

Klasa:Sura

Opublikowano

a ja bym chętnie zagrał ale niestety nie dam rady gdyż na modzie pewnie i tak bana zarobie a clienta nie ściągne. ściąga mi 200-300MB i anuluje ;/

Opublikowano

Witam. Po kilku dniach decyduje się na gre na tym sg. (Ban na innym privie). Tutaj chce zacząć od zera. Oczywiście w Chunjo, będę zakładał gildie gdy tylko trochę lepiej rozwinę postać. Pisać na gg 21555589 chętnie przyjme zgłoszenia o polakach grających w Chunjo i chcących dołączyć do mego projektu gildii Polskiej, prawdziwej. Ze zgraną ekipą, pomagającą i oczywiście ogarniętą ! ;)

Opublikowano

Opłacało sie kupić upiorną zbroje tą na 26 na sure +2 z 1.5k hp za 300k? aktualnie jest +5 ;d

Opublikowano

Witam zagram zobaczę co i jak i zagram na schinno jak mozna niech piszą o pomoc w grze na nick KingOfBicz z góry dzieki

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Zacząłem grę w jinoo :) przyjemnie się gra ze względu na rękawice złodzieja, 3 rękę i podwojona szanse na 2x drop yangow :D

Mam wielka prośbę do osób grających o wsparcie finansowe :D

Obiecuję ze po wbiciu 35 (ok tygodnia) i zrobieniu boja oddam wszystko z nawiązką :D

chodzi mi tu o eq dla woja do 20 lvla :D

w zamian mogę dać eq i yangi + postać na s15 na PLu

PS poszukuje również gildii z TSem :)

1363095337-U286162.png
Opublikowano

/Zakaz handlu i wymian na MPC :)

człowieku co ty robisz ?...

najpierw piszesz ze zamienisz eq na sg za eq na balmorze a potem piszesz ze zakaz handlu i wymiany...

/To ja, czyli Moderator :)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...