Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 917
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo szukam kogoś kto pomógłby mi zrobić tak żeby na mój server hamachi mogli się łączyć inni lub postawic server no hamachi

nagroda to GM na moim Privie

gg:26559305

Opublikowano

Podanie na Grafika

Nazywam się Krystian, mam 18 lat i mieszkam w Hiszpani. Wielokrotnie byłem członkiem różnego rodzaju projektów. Do największych należy chyba Balmora.pl, gdzie pełniłem funkcję grafika komputerowego i Game Mastera.

Przez 4 lata uczyłem się tworzenia garfiki komputerowej : Web design , Foto-manipulacje

Tapety , Sygnatury , Plakaty itp.

Pozniej ...

kierowałem grupą grafików, której łączna liczba członków wynosiła czterdzieści osób. Bez wątpienia było to wielkie wyzwanie, jednak wydaje mi się, że poradziłem sobie dosyć dobrze. Później nasza strona została sprzedana, a ja angażowałem się w pomniejsze projekty, które niestety nie przetrwały próby czasu. Mogę jednak przyznać bez cienia wątpliwości, że każda funkcja, którą pełniłem nauczyła mnie czegoś nowego i z każdą taką przygodą moje doświadczenie staje się większe.

Dostęp do komputera mam przez cały czas. Online jestem średnio siedem godzin dziennie, jednak - gdyby zaszła taka potrzeba - mogę także wchodzić tutaj z telefonu, kiedy będę poza domem. Dodatkowo sprawdzam e-mail prawie przez cały czas, więc kontakt ze mną w sytuacji kryzysowej nie będzie żadnym problemem. Osobą odpowiedzialną jestem bez wątpienia - właściwie nie zdarza mi się nie wypełnić powierzonych mi obowiązków. Ponadto

bardzo lubię pracować w zespole, pod warunkiem, że zespół ten jest nastawiony pozytywnie do nowych osób. Kilkukrotnie zdarzało mi się trafić do teamu, który najwyraźniej nie lubił każdego, kogo nie znał. Praca z takimi osobami jest straszna i zamiast przyjemnego działania dla dobra użytkowników, mieliśmy wiecznie utarczki i nasz główny cel schodził na drugi plan. Mam jednak nadzieję, że członkowie twojego zespołu nie należą do tego typu ludzi i ewentualna współpraca ułoży nam się bardzo dobrze.

Programy graficzne jakich używam najczęściej do tworzenia prac to :

Adobe Photoshop , Adobe Illustrator , Gimp , PhotoFiltre

Jeżeli twój zespół miałby jakieś dodatkowe pytania dotyczące mojej osoby, to zapraszam do pisania na gg lub poprostu mozemy pogadac na TemSpeak.

Kontakt :

GG 40549387

Pozdrawiam serdecznie,

Castiel.

sXRgh.png

Opublikowano

Poszukuje Technika na Serwer Dedykowany Metin2.

Wymagania:

- Szybki kontakt....

- +16lat

- Duże Doświadczenie mile widziane.

Czego Wymagam od technika?

- Aktualnie poszukuje technika który postawi cały serwer,przygotuje pliki serwerowe oraz strone jak i bardzo dobrze zabezpieczy dedyka ;)

Co otrzymasz w zamian?

Zapraszam na GG więcej info: 12186833. Naprawdę warto :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Szukam sponsora ktory zasponsoruje mi server VPS na 1 osobe (aby zrobic pliki serverowe itd) pozniej znajdziemy razem sponsora ktory oplaci server dedykowany. Na serverze dedykowanym ten ktory oplacil VPS bedzie mial range [GM] z wszystkimi funkcjami a sponsor ktory zasponsoruje dedyka ( w pozniejszym czasie) dostanie posade GA i dostep do wszystkich maszyn serverowych. GG: 18817333 pisac bo ja caly czas na niewidoku.

58833847.jpg88470182.jpg
Opublikowano

Witam !

Na wstępie powiem, iż chcę zostać GM'em na jakimś serverze.

Coś ode mnie:

~Mam 16 Lat

~Posiadam kulturę osobistą.

~Posiadam wiedzę o ortografii

~Na Metin2 znam się bardzo dobrze, miałem kiedyś swój serwer , padł ponieważ kolega usunął wszystkie konta ...

~Znam Dużo Komend GM'a.

~Codziennie jestem +4h na Metinie.

~Gram w Metin2 od 2009 Roku.

~Posiadam ogromną wiedzę o Metin2

~Trudno Wyprowadzić mnie z równowagi (Jestem Spokojny)

Co mogę zaoferować jako GM?

-Przyjemną grę/zabawę na Serwerze.

-Obserwowanie graczy

-Pomagać [GA],[HA] i tym podobne.

-Ogarnąć/Pilnować porządku na serwerze

Może jestem młody , ale szybko się uczę .

Kontakt:

e-mail: [email protected]

GG: 4623605 (Niewidok)

Opublikowano

Zostanę grafikiem serwera. Nie oczekuję zysków z IS'u. Interesuje mnie tylko posada GM'a na serwerze.

Więcej informacji - GG 33113956.

~Baksiu. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Poszukuje kogoś kto zasponsoruje VPS na 1-2 osoby za 20 zł. Na VPS zrobimy pliki serverowe i z czasem ruszymy z dedykiem ! Oczywiście sponsor VPS GM na dedyku będzie miał gwarantowanego

Proszę pisać na nr GG: 18817333

58833847.jpg88470182.jpg
Opublikowano

Technik* szuka posady - tylko serwery dedykowane.

PW lub gg : 150339

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*Technik - wgrywanie nowych itemow , moobow itd. , system ulepszeń , wgrywanie edytowanie questów , ogólna obsługa navi.

Sygnaturki:

bez1l.png

Opublikowano

Oferuję DOMENĘ POD serwer Metin2 , może być pod Hamachi , No-Hamachi albo Dedyk .

Oczywiście adres domeny Morgen.pl (opłacona na 3 lata)

Czego oczekuje ? Oczywiście wystarczy mi Webmaster albo GM ;)

Kontakt : 25611614

Mogę też pomóc przy edycji klienta,plików serwerowych, postawieniu serwera ( najważniejsze by był jakiś HOST) no i przy rozwoju serwera , posiadam 4 letnie doświadczenie ;)

reflink

Opublikowano

Chcę zostać GM !!!

Chciałbym zostać GM na jakimś serwie znam się na tym.

Oferuję:

-Pomoc przy Eventach

-Pomoc graczom w ich problemach

-Pilnowanie porządku na serwerze

-Pomaganie [HA]

-Robienie Questów

-Przyjemną grę na serwerze

O mnie:

-Mam 11 lat

-W Metin2 gram już 5 lat a na privach 3 lata

-Jestem uczciwy , nie kłamie , pomocny

-Jestem Kulturalny

-Mam duża wiedzę o Metin2

-Znam Komendy najważniejsze

Kontakt: Na MPC Forum lub na GG : nie mam

Pozdro dla całego MPC

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

Poszukuję pomocy!

Opis: Poszukuję WebMaster'a który umie zrobić fajną stronę do serwera ( oskryptowaną i zakodowaną). Poszukujemy osoby które skończyły 16 lat! W zamian oferuję powstać GM' a w grze.

Kontakt:

- GG: 40817099

- Prywatna wiadomość na forum

Pozdrawiam Krzysztof

Opublikowano

Napiszę krótko i zwięźle wiec tak

Dam maszynę pod serwer i poszukuję TEAMU z gotowcem serwa oferty pw

Wymagam pliki, strona

Kontakt

Pw forum

GG: 532878

Opublikowano

Poszukuje questera na dedyka, w zamian moge zaoferować GM'a na dedyku, a moze nawet dostep do baz danych.

Opis: Szukam kogos kto edytowałby moje questy (żeby działały w 100%) i nie tylko moje, oraz potrafił pisać swoje, żeby urozmaicić grę. Kogos kto sie na tym trochę zna.

Kontakt:

GG: 8110445

Opublikowano

Poszukuję Grafika,Questera i Gm i clientmaster

Jest to serwer hamachi pvp własnie zaczełem go robići porzebuje pomocy

Od grafika wymagam zeby zrobil mi do klienta:okno logowania ,wybieranie postacji

Od questera żeby napisał mi kilka questow

OD Gm zeby pilnowal porzadku na serwerze

od clientmastera zeby zrobil mi clienta

w razie pytan pisac na gg:11602554

Pozniej mam ochote postawic dedyka ,wiec sie oplaca

Opublikowano

Dobra, z miłą chęcią zostanę GM'em na jakimkolwiek serwerze .

O sobie :

Lat - 17

Imię - Przemek

W metina gram od 3 lat, sam postawiałem wiele razy serwer, ale to tylko tak dla siebie żadnych większych planów, ale doświadczenie w sobie posiadam :P.

Co oferuje ?

- Miłą atmosferę.

- Kulturę.

- Wyrozumiałość

- Miłą współpracę

- Przestrzeganie regulaminu

- itp.

Pisać na GG : 40350906 Jak coś siedzę na niewidoku . :)

Opublikowano

Witam , posiadam serwer dedykowany Kimsufi 24G , serwer jest wazny do jutra brakuje mi 45zl na oplate , stoi na nim serwer metin2.

Osoba ktora dolozy/pomzoe dostanie jakis % z IS , Wybrana range na serwerze oraz dostep navicat/ftp/ssh.

Kontakt GG : 40350123

Prosze o szybki kontakt !

Opublikowano

Witam , posiadam serwer dedykowany Kimsufi 24G , serwer jest wazny do jutra brakuje mi 45zl na oplate , stoi na nim serwer metin2.

Osoba ktora dolozy/pomzoe dostanie jakis % z IS , Wybrana range na serwerze oraz dostep navicat/ftp/ssh.

Opublikowano

Opublikowano

Opis:Poszukuje GM , nie byłem GM na żadnym serwerze jeszcze lecz bym chciał zostać w końcu :D

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- GG: 26204623

- Prywatna wiadomość na forum.

1337387465-U439531.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...