Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ech cały czas te same posty !

Wszystko o co pytacie jest napisane w TEMACIE na pierwszej stronie !

Żebyś już nie cofał...

W Shinsoo i Jinno jest pełno polaków i są polskie gildie.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie popełniajcie takiego błędu jak ja na dropku (polski nick). Teraz to zamęczyć chcą o eq... Nawet ok rozumiem można napisać ale może jakieś cześć prosze.. Kultury troche bo to staje się już denerwujące. Co 2 post w tym temacie zawiera prośbę o eq... Gram... ale wszystko ładnie sam zarabiam i nikogo nie męczę o eq...! Można poprosić o rade a nie " Daj eq na start" No LOL.... I to, że Polacy powinni sobie pomagać... Haha ... Ciekawe kto się najczęściej wrypuje na spot... kto szuka okazji żeby tylko kogoś oszukać. Wejdź sobie na BanList.... i wszystko jasne kto hackuje :D. Trochę mnie to zaczęło przerażać... może jestem przewrażliwiony ale sami widzicie jak się zachowują niektóre osobniki :P. A jak nie umiesz grać bez eq na start... To idz na priva!

Opublikowano

Nie popełniajcie takiego błędu jak ja na dropku (polski nick). Teraz to zamęczyć chcą o eq... Nawet ok rozumiem można napisać ale może jakieś cześć prosze.. Kultury troche bo to staje się już denerwujące. Co 2 post w tym temacie zawiera prośbę o eq... Gram... ale wszystko ładnie sam zarabiam i nikogo nie męczę o eq...! Można poprosić o rade a nie " Daj eq na start" No LOL.... I to, że Polacy powinni sobie pomagać... Haha ... Ciekawe kto się najczęściej wrypuje na spot... kto szuka okazji żeby tylko kogoś oszukać. Wejdź sobie na BanList.... i wszystko jasne kto hackuje :D. Trochę mnie to zaczęło przerażać... może jestem przewrażliwiony ale sami widzicie jak się zachowują niektóre osobniki :P. A jak nie umiesz grać bez eq na start... To idz na priva!

zgadzam sie w 100% ;p

Opublikowano

ja jakos kurwa łądnie poprosiłem 2 razy tutaj o EQ na start - gdzie autor i wiele uzutkownikow to wręcz 'zapewniaja' i chuja dostałem.

W grze tez bardzo łądnie was 'hejterow' prosiłęm i dopiero od chyba 5 osoby dostałem zestaw +7 - +9. Bardzo dziękuje Riv95!

I jakos przestan grac nie przestałęm , hę? -,- Z reszta z tego Eq korzystały 2 osoby , ja i brat.

-,-

pozdro dla was jak kazdego oceniacie tak samo.

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Co wy tak tylko na to eq lecicie , 1/4 osób nie dostała i ma o dużo większy lvl od was więc ja nie wiem z czego robicie problem... 42 wbiłem i od nikogo nic nie dostałem ...A jak zaczynałem grać to prezki na Mpc nawet nie było .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie umiecie sami zarobić na eq to nie grajcie na serwie, i idźcie na 4funy.

Ja zdecydowałem że żadnemu Polakowi nie będę dawał eq ponieważ później i tak nie grają.

I jak prosicie o eq to tylko wychodzicie na noobów.

Pozdro, zią

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A ja nie jestem czopem tylko sam zarobiłem na eq +9 ^_^

Mówię wam lepiej kupić samemu niż stękać i narzekać innym.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

heh. zagram;p

A cos wiecej o AOL i Sponsor Pay?

Bardzo łatwo zarobić, ja dziennie przez 3dni nabiłem około 40k tec, lecz teraz mi się nie chce:P Będzie trzeba na coś zarobić to znów zacznę robić ankiety i download.

Opublikowano

Od teraz już nie opłaca się dawać eq / yangi początkującym ze względu na to, że coraz więcej nowych osób odchodzi, a nie pomaga innym.

Serva polecałam kiedyś, ale teraz to weszła lipa wielka. ;-)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Ja zaczynajac expilem do 54lv z 12-duchow +4 smoczej +4 itd ^^ jak bym mial cos +9 wtedy baja by bylo z expem...

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Jestes po prostu "no-life" + ksujesz metiny i zglosiles sceena na ktorym nic nie ma chociarz ty pierwszy mi sksules ...

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Jest jakiś TS ? :) Bo gram właśnie i było by lepiej gdy by był TS, można by było z kimś pogadać :P Jak nie ma, to może załatwie kanała na TS-Poland :)

Opublikowano

Oczywiście, ja już nie daję tutaj eq początkującym.

Już nie ma sensu im dawać, bo ostatnio większość osób odchodzi.

Szybko można tutaj zarobić.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...