Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aferia [Dedyk]

Aferia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem, gdybyś wyraził opinie, ale ty po prostu najeżdżasz na serwer odzywki typu "gniot"..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer profesjonalny między innymi dlatego :

• Serwer posiada codziennie 250 osób +
  • Cena KU nie przekracza 2.000.000 yang , oraz drop yang jest dobry
  • 95% społeczności na serwerze jest kulturalna , i miła z każdym można się dogadać
  • Bardzo ładny drop z Szkatułek Blasku Księżyca
  • Niezły % na ulepszenie przedmiotu (fuck yea ulepszył mi dziś tygrysia na +9)
  • Znakomicie wręcz profesjonalnie dopasowany drop przedmiotów do expa
  • Nie ma problemu z dropieniem ku , ponieważ jest dużo metinów .
  • Bardzo często konkursy / eventy .
  • Miła , i pomocna administracja .
  • HIT - Do handlarzy dodano Peleryny Męstwa 20 sztuk

Same dobre rzeczy są na serwerze . Rzeczywiście najlepszy hard w Polsce .

Serdecznie zapraszam na serwer .

Mój nick : Kociol

PS. Jutro od 12.00 jest premia doświadczenia 20% dla wszystkich królestw na 12 godzin

Jutro o 20.00 obrona kamieni metin. Królestwo które wygra otrzyma dodatkowe 20% drop item na 24 godziny .

xD

Opublikowano

Również polecam bardzo gorąco. Miło się gra, nie jest wcale tak trudno jak się wydaje. Wystarczy trochę czasu i doświadczenia. Zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy.

Opublikowano

Serwer fajny do gry:) ale za nic w świecie nie uwierzę że o 5:48 jest 150 graczy jak 2 dni temu o tej godzinie było 40-50 graczy ;x ( na Pand**** co jest średnie 2k graczy minimum dziennie o tej godzinie jest 250 no to o czym my mówimy) troszkę podkręcony licznik.

Opublikowano

Cześć wszystkim w związku z duża ilością pytań dotyczących serwera zapraszam was na Gadu Gadu Aferiamt2: 38704297

Oczywiście pytania muszą być związane z serwerem.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Poważnie na tym serwerze jest tyle graczy on line? Może ktoś wstawić ss z M1 Jinno na kanale handlowym w godzinach 15-18? :> Bo coś mi się nie chce wierzyć. Zrezygnowałem z tego serwera z powodu małej ilości osób(nie przekraczała 100),a teraz, 20:06 360 graczy online? ;o

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Co ty gadasz cepie ? Jakie 1 gim . Jakie podstawieni ? Udajesz czy jesteś błaznem tego forum . 653 posty w tym 99,9% to kłamstwo/żart pewnie

xD

Opublikowano

Ani strona ani forum nie działaja bo podobno przenosza na inny hosting

Hmm , ale to juz trwa od wczoraj i ma trwać az do poniedziałku a chciałem sobie konto założyć i pograć a tu nici

dziekuje

837371446280124127260.png
Opublikowano

Super hardzik, czekamy na strone i idziemy z kolegami grac ! Jak beda ludzie to i gra sie bedzie ukladac. pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Super hardzik, czekamy na strone i idziemy z kolegami grac ! Jak beda ludzie to i gra sie bedzie ukladac. pozdro

No ja też bym pograł z kolegami bo dosyć dużo ludzi gra na tym servie no ale czekać aż do poniedziałku to mi się nie chce zbytnio

Ale zobaczymy

Pozdro

837371446280124127260.png
Opublikowano

Mimo iż dopiero zacząłem grac i nie mam zbyt sporego poziomu, to zachęcam do gry. Serwer spodobał mi się, bo jest on na dłużej, nie na jeden dzień. Naprawdę, zachęcam abyście się rejestrowali jak strona będzie w pełni sprawna.

Pozdrawiam.

Opublikowano

witam, nadszedł czas na moją ocenę tego serwera... na początku mimo problemów jakie serwer miał jakoś się grało, po jakimś czasie była cofka i mimo zapewnień twórców aferii eq nie przywrócili... na dniach top1 serwera Gietron przyznał się, że ukradł dosyc dobre eq m.in. stal+9 dla woja 5bonow, zatruty miecz+8, ebo+9 10 ludu 15 miecze 15 sztylety i inne dobre itemy i co w związku z tym team zrobił? powiedział, że nic nie może zrobić....taki oto profesjonalizm jest na tym serwerze. Ogólnie to mogę polecić ten serwer, ale nie liczcie, że przy większych problemach będziecie mogli coś zdziałać.

Opublikowano

@UP żartujesz sobie ? yangi, kamienie duchowe ? przyjzyj się tej Akcji na allegro wyraźnie było napisane przedmiotem aukcji jest konto VIP na forum, aukcje były do reklamy więc zastanów się co piszesz, myślisz ze zaczynacie wypisywać że ktos dostaje eq za pln od teamu ? No chyba nie, wierzycie w bajki 1 gracza i dodajecie coś od siebie, ale niestety wszędzie się tacy znajdą, gracze mogą sprzedawać dlaczego ? ktoś potrafi grać i czemu nie ma mięc z tego zysku ? nikt nie każe wam od niego kupować a to nie jest pretekst do tego abyście mówili że ktoś dostaje coś od teamu.

Opublikowano

mowili , ze cos kolo poniedzialku bedzie aktywna, jak i forum ;/ Czekamy. Powinni udostepnic tylko rejestracje na stronce

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...