Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za ciezko sie expi ? ... ;p

Tak, tak jesteś zabawny....

Jaro, nie wiem może jeszcze wrócę... Na razie czytam tylko Ku :P.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa polska gildia : "PolandTeam" przyjmujemy od 1lv jak na razie ... shinsoo -pandemonia-czerwoni ...pisac do graczy ktorzy beda w tej gildii na pewno was zaprosza ...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Ta prezentacja Serwera ma swoje + i - niestety, Jak mialem range na - to tylko nowi przybili polacy z GIldii ectasy musieli atakować;p , oby wiecej takich nie przybywało, " wpuścić chamstwo na salony" :]

Kupie Konto z EQ Na s7 lub s26 :) każda waluta wchodzi w gre.

Opublikowano

@DO_AUTORA

dopisz że wraz z pakietem "premium week" otrzymuje się jeszcze "pierścien doświadczenia" exp leci 2x lepiej.

łatwo się gra na serwerze i można w razie problemów pogadać albo z moderatorem lub GM są czesto dostępnij jak pisze na czacie. Za niektóre zadania są lepsze nagrody. Odnośnie cen medal konny tanieje nawet do 77k ze względu na łatwe zdobycie go.,więc proponuje jakieś ulepszacze dropić typu "kawałek klejnotu" albo "żółć".

Gość koxxxik12
Opublikowano

czy ktoś mógłby mi tam dać byle jaki mieczyk lub jakąś zbrojke z niezłym plusem dla woja. Zaczynam tam grać i chce dobrze zacząć piszcie na gg nawet gdy mnie nie ma często jestem niewidoczny 40067365 i dołącze do jakiejś gildi wmiare dobrze znam angielski to mam nadzieję na dobrą grę ;P

Uczeń
Opublikowano

takie prezki zachęcom mało osób dlaczego większość to dzieci nie umie grać na privach a co dopiero na pl

Opublikowano

takie prezki zachęcom mało osób dlaczego większość to dzieci nie umie grać na privach a co dopiero na pl

nie wiem ile masz lat ale pisze się "zachęcą" więc chyba należysz do tej większości bo nic z lekcji ortografii które miałeś w szkole nie wyniosłeś...

Opublikowano

Jaro, nie chce nic mówić, ale po przeczytaniu Twojego posta na forum "a ty lama jestes, szwabom sprzedajesz!" to mnie to trochę zaciekawiło, bo sam sprzedałeś Insomniaca szwabowi z tego co mi mówiłeś xDD

Opublikowano

@DO_AUTORA

dopisz że wraz z pakietem "premium week" otrzymuje się jeszcze "pierścien doświadczenia" exp leci 2x lepiej.

łatwo się gra na serwerze i można w razie problemów pogadać albo z moderatorem lub GM są czesto dostępnij jak pisze na czacie. Za niektóre zadania są lepsze nagrody. Odnośnie cen medal konny tanieje nawet do 77k ze względu na łatwe zdobycie go.,więc proponuje jakieś ulepszacze dropić typu "kawałek klejnotu" albo "żółć".

Exp 2x więcej ? Chyba nie...

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Założyłem ważny temat na forum.

Oglądajcie i komentujcie !

http://forum.metin2.sg/showthread.php?18619-SUG-Professional-Improvements-for-2012-!

Popierajcie te sugestie pozytywnym komentarzem.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...