Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetnie zagram z ktoras gildia, proszę o pw.

To Ty pisz do kogoś z gildii. Co Ty jesteś? Prezydent? -,-

@Topic

Mam ponad 50k TP co najbardziej opłaca się kupić? :3

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam ponad 50k TP co najbardziej opłaca się kupić? :3

5b - 1sztuka 4.8k tec, więc będziesz mieć 10sztuk, a 1sztuka schodzi po około 7.5/8kk :) lub jak wolisz Hermity(rada), 3sztuki w paczce to 3k tec. 1 Hermit chodzi po około 1.5/2kk.

Opublikowano

Gdzie gra więcej Polaków? U czerownych czy niebieskich? Bo kurna nie ma z kim pograc. ;/

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

Gdzie gra więcej Polaków? U czerownych czy niebieskich? Bo kurna nie ma z kim pograc. ;/

Nie ma różnicy zawsze znajdziesz Polską gildię. Ja gram w Jinno, ponieważ jestem w gildii wieska i Quori'ego :)

Opublikowano

gram na shinsoo mam 24 lvl pomoze ktos wbic 30? nick w grze ManiakPL

tak zapytam co to za problem wbić 30 lvl ? :(

Opublikowano

jest problem ;d po 1 nie chce mi sie po 2 nie chce mi sie po 3 szkoda czasu tracic jak ktos moze mi pomoc po 4 nawiaze jakies znajomosci z polakami na shinsoo

Opublikowano

Po pierwsze jak Ci się nie chce to nie graj polacy na serwerze wyjdą na tym lepiej. Po drugie skoro szkoda tracić czasu to po co grasz idź umów się z dziewczyną czy coś, a nie ;x Po trzecie raczej nie "na shinsoo" tylko "w shinsoo" ;x

Opublikowano

hmm być może :) nie moja wina że wszyscy tylko myślą że coś dostaną albo że ktoś ich podexpi ;x

Opublikowano

jest problem ;d po 1 nie chce mi sie po 2 nie chce mi sie po 3 szkoda czasu tracic jak ktos moze mi pomoc po 4 nawiaze jakies znajomosci z polakami na shinsoo

Nie chce ci się ? to po kiego ch*ja grasz ?

Opublikowano

Nie opłaca się pomagac początkującym... tylko stracisz, a oni grac nie będą bo będą chcieli coraz więcej.

Za dużo 4fun'ów

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Quri ale ja tez oczekuje pomocy poniewaz ja tez pomagam na SG polacy powinni sie wspierac -_-

Hmm mi jakoś nikt nie pomógł i mogłem wbić 64 lvl sam ;x i tak jak pisze TronoX rozdajemy eq, yangi itp. a potem osoby które to dostają nie grają...

Opublikowano

polecam miła atmosfera każdy gracz pomaga nie to co na plu... zacząłem grę z kolegą wszystko zwyczajnie a tu kolega pisze że od moda eq dostał napisałem i dał mi +9

nick w grze MrChaosPL gorąco polecam serwer

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...