Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak z tym TS ? Jest czy nie ? -.-

Gdzieś było TS3, już z niego nie korzystam.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha xD Wróżna jest the best xD Co do tematu to coraz wiecej noobów jest na SG ;/ Oto przykład, bo nie chciałem go podexpić ...

k6m7i4.jpg

Opublikowano

Up Co to za marmurki? :D

PS: Właśnie robiłem próbke Antlera +5 av 43 z poli w BO 3.2k z krytem a to było ze słabym eq :D. Zrobie 9 włożę KD i będzie kosiara :D.

Opublikowano

Jeden marmurek to głodny wilk (xDD), drugi to jakaś małpa (w lochu dropłem ), i teraz dropłem trzeci, jest to silny dziki sługa :)

Ps. GZ Jelonka :D

Opublikowano

witam gram już na metin2.sg mam 30lvl i mam dlemat kim być bodym czy mentalem?Prosze pomóżcie z góry dzięki. do tej pory bylem mentalem i było nawet nawet ale skłaniam się do bodiego pomóżcie.

Opublikowano

pół dnia gry i all +9 xDD

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

pół dnia gry i all +9 xDD

Zarób na FMS/Lwia/Ebo etc.+9 mieć eq na 1/15lvl +9 to nie wyczyn, kosztuje to marne grosze.

Opublikowano

Wbiłem 80lv na serwie i odchodzę znów na FW5 lub koreana Jbc konto jest wystawione na liquironie i forum metin2 sg. Teraz tylko 65 Euro :>

Opublikowano

Dziś zakończyłem gre na SG. Życzę wszystkim znajomym wysokich lvli i dobrego eq :D. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...